U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
tax rapport nodig?
Maaspoort
huisjes
uw woning succesvol verkopen?
foto peter
Binnendieze
Maaspoort Noorderplas
tax rapport nodig?
foto winter 5
verkopen via PB
Verkocht - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
126 m²
175 m²
440 m³
Ja
Verkocht - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
126 m²
472 m²
480 m³
Ja
Te koop - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 1.195.000 k.k.
269 m²
710 m²
990 m³
Ja
Te koop - Appartement - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 312.000 k.k.
52 m²
155 m³
Wissen

Peter Brouwers, Makelaar Den Bosch

Laat u uw huis verkopen door de beste makelaar van Den Bosch.

Je gaat een huis kopen of juist jouw eigen woning verkopen. We snappen als geen ander dat dát een spannende gebeurtenis is, waar veel bij komt kijken.

Makelaar Den Bosch

Makelaar Den Bosch


Den Bosch (of officieel ’s-Hertogenbosch) heeft meer te bieden dan alleen de Bossche Bol! Het is een moderne stad met een rijke historie die nog steeds duidelijk zichtbaar is. Of het nu de Sint Janskathedraal is of de monumentale panden in de binnenstad; er zijn te veel iconische gebouwen om op te noemen. Daarnaast zijn er natuurlijk de Bosschenaren zelf, de circa 160.000 inwoners die in de gehele gemeente ’s-Hertogenbosch (met Bokhoven, Empel, Engelen, Kruisstraat, Rosmalen, Nuland en grotendeels Vinkel) werken, wonen en natuurlijk ook houden van gezelligheid en ontspannen. Het Bourgondische leven begint hier.

Als makelaar in Den Bosch weet Peter Brouwers precies wat de positieve kenmerken van deze stad zijn, hij weet ook goed waar je als koper of verkoper op moet letten bij het kopen of verkopen van een huis. En dat legt hij je graag uit, op die gemoedelijke wijze waar het Brabantse land bekend om staat. Zoek je een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in ‘s-Hertogenbosch die je compleet ontzorgt? Dan moet je bij Peter Brouwers Makelaardij zijn.
 

Makelaar 's-Hertogenbosch

Het is bekend dat de huizenmarkt onvoorspelbaar is. Er is al jaren een huizentekort, wat invloed heeft op de beschikbaarheid en prijzen van koopwoningen. Daarnaast zijn kopers ook kritisch en is de woningmarkt wispelturig. Met een makelaar in ‘s-Hertogenbosch aan je zijde sta je sterker, zowel als koper of als verkoper.

Wat kunnen makelaars in Den Bosch voor je betekenen?
 

Aankoopmakelaar ‘s-Hertogenbosch

Een geschikt huis vinden is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Met een aankoopmakelaar in Den Bosch vind je sneller een woning die echt bij je past. Natuurlijk heb je zelf al een idee van waar je naar zoekt, toch is het heel prettig om een klankbord te hebben, een persoon die naar je luistert en alle woonwensen vertaalt naar de realiteit. Wat zijn zoal de voordelen van een aankoopmakelaar in 's-Hertogenbosch?
 

 • Kennis van de lokale woningmarkt
 • Zoekt naar een passende woonomgeving
 • Voert de onderhandelingen voor je
 • Altijd beschikbaar voor vragen
 • Je aankoopmakelaar geeft een juist prijsadvies en ontzorgt je volledig.


Een huis kopen in Den Bosch? Meer weten? Ga naar onze pagina: aankoopmakelaar Den Bosch of neem vandaag nog contact op met Peter Brouwers makelaardij.
 

Verkoopmakelaar ‘s-Hertogenbosch

Er is een periode geweest dat onderhandelen over de koopsom eigenlijk niet meer echt mogelijk was. De vraag naar huizen was zo groot dat overbieden min of meer de standaard werd. Dan lijkt een verkoopmakelaar in Den Bosch een overbodige luxe te zijn. Maar is die situatie nu nog zo, of is de woningmarkt inmiddels veranderd?
Voordat je een goed verkoopbesluit kunt nemen, zul je als eerste moeten weten wat je huis écht waard is. Wat kan de verkoopmakelaar in ‘s-Hertogenbosch voor jou betekenen als verkopende partij?
 

 • Regelt de beste verkoopprijs voor jouw huis
 • Onderhandelt voor de beste voorwaarden
 • Geeft advies om de woning ‘verkoopklaar’ te maken
 • Snelle doorlooptijd met een minimale inspanning voor de verkoper zelf
 • Prettige communicatie en goed bereikbaar
 • Volledige verkoopbegeleiding en ontzorging van de verkoper.


Huis verkopen in Den Bosch? Ga naar onze pagina: verkoopmakelaar Den Bosch of informeer naar de mogelijkheden bij Peter Brouwers Makelaardij.
Als woningmakelaar thuis in 's-Hertogenbosch - Maaspoort.
 

Waardebepaling in Den Bosch

Wat is jouw huis echt waard? Je kunt de WOZ-waarde als uitgangspunt nemen, een taxatierapport laten opstellen of laat de makelaar in Den Bosch een waardebepaling van je woning uitvoeren. In tegenstelling tot online calculators komt Peter Brouwers echt bij je langs om de woning te inspecteren en te beoordelen. Dat is niet alles, naast een waardebepaling van je huis in Den Bosch kijkt hij ook naar de verkoopmogelijkheden. Zo zijn er roerende en onroerende zaken die in kaart worden gebracht. Wat neem je mee en wat wil je overdragen aan de nieuwe eigenaar? Er zijn nog meer aandachtspunten die tijdens de onderhandelingen aan bod zullen komen. Denk bijvoorbeeld aan de datum van overdracht en afspraken met de koper. Dan is het prettig als er iemand naast je staat met ervaring, die de markt kent en weet hoe je de waarde van jouw woning kunt verhogen.
Jouw woning verkopen begint dus met een vrijblijvende waardebepaling, die wij graag uitvoeren.
 

Taxatie in Den Bosch

Als je een huis wilt kopen, dan moet je geld lenen bij een bank of andere hypotheekverstrekker. Die zullen vragen naar een taxatierapport van een onafhankelijke taxateur. Ook voor een taxatie in Den Bosch kun je terecht bij Peter Brouwers.
Niet alle makelaars in ‘s-Hertogenbosch hebben de ervaring in huis en/of zijn niet ingeschreven als Register-Taxateur in het register van NRVT, om een woningtaxatie goed uit te (mogen of kunnen) voeren.
Peter Brouwers is als Register-Taxateur ingeschreven in het register van NRVT. Hij verzorgt NWWI-gevalideerde taxatierapporten.

Kosten makelaar

Het mag duidelijk zijn dat je bij een huis kopen of verkopen in Den Bosch wel wat ondersteuning kunt gebruiken. Het is mogelijk om zelf veel zaken te regelen, zo kun je kosten besparen maar je loopt wel risico’s. Naast de stress die erbij komt kijken, kent een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in ‘s-Hertogenbosch de lokale woningmarkt als geen ander en kan pro-actief inspelen op de behoefte van de klant. De kosten van een makelaar in Den Bosch worden in veel gevallen al terugverdiend door een betere prijs bij koop of verkoop te realiseren. Daarnaast kun je sneller schakelen en voor vragen kun je ook heel vaak buiten kantooruren terecht bij Peter Brouwers Makelaardij. Als je vragen hebt over de specifieke kosten van jouw makelaar in 's-Hertogenbosch neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek.


Ontdek wat ruim 35 jaar ervaring in de makelaardij voor jou kan betekenen. Maak een afspraak met Peter Brouwers, dé makelaar in Den Bosch.

Onze klanten aan het woord:

Wij zijn heel tevreden over Peter als verkopend makelaar. Met name zijn persoonlijke betrokkenheid en kundigheid heeft ons erg aangesproken. Daarnaast is Peter ook enorm goed bereikbaar, ook buiten kantooruren.
Dhr Van Tuijlverkoper
Peter heeft veel kennis van de lokale woningmarkt in 's-Hertogenbosch en heeft ons uitstekend voorzien van zijn deskundig advies.
Na een fijne eerste kennismaking hebben we besloten om met Peter het aankooptraject van ons nieuwe huis aan te gaan.
Na de eerste bezichtiging was het direct raak en hebben wij dankzij het snelle schakelen van Peter ons nieuwe huis kunnen bemachtigen.
Wij zijn Peter ontzettend dankbaar voor het gehele traject van A tot Z. Dit verliep zeer soepel en gestructureerd.
Kortom, een resultaatgerichte makelaar waarbij persoonlijke aandacht voorop staat en afspraken nagekomen worden.
Stefan en Linda de Jongkoper
Peter heeft mij super goed begeleid als aankoopmakelaar! Hij begeleid het hele aankoopproces van het begin tot het einde met veel enthousiasme, kennis en knowhow van de markt. Peter schakelt snel en is ook buiten kantoortijden bereikbaar. Echt top!!
Astrid Willemskoper
Peter Brouwers heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van ons huis. Hij stond ons met raad en daad bij gedurende het hele proces.
Hij is ook buiten kantoortijden vaak bereikbaar en mocht hij dat niet zijn dan reageert hij zo snel mogelijk.
Ook de onderhandelingen verliepen prima. Hij pusht niemand maar houdt toch de vinger aan de pols.
Niets dan lof voor deze makelaar!
Peter en El Sabelverkopers
Als kopende partij kwamen wij in aanraking met Peter Brouwers (als verkopend makelaar). Tijdens onze bezichtiging van de woning was Peter Brouwers enorm enthousiast, spontaan, duidelijk in de communicatie en in voor een grapje. Alle ins en outs van de woning werden duidelijk besproken.
Jan-Erikkoper
Het contact met Peter was erg fijn. Hij is erg meedenkend, flexibel en heeft een uitgebreide expertise. Een perfecte aankoopervaring voor ons eerste huis!
Pim Paridaanskoper
Peter Brouwers heeft ons geweldig geholpen met de onderhandelingen en aankoop van een appartement.
Hij heeft verstand van zaken, hij bereidt zich goed voor en heeft veel humor! Top makelaar!!!
Peter en El Sabelaankoopbegeleiding

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

 

Afspraak is afspraak, communicatief, duidelijk. Goede begeleiding hele verkoopproces. We zijn blij dat we met Peter in zee zijn gegaan!

De heer J. Viguursverkoper

Fantastisch gedaan de verkoop van onze woning. Super snel, heel fijne samenwerking, altijd bereikbaar, goed advies en ontzettend correct in zijn handelen!

Absolute aanrader voor woningen in Den Bosch en omgeving.

A. Visserverkoper

Voor de tweede keer een verkoop mogelijk gemaakt via Peter Brouwers Makelaardij. Wederom zijn we met veel kennis en enthousiasme geholpen.

Er is een duidelijke en snelle communicatie. De verkoop is soepel verlopen en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Jenneke en Tomverkopers
Peter en Katja hebben mij uitstekend begeleid! De aanloop tot de verkoop van mijn huis was geen gemakkelijke daar ik ondernemer ben. Peter heeft mij daarin geadviseerd, doorverwezen en mij gerustgesteld. We hebben de verkoop uitgesteld en toen het moment daar was heeft hij het zo begeleid dat ik mijn huis in 2 weken had verkocht en met een resultaat waar ik van versteld stond!
Peter, nogmaals bedankt voor al je inzet!
J. van der Sluijsverkoper
Ik heb Peter Brouwers leren kennen toen ik als verkoper mijn ouderlijk huis na het overlijden van mijn beide ouders moest zien te verkopen.
In een destijds zeer lastige periode, de tijd van de bankencrisis, heeft hij door zijn advies om de vraagprijs iets te verlagen de animo van meerdere kandidaatkopers zodanig positief weten te beïnvloeden, dat er circa 10 kandidaten de woning kwamen bezichtigen en de woning alsnog vrij snel kon worden verkocht.
Verder heb ik hem als aankoopmakelaar aanbevolen bij mijn dochter en schoonzoon. Dankzij het advies en de begeleiding van Peter hebben zij eveneens binnen een relatief korte periode een woning aan kunnen kopen.
Ook na de koop is Peter alert gebleven en heeft hij waar nodig adviezen en tips aan mijn dochter en schoonzoon gegeven.
Naast een vakman met veel kennis en ervaring is hij ook een prettig mens.
Ik kan hem dan ook alleen maar van harte bij u aanbevelen!
Ernst Puttersverkoper
Mijn eerste ervaring met Peter, was als koper van een huis bij hem. Die was zo goed, dat toen het jaren later helaas weer verkocht moest worden, 1 ding zéker was: Dat moest weer Peter worden.
En wie weet Peter, is 3 maal scheepsrecht en koop ik op een dag nogmaals een huis bij je, maar dan een blijvertje. ;-)
Anderen hebben op mijn aanraden een huis gekocht bij Peter en ik zal hem blijven aanbevelen.
De P van Peter, maar ook van Prettig, Persoonlijk en Professioneel. Peter is actief, energiek, weet van aan- en doorpakken en denkt aan alles.
Ontzorging van het allereerste begin t/m het allerlaatste eind. Dankjewel voor alles Peter en hopelijk tot ziens.
Nancy van den Bergverkoper
Peter is een hele betrouwbare en deskundige man die goed is in zijn vak.
Hij heeft ons meerdere keren een heel goed advies gegeven en ons zodanig goed geholpen dat we nu ons eerste huis hebben mogen kopen.
Hele fijne samenwerking.
Peter is echt een aanrader!
Anouk Putterskoper
Dankzij Peter Brouwers een mooie woning aan kunnen kopen. Met behulp van zijn grondige vooronderzoeken en kritische blik tijdens de bezichtigingen wist hij ons goed te adviseren.
Maarten de Jongkoper

Inschrijven nieuwsbrief

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl