U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
foto peter
skyline DB
huisjes
maaspoort
Te koop - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 575.000 k.k.
151 m²
469 m²
635 m³
Ja
Te koop - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 295.000 k.k.
148 m²
124 m²
490 m³
Verkocht | onder voorbehoud - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 309.000 k.k.
103 m²
207 m²
355 m³
Ja
Verkocht - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
158 m²
289 m²
530 m³
Verkocht - Woning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
147 m²
303 m²
550 m³
Ja
Verkocht - Appartement - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
123 m²
420 m³
Ja
Wissen

Laat u uw huis verkopen door de beste makelaar?

Bel Peter Brouwers, uw full service makelaar
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke begeleiding, van kennismakingsgesprek tot afspraak bij de notaris
  • Hoogste klantwaardering
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Eén contactpersoon
  • Ook buiten kantooruren
  • actief in de gehele regio 's-Hertogenbosch
  • aankoopbegeleiding: 'ontzorgen 2.0'
  • verkoopbegeleiding 'ontzorgen 2.0'

U gaat uw woning verkopen en gaat een makelaar kiezen. Waar selecteert u de makelaar eigenlijk op? Wat is belangrijk?
Lees wat klanten over ons kantoor schrijven.

Wat een geweldige makelaar! Peter Brouwers Makelaardij geeft een zeer vakkundige dienstverlening.
Neemt veel uit handen, is altijd beschikbaar en geeft goede terug koppeling.
De samenwerking als zeer prettig ervaren en zeker een aanrader.
Tom Konincksverkoper en koper
Uitstekende makelaar, zeer vakkundige en goede dienstverlening, koppelt altijd goed terug en is altijd beschikbaar als je hem nodig hebt. kunnen iedereen aanraden om Peter Brouwers in te schakelen, zowel voor aankoop als voor verkoop. Is zijn courtage meer dan waard
Jacco van Nijnattenverkoper en koper
Voor ons de tweede ervaring met Peter Brouwers Makelaardij en wederom een prettige ervaring om zaken te doen met Peter. Peter neemt de tijd, is deskundig, enthousiast en neemt al het werk uit handen, Hij komt alle afspraken na. Peter Brouwers Makelaardij is zeker een aanrader!
Familie Van Bovenverkoper en koper
Wij zijn Peter Brouwers tegengekomen bij een transactie waar wij de koper waren en Peter Brouwers voor de verkopende partij optrad.
De contacten verliepen voor ons vanaf de start als (potentiële) koper prettig en professioneel.
Afspraken werden nagekomen en het proces was zorgvuldig.
Het is ook wel eens anders in een overspannen markt.
Peterkoper
Peter Brouwers Makelaardij heeft op ons verzoek de aankoop begeleid. Dit nam ons veel stress uit handen. Brouwers heeft ook ons huis binnen 2 weken kunnen verkopen.
Het gehele proces is op een zeer deskundige en aangename wijze verlopen. Er ontbrak ons helemaal niets aan duidelijkheid. Elk contact verliep helder, snel, verduidelijkend en ook nog eens in een zeer aangename sfeer. Brouwers heeft een samenwerkingsverband met financieel bureau Thuis in Wonen.
Beiden zijn optimaal op elkaar ingespeeld en hebben een antwoord op alle vragen. Kortom: er kon ons niets beters overkomen!
Jan Verstappenverkoper en koper
We hebben heel goede ervaring gehad met deze makelaar, heel goede begeleiding tijdens de koop van een nieuw huis en de verkoop van ons eigen huis.
Altijd goede en duidelijke informatie en altijd bereikbaar voor allerlei vragen.
Nahla en Khalidverkopers en kopers
We hebben zeer goede verkoopbegeleiding gehad met korte lijnen, altijd snel contact mogelijk , zeer duidelijke info ontvangen.
Peter Brouwers was altijd bereikbaar voor vragen.
Ook in deze lastige corona tijd heeft alles op passende wijze volgens de richtlijnen van RIVM doorgang gehad.
Henny Heesbeenverkoper
Na het overlijden van mijn vader moest zijn woning verkocht worden. We kenden Peter van de verkoop van onze eigen woning, drie jaar geleden, die hij toen ook perfect begeleid heeft. De keuze was dus snel gemaakt en ook deze keer niets dan lof, alle vragen worden snel en goed beantwoord, zelfs op momenten dat je dat niet verwacht, zoals zaterdag, zondag of feestdagen.
Ruud Dirriwachterverkoper
In onze zoektocht naar een goede en vooral betrouwbare makelaar is ons via via Peter Brouwers aanbevolen. I.v.m. samenwonen hadden wij 2 huizen te verkopen en 1 huis aan te kopen. Wij hebben contact opgenomen met meerdere makelaars maar over Peter waren we allen meteen zeer enthousiast. Zijn rustige uitleg en aanpak. Dit voelde vertrouwd en leek voor ons echt de beste keuze! Het nieuwe huis was gevonden en de andere 2 waren snel verkocht. Achteraf hebben wij geen seconde spijt gehad van onze keuze, en sterker nog, zijn wij super tevreden met Peter als onze makelaar. Hij heeft ons erg goed geholpen met zijn gedegen kennis, rust en professionaliteit. Tijdens het hele proces van de verkoop en de diverse gesprekken etc. heeft hij ons zeer goed geadviseerd en vooral ook ontzorgd. Peter Brouwers zorgt ervoor dat het kopen of verkopen van jouw huis écht veel minder stressvol wordt en met zijn expertise en kundige aanpak weet hij ons keer op keer weer dat stukje extra te geven waar we stiekem allemaal behoefte aan hebben tijdens een aan- of verkoop. Zoek niet verder en neem contact op met Peter Brouwers. Hier zul je absoluut geen spijt van krijgen! Peter staat bekend om zijn goudeerlijke benadering en hij doet echt veel meer voor zijn klanten dan een doorsnee makelaar (oldschool, no nonsense). Hierom staat hij ook bekend in de regio en tevens de reden van deze review. Hij gaat er goed voor zitten en neemt echt de tijd voor je. Stap voor stap neemt hij je mee door het hele proces van de verkoop of aankoop en ondersteunt je hiermee. Hulde!! Hartelijk bedankt namens onze familie Peter!
Familie Braamsverkoper en koper

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gehad bij het zoeken en aankopen van een woning in Den Bosch.
De makelaar heeft mij van alle nodige informatie voorzien en op de communicatie was ook niks aan te merken.
Esther de Wolffkoper
Fijne makelaar. Goede begeleiding, van begin tot eind en persoonlijk contact. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van alles wat er speelt.
Mevrouw K Terpakverkoper
Persoonlijk, gedreven en punctueel zijn voor mij de kernwoorden die bij Peter horen. Verder heeft hij alles uit handen genomen en reageerde hij snel op de (vele) vragen die we hadden bij de verkoop van onze woning. Aan iedereen aan te bevelen!
B. Dielissenverkoper
Peter is duidelijk en compleet in zijn communicatie via mail of app. Afspraken worden goed nagekomen en hij is altijd goed bereikbaar Zeker aan te raden voor eenieder die een huis gaat kopen of verkopen.
Marc van den Akkerverkoper
Goede ervaring , we zochten een makelaar die ons zou ontzorgen . Peter heeft het traject goed en volgens de afspraken uitgevoerd.
Niekoverkoper
Peter is een zeer fijn persoon om zaken mee te doen. Hij is zeer gedreven en professioneel in zijn vak. Daarnaast is hij zeer zeer betrokken in alle fases van de aankoop. Ondanks dat er een heel groot obstakel op ons pad heeft gelegen en wij een beetje de moet in de schoenen zagen zakken. Dan is Peter daar om je gerust te stellen. Alle dank gaat ook uit voor de fantastische hulp naar Peter
D. van Roosmalenkoper woning Maaspoort
Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK