U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
foto peter
skyline DB
huisjes
maaspoort
Te koop - Appartement - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 385.000 k.k.
107 m²
310 m³
Te koop - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Vraagprijs: € 295.000 k.k.
148 m²
124 m²
490 m³
Verkocht - Eengezinswoning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
158 m²
289 m²
530 m³
Verkocht - Woning - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
147 m²
303 m²
550 m³
Ja
Te koop - Eengezinswoning - Vlijmen
Vlijmen
Vraagprijs: € 539.000 k.k.
165 m²
1 002 m²
580 m³
Ja
Verkocht - Appartement - 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Verkocht
Verkocht
123 m²
420 m³
Ja
Wissen

Laat u uw huis verkopen door de beste makelaar?

Bel Peter Brouwers, uw full service makelaar
 • Volledige ontzorging
 • Persoonlijke begeleiding, van kennismakingsgesprek tot afspraak bij de notaris
 • Hoogste klantwaardering
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Eén contactpersoon
 • Ook buiten kantooruren

Lees wat klanten over ons zeggen.

Uitstekende makelaar, zeer vakkundige en goede dienstverlening, koppelt altijd goed terug en is altijd beschikbaar als je hem nodig hebt. kunnen iedereen aanraden om Peter Brouwers in te schakelen, zowel voor aankoop als voor verkoop. Is zijn courtage meer dan waard
Jacco van Nijnattenverkoper en koper
Voor ons de tweede ervaring met Peter Brouwers Makelaardij en wederom een prettige ervaring om zaken te doen met Peter. Peter neemt de tijd, is deskundig, enthousiast en neemt al het werk uit handen, Hij komt alle afspraken na. Peter Brouwers Makelaardij is zeker een aanrader!
Familie Van Bovenverkoper en koper
Wij zijn Peter Brouwers tegengekomen bij een transactie waar wij de koper waren en Peter Brouwers voor de verkopende partij optrad.
De contacten verliepen voor ons vanaf de start als (potentiële) koper prettig en professioneel.
Afspraken werden nagekomen en het proces was zorgvuldig.
Het is ook wel eens anders in een overspannen markt.
Peterkoper
Peter Brouwers Makelaardij heeft op ons verzoek de aankoop begeleid. Dit nam ons veel stress uit handen. Brouwers heeft ook ons huis binnen 2 weken kunnen verkopen.
Het gehele proces is op een zeer deskundige en aangename wijze verlopen. Er ontbrak ons helemaal niets aan duidelijkheid. E
lk contact verliep helder, snel, verduidelijkend en ook nog eens in een zeer aangename sfeer. Brouwers heeft een samenwerkingsverband met financieel bureau Thuis in Wonen.
Beiden zijn optimaal op elkaar ingespeeld en hebben een antwoord op alle vragen. Kortom: er kon ons niets beters overkomen!
Jan Verstappenverkoper en koper
We hebben heel goede ervaring gehad met deze makelaar, heel goede begeleiding tijdens de koop van een nieuw huis en de verkoop van ons eigen huis.
Altijd goede en duidelijke informatie en altijd bereikbaar voor allerlei vragen.
Nahla en Khalidverkopers en kopers
We hebben zeer goede verkoopbegeleiding gehad met korte lijnen, altijd snel contact mogelijk , zeer duidelijke info ontvangen.
Peter Brouwers was altijd bereikbaar voor vragen.
Ook in deze lastige corona tijd heeft alles op passende wijze volgens de richtlijnen van RIVM doorgang gehad.
Henny Heesbeenverkoper
Na het overlijden van mijn vader moest zijn woning verkocht worden. We kenden Peter van de verkoop van onze eigen woning, drie jaar geleden, die hij toen ook perfect begeleid heeft. De keuze was dus snel gemaakt en ook deze keer niets dan lof, alle vragen worden snel en goed beantwoord, zelfs op momenten dat je dat niet verwacht, zoals zaterdag, zondag of feestdagen.
Ruud Dirriwachterverkoper
In onze zoektocht naar een goede en vooral betrouwbare makelaar is ons via via Peter Brouwers aanbevolen. I.v.m. samenwonen hadden wij 2 huizen te verkopen en 1 huis aan te kopen. Wij hebben contact opgenomen met meerdere makelaars maar over Peter waren we allen meteen zeer enthousiast. Zijn rustige uitleg en aanpak. Dit voelde vertrouwd en leek voor ons echt de beste keuze! Het nieuwe huis was gevonden en de andere 2 waren snel verkocht. Achteraf hebben wij geen seconde spijt gehad van onze keuze, en sterker nog, zijn wij super tevreden met Peter als onze makelaar. Hij heeft ons erg goed geholpen met zijn gedegen kennis, rust en professionaliteit. Tijdens het hele proces van de verkoop en de diverse gesprekken etc. heeft hij ons zeer goed geadviseerd en vooral ook ontzorgd. Peter Brouwers zorgt ervoor dat het kopen of verkopen van jouw huis écht veel minder stressvol wordt en met zijn expertise en kundige aanpak weet hij ons keer op keer weer dat stukje extra te geven waar we stiekem allemaal behoefte aan hebben tijdens een aan- of verkoop. Zoek niet verder en neem contact op met Peter Brouwers. Hier zul je absoluut geen spijt van krijgen! Peter staat bekend om zijn goudeerlijke benadering en hij doet echt veel meer voor zijn klanten dan een doorsnee makelaar (oldschool, no nonsense). Hierom staat hij ook bekend in de regio en tevens de reden van deze review. Hij gaat er goed voor zitten en neemt echt de tijd voor je. Stap voor stap neemt hij je mee door het hele proces van de verkoop of aankoop en ondersteunt je hiermee. Hulde!! Hartelijk bedankt namens onze familie Peter!
Familie Braamsverkoper en koper

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gehad bij het zoeken en aankopen van een woning in Den Bosch.
De makelaar heeft mij van alle nodige informatie voorzien en op de communicatie was ook niks aan te merken.
Esther de Wolffkoper
Fijne makelaar. Goede begeleiding, van begin tot eind en persoonlijk contact. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van alles wat er speelt.
Mevrouw K Terpakverkoper
Persoonlijk, gedreven en punctueel zijn voor mij de kernwoorden die bij Peter horen. Verder heeft hij alles uit handen genomen en reageerde hij snel op de (vele) vragen die we hadden bij de verkoop van onze woning. Aan iedereen aan te bevelen!
B. Dielissenverkoper
Peter is duidelijk en compleet in zijn communicatie via mail of app. Afspraken worden goed nagekomen en hij is altijd goed bereikbaar Zeker aan te raden voor eenieder die een huis gaat kopen of verkopen.
Marc van den Akkerverkoper
Goede ervaring , we zochten een makelaar die ons zou ontzorgen . Peter heeft het traject goed en volgens de afspraken uitgevoerd.
Niekoverkoper
Peter is een zeer fijn persoon om zaken mee te doen. Hij is zeer gedreven en professioneel in zijn vak. Daarnaast is hij zeer zeer betrokken in alle fases van de aankoop. Ondanks dat er een heel groot obstakel op ons pad heeft gelegen en wij een beetje de moet in de schoenen zagen zakken. Dan is Peter daar om je gerust te stellen. Alle dank gaat ook uit voor de fantastische hulp naar Peter
D. van Roosmalenkoper woning Maaspoort
Ik ken Peter al heel wat jaren en dit keer heeft hij de verkoop van ons huis prima afgehandeld.
Marcverkoper
Prima. Duidelijk en direct.
Edwinverkoper
Top dienstverlening, heel goed contact gehouden en binnen 3 dagen het huis verkocht door middel van het sterke netwerk van Peter, bedankt!
Eda Candasverkoper
Top makelaar! Top service! Huis verkocht in 3 dagen en erg goed in afwikkeling. Peter is een aardige man met verstand van zaken. Zeker een aanrader!
Burak Candasverkoper
Ik heb erg prettig met Peter samengewerkt. Hij reageert snel op alle vragen die je mogelijk hebt en helpt je uitstekend door het gehele proces. Ook zaken die je mogelijk zelf even uit het oog verliest vergeet Peter niet en hij zal je er tijdig aan herinneren.
Max Pollenverkoop appartement en aankoop woning
Een zeer betrouwbare, enthousiaste, betrokken, integere en deskundige makelaar. Komt afspraken na en is oprecht geïnteresseerd. Echt een topper!
Laura Heesbeen-Lievensverkoper
Erg prettige en professionele benadering, op juiste wijze plezierig en toch zakelijk correct. Aanbevelingswaardig!
Ronald Schippersverkoper
Peter is een vriendelijke, zeer competente, meedenkende en alerte makelaar.
Hij kent de markt en weet hoe te handelen, transparant, korte lijnen en altijd bereikbaar.
En hij maakt een zeer aantrekkelijke brochure met aansprekende foto's.
Ik ben zeer tevreden en kan Peter Brouwers makelaardij bij iedereen aanbevelen
Gert-Jan van Rosmalenverkoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Komt goed afspraken na en is goed bereikbaar.
Ook buiten kantooruren is een afspraak geen probleem. Top service.
Ed Jansen van Doornverkoper
Mijn ervaring is erg goed. Peter houdt duidelijk van zijn vak en laat dat ook zien zowel in de voorbereiding als tijdens het hele proces van verkoop.
Zijn informatie is helder, zowel schriftelijk als mondeling en hij is zeer goed bereikbaar voor eventuele vragen.
Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt wat maakt dat je zeker weet dat je op hem kunt rekenen.
Peter werkt gedegen en volgens de regels wat maakt dat je na de verkoop niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
Ik heb Peter al aanbevolen bij kennissen.
Tineke van Udenverkoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact verliep uitstekend.
Bij het eerste gesprek was voor ons duidelijk dat we niet verder hoefden te kijken voor een andere makerlaar.
Hij was snel bereikbaar en kwam afspraken na.
Was duidelijk in zijn verhaal en gaf goede uitleg zonder franje.
Jan en Judith Oudsenverkoper
12 jaar geleden huis gekocht op de Maaspoort, heel goed begeleid door Peter. Recentelijk huis verkocht via Peter Brouwers makelaardij en wederom zeer goed, kundig en professioneel begeleid door Peter.
Volledig ontzorgd en goede terugkoppeling na bezichtigingen.
Enige min puntje, je moet zelf je huis fatsoenlijk achter laten voor bezichtigingen, dat zit helaas niet bij zijn service in :-)
Buiten dit alles is Peter een zeer prettig persoon in omgang en kent als geen ander de woning markt in de Maaspoort. Ik kan Peter iedereen (kopend of verkopend) aanraden. Dank je Peter
Ben Slungersverkoper
Uitstekend advies, bijzonder prettige samenwerking, snelle en heldere feedback na bezichtigingen.
Wilbert Schreursverkoper
Mee te maken gehad als makelaar van de verkopende partij. Fijne makelaar. Prettig in contact, eerlijk, betrouwbaar en goed bereikbaar. Aan te raden.
Stephankoper
Fijne samenwerking met Peter. Duidelijke communicatie en hulp bij alles wat je evt. zelf nog moet regelen. Snelle reactie op vragen. Kortom helemaal prima.
Trudi Jansenverkoper
Een unieke makelaar die bijna letterlijk dag en nacht voor je klaar staat. Ook aan de andere kant let hij op of het allemaal goed loopt en waar nodig grijpt hij in. Gezellige sociale man die weet waar hij het over heeft.
Giel en Sil van de Sandeverkoper en koper
Hele goede ervaring met Peter Brouwers. Duidelijke communicatie, meteen terugkoppeling na bezichtiging en neemt je alle zorg uit handen. In deze hectische periode was het fijn dat alles goed en snel werd geregeld door Peter.
Nico van Zonverkoper
We hebben ons huis 10 jaar geleden gekocht en toen was Peter de verkopende makelaar. Veel makelaars gezien en gesproken en Peter stak daar met kop en schouders bovenuit. Peter is zeer kundig en ontzorgt je compleet. Heeft zeer veel kennis van de lokale markt. Was fijn samen werken en ons huis was binnen een week verkocht.
Marco Claassenverkoper
Super goed, hele fijne communicatie en goede feedback als er kijkers zijn geweest.
Chantal Kappéverkoper
Deze makelaar communiceert kraakhelder en denk overal aan. Een hele zorgvuldige makelaar.
Janeverkoper
Bereikbaarheid en communicatie 9 Onderhandeling en resultaat 9
Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 9
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

 

We zijn super goed geholpen door Peter Brouwers een vakkundige makelaar die zijn beroep verstaat.
Hij staat je bij met raad en daad !
Heeft ons goed geholpen en raad hem ook zeker aan !
mvg fam van Hemert

Familie van Hemertkoper woning Maaspoort
Prima service. Uitstekend gehandeld naar de wensen van de klant.
Jeroen Timmermansverkoper
Als kopende partij hebben we zeer goede ervaringen met deze makelaar van de verkopende partij. Zaken netjes, snel en op een prettige manier afgehandeld, tot en met de aanwezigheid bij de overdracht bij de notaris. Complimenten!
Familie Boudewijnskoper
Fijne communicatie, rustig de tijd nemen voor de bezichtiging en de vragen die je hebt. Denkt mee en zoekt naar oplossing duidelijke uitleg hoe het verkoop proces werkt.
Anja Hooijmanskoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Het contact verliep uitstekend. Hij was altijd bereikbaar en anders belde hij altijd meteen terug. Pakte alles snel en adequaat op. Heeft mij van begin tot het eind door het herle proces op een goede, snelle en correcte manier begeleid
José van Strijpverkoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! We kunnen niet anders zeggen dat Peter het super goed doet. Snel, koppelt alles snel terug, denkt met je mee, etc. De beste makelaars die we ooit zijn tegen gekomen, zonder te overdrijven. We zijn zeer tevreden!
Pieter Vermeijverkoper
Voor alles een eerste keer en dit keer was dat een huis verkopen. Dankzij de duidelijke, klantgerichte en persoonlijke werkwijze die Peter hanteert hebben we deze verkoop als zeer prettig ervaren. Goede adviezen, perfecte communicatie, snelle terugkoppelingen en meedenken waar het nodig is, hebben we als zeer positief ervaren. Een volgende keer zullen we zeker Peter weer inschakelen. Wij kunnen hem daarom van harte aanbevelen.
Jurgen en Ellen van Boxtelverkoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Goede makelaar, je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. De onderlinge communicatie is perfect. Van iedere bezichtiging kreeg je heel snel feed back. Gewoon een zeer fijne makelaar om zaken mee te doen.
Vincent en Erica Bonselaarverkoper
Door korte lijntjes en snelle communicatie heeft Peter ons erg goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Hij is erg actief en ervaren en dat heeft er toe geleid dat ons huis snel verkocht was.
Pascal Kennisverkoper
That was a great experience! PETER BROUWERS MAKELAARDIJ has a really personal and professional approach. Peter is very organized and responsible person. Everything was made in good order and according to the agreements. We would be glad to work with PETER BROUWERS MAKELAARDIJ again!
Anastasiia Serafynkoper
Fijne pro actieve makelaar. Snel en directe communicatie. Je krijgt zeer snel terugkoppeling bij vragen e.d. Werkt o.a. samen met ML-styling waar we ook gebruik van hebben gemaakt.
Petra Dammersverkoper
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Peter Brouwers is een vakkundig makelaar die zeer betrokken is bij zijn klanten. Hij neemt de tijd om alles uit te leggen. Na iedere bezichtiging kregen we een update over de bezichtiging, dit hebben wij als erg prettig ervaren!
Angelie Dondersverkoper
duidelijke communicatie en een perfecte partner voor de verkoop van je huis.
 • Enthousiasme: 9
 • Snelheid van reageren: 9
 • Afspraken nakomen: 10
 • Creativiteit: 9
 • Marktkennis: 10
Lex Leendersverkoper en koper
Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK