U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkoopmakelaar Den Bosch

UW WONINGVERKOOP GOED GEREGELD

Peter Brouwers Makelaardij, dat is echt 'ontzorgen 2.0'!

U gaat uw woning verkopen. En bent dus op zoek naar een actieve verkoopmakelaar Den Bosch, die u volledig begeleidt bij de verkoop van uw woning of appartement.

Een verkoopmakelaar die weet waar hij over praat. Die geen mooie praatjes verkoopt. Een makelaar die u goed, tijdig en compleet informeert tijdens het gehele verkooptraject.
Die voor u werkt, maar sámen met u verkoopt! In goed overleg dus.
Dat líjkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het in de dagelijkse makelaarspraktijk echt niet altijd!
 

Wij zijn graag uw verkoopmakelaar Den Bosch.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de woningmakelaardij in (de regio) ’s-Hertogenbosch zijn wij uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw woning of appartement in de regio 's-Hertogenbosch.
 
Een aantal belangrijke punten op een rij:

Wij begeleiden u tijdens het gehele verkooptraject.
Dus geen uitgeklede deeldiensten, maar een complete dienstverlening. Daar heeft u toch recht op?
En wij kunnen het complete dienstenpakket leveren voor een interessant tarief. Informeer naar de mogelijkheden!


HOE SELECTEERT U UW MAKELAAR? Kiest u zo maar een kantoor of gaat u af op beoordelingen van eerdere cliënten?
Kiest u voor een makelaar Den Bosch die u een eerlijk verhaal vertelt of kiest u voor de makelaar die u de allerhoogste transactieprijs adviseert in een verkoopadviesgesprek? De uiteindelijke transactieprijs komt natuurlijk pas tot stand in de markt na een vakkundige onderhandeling. Daar kunnen wij u uitstekend bij ondersteunen. Wij verkopen geen mooie praatjes, maar zorgen voor een goede begeleiding tijdens het verkooptraject!

Op de website http://www.wieisdebestemakelaar.nl komen ook onze opdrachtgevers zelf aan het woord. Zij beoordelen de dienstverlening van de makelaar en delen die graag met u.
Ook ons kantoor staat hier natuurlijk vermeld. En wij zijn er best trots op, dat wij een hoog rapportcijfer hebben als register-makelaar in 's-Hertogenbosch: klik hier

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij informeren u uitgebreid over de verkoopmogelijkheden en nemen voor zo’n vrijblijvend gesprek altijd uitvoerig de tijd om u goed te informeren.
Bel (073) 642 56 57 of mail naar info@peterbrouwersmakelaardij.nl.


____________________________________________________________________________________________________________________________
Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl