U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Taxatierapport nodig

Peter Brouwers Makelaardij beschikt met meer dan 35 jaar ervaring in de woningmakelaardij in de regio ’s-Hertogenbosch over ruime ervaring en voldoende expertise om een gedegen taxatie uit te brengen van woningen en/of appartementen.
Onze Register-Taxateur Wonen is ingeschreven in de registers van VastgoedCert en NRVT. Daardoor worden onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd. 


Ons kantoor wordt veel ingeschakeld door banken en onafhankelijke hypotheekadviseurs, die de onafhankelijkheid van ons kantoor herkennen en zien, dat een goed taxatierapport wordt uitgebracht, dat altijd voldoet aan de eisen van de banken en evt Nationale Hypotheek Garantie.
Op een juiste en altijd geheel onafhankelijke wijze, telkens conform de laatste taxatie-standaard en -eisen.

Onze taxatierapporten worden daardoor geaccepteerd door alle banken, geldverstrekkende instellingen en de NHG (Nationale Hypotheek Garantie).
Wij verzorgen de taxatie via het validatie-instituut NWWI, zodat het taxatierapport altijd voldoet aan de eisen die de geldverstrekker vandaag de dag hieraan stelt.

Als u een taxatie-opdracht verstrekt, wordt de taxatie binnen enkele dagen ingepland en is het taxatierapport meestal enkele dagen na de opname gereed en wordt in digitale vorm naar u, de hypotheekadviseur en de bank toegestuurd. Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de Algemene Consumenten Voorwaarden van Vastgoedpro.

Bel ons kantoor en laat ons de taxatie verzorgen, die u nodig heeft.

Een taxatie kan benodigd zijn voor hypotheekaanvraag, oversluiting, hypotheekverhoging, i.v.m. overlijden/successie en bijvoorbeeld t.b.v. contra-rapportage bij WOZ-waarde conflicten.

Wij zijn u graag van dienst. Bel ons op (073) 642 56 57 en wij verzorgen uw taxatie snel en vakkundig.  

VRAAG HIER UW TAXATIE AAN (NWWI aanmeldformulier)

 Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.
 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl