U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Altijd met oog voor
persoonlijke aandacht voor u.

Over ons
Peter Brouwers Makelaardij is een gerenommeerd en actief makelaarskantoor, gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Al meer dan 35 jaar zijn wij dagelijks voor u aan de slag om de verkoop van uw woning of appartement of de aankoop van een woning of appartement tot een succes te maken.
Daarnaast zijn wij een erkend taxatieburo en verzorgen NWWI gevalideerde taxatierapporten voor woningen en appartementen in de regio 's-Hertogenbosch.

Op een persoonlijke wijze zijn wij dagelijks in de weer om het belang van onze opdrachtgevers optimaal te behartigen.
De persoonlijke benadering, de korte lijnen en de actieve aanpak spreekt onze opdrachtgevers aan.
Lees de beoordelingen over ons kantoor op de website www.wieisdebestemakelaar.nl.
Gebruik daarvoor deze link: klik hier

Vastgoedpro
Peter Brouwers Makelaardij is erkend lid van Vastgoedpro
Ons makelaarskantoor is aangesloten bij de beroepsorganisatie Vastgoedpro.
Vastgoedpro is het keurmerk waar ruim 700 makelaars en taxateurs door geheel Nederland onder werken. Al ruim 25 jaar waarborgt deze beroepsvereniging de strenge kwaliteitseisen, waar alle leden aan moeten voldoen.
Bovendien zorgt deze beroepsvereniging er voor dat wij als Vastgoedpro makelaar en taxateur ieder jaar weer onze kennis up-to-date houden.

Wat kunt u verwachten van een makelaar of taxateur die is aangesloten bij Vastgoedpro?
Vakkennis: alle leden dien hun bestaande kennis jaarlijks te actualiseren
Regionale kennis: Vastgoedpro makelaars en taxateurs zijn op de hoogte van de regionale markt. Ze worden daarbij ondersteund door regionale specialisten van Vastgoedpro.
Juridische expertise: Vastgoedpro makelaars en taxateurs zijn vakinhoudelijk juridisch onderlegd en worden extra ondersteund door de juridische helpdesk van Vastgoedpro.
Zekerheid: alle makelaars van Vastgoedpro zijn aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumenten (SGC).
Gecertificeerde taxateurs: Vastgoedpro stelt strenge eisen aan taxaties die door de banken en financiële instellingen vervolgens geaccepteerd worden.
Optimale (online) presentatie: als Vastgoedpro makelaar hebben wij toegang tot alle grote vastgoedportals, waaronder natuurlijk o.a. Funda, Huislijn en Jaap.nl.


MMCEPI
Op 6 juni 2023 heeft Peter Brouwers van Vastgoedpro het MMCEPI-certificaat ontvangen. De makelaars van Vastgoedpro zijn hiermee de eerste in Nederland die deze Europese erkenning ontvingen.

 

Makelen volgens Europese standaard

Als lid van CEPI - De Europese koepelorganisatie van de makelaardij -  mag Vastgoedpro de eigen makelaars het Europese certificaat aanbieden. Met dit certificaat kan de makelaar aantonen dat hij lid is van een organisatie die voldoet aan de standaard die het Europese CEPI stelt. Daarnaast is deze erkenning enkel beschikbaar voor verenigingsmakelaars in Nederland die de kwaliteitsnormen handhaven die hun vereniging stelt, zoals het bewijzen van bepaalde beroepscompetenties en kennis van het vak, en zaken zoals het hebben van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Om het certificaat te mogen voeren is vereist dat je als makelaar aan alle lidmaatschapsvoorwaarden en permanente educatienormen van de vereniging Vastgoedpro voldoet en dat je de statuten en gedragscode van CEPI naleeft.

 

Over CEPI
CEPI (Confédération européenne de l’immobilier) is een in Brussel gevestigde internationale vereniging. Leden zijn in Europa gevestigde nationale verenigingen die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. CEPI heeft tot doel de normen in de vastgoedberoepen te verhogen en te bevorderen, zodat makelaardij in onroerend goed en vastgoedbeheer wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals met hoge ethische normen.
____________________________________________________________________________________________________________________________
Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.

 

Peter en Katja, aangenaam kennis maken!

Peter Brouwers RMT
info@peterbrouwersmakelaardij.nl 073-6425657
Peter Brouwers is in 1988 als woningmakelaar en -taxateur gestart in 's-Hertogenbosch. In 1989 werd hij beëdigd voor de arrondissementsrechtbank. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan op een all-round makelaarskantoor, is hij in 2000 zijn eigen makelaarskantoor gestart. Hij legt zich volledig toe op aan- en verkoopadvisering van woningen en appartementen, alsmede het verzorgen van taxaties van woningen en appartementen.
Katja Brouwers-Swinkels
info@peterbrouwersmakelaardij.nl 073-6425657
Katja is de administratieve duizendpoot bij Peter Brouwers Makelaardij.
Zij ondersteunt de makelaar en zorgt er voor dat administratief alles goed verloopt.
Zij plant de afspraken in, meldt bezichtigingen aan onze opdrachtgevers, stuurt brochures en beheert de agenda.
Daarnaast verzorgt zij de financiële administratie.

Inschrijven nieuwsbrief

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl