RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE, RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK VIJFHOEVEN IN VLIJMEN

Verkocht Vlijmen Bachlaan 26
Deze ruime twee-onder-een-kapwoning met garage en fijne voor- en achtertuin in Vlijmen is een ideale eengezinswoning.
Met een woonoppervlakte van 139 m2 heb je hier de beschikking over veel woonruimte. De woning is uitgevoerd met een ruime woonkamer van 36 m2, 4 slaapkamers, een grote badkamer en een aparte wasmachineruimte (voormalige badkamer).
Voor de garage heb je nog een grote oprit, waar je ook nog diverse auto's kunt parkeren.
De woning is eenvoudig van uitvoering en je dient dan ook wel rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden.


INDELING
Begane grond
Entreehal (vloer geheel betegeld) met toiletruimte (wandcloset met hoekfonteintje), meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer.
De T-vormige woonkamer is voorzien van een parketvloer. De wanden zijn deels met fijn en deels met grof schuurwerk afgewerkt.
Een handige trapkast is aanwezig voor bijv. het plaatsen van de stofzuiger en (keuken-)voorraad.
Aan de achterzijde in de woonkamer kijk je mooi uit in het groen van de ... achtertuin.
Het voorraam is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel.

De dichte keuken is voorzien van 2 aanrechtblokken en o.a. veel kastruimte.
Aan apparatuur tref je aan een vaatwasmachine (onderbouw), gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en een vrieskast (onderbouw). De vloer is betegeld, evenals de wanden (deze zijn gedeeltelijk betegeld).

1e verdieping
Vanuit de overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers, de wasmachineruimte (voormalige badkamer) en de ruime badkamer (een voormalige slaapkamer).

De 3 ruime slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang.
Eén slaapkamer is uitgevoerd met een wastafel.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: 3,71 x 3,27 meter
- slaapkamer 2: 3,64 x 3,26 meter
- slaapkamer 3: 3,71 x 2,49 meter.

De voormalige badkamer is verbouwd tot een heel praktische wasmachine/droger-ruimte. Je kunt hier de wasmachine en droger plaatsen en er is ook een wastafel aanwezig. Er is voldoende ruimte aanwezig om bijv. wasmanden, een strijkplank e.d. te plaatsen.
De vloer is afgewerkt met tegels.

De echt ruime badkamer (afmeting circa 3,63 x 2,47 meter, het was voorheen een grote slaapkamer) is voorzien van een ligbad, een douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel. De wanden en vloer zijn geheel betegeld. De badkamer beschikt over een groot raam en daarmee is de badkamer lekker licht en heb je ook meteen voldoende ventilatiemogelijkheden.

2e verdieping, via een vaste trap bereikbaar.
Deze verdieping is voorzien van een brede dakkapel, welke doorloopt in de slaapkamer en de voorzolder, zodat je hier overal veel lichtinval hebt.
De voorzolder heeft bergruimte onder de lage kap.
De ruime zolderkamer is ook voorzien bergruimte onder de lage kap en uitgevoerd met een wastafel.
In de vaste kast (met schuifdeuren) is de CV-ketel geïnstalleerd. Dit betreft een Nefit Topline HR107/CW5 combiketel van het bouwjaar 2011.

Garage
De garage is bereikbaar vanuit de tuin of de grote oprit. U kunt in de garage uw auto parkeren, of deze gebruiken voor bijv. het stallen van fietsen en tuinmeubilair en tuingereedschap. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur.
Afmeting garage: circa 2,78 x 6,17 meter.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Naast de voortuin bevindt zich de lange oprit voor de garage. U kunt hier meer auto's parkeren, indien gewenst.
De achtertuin is op het noord-oosten gelegen, wat betekent dat je hier heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.
De achtertuin is voorzien van sierbestrating, gazon en veel beplanting. Je zit hier 'heerlijk in het groen'.
De tuin is voorzien van een buitenkraan; hier kun je dus jouw tuinsproeier aansluiten.

De achtertuin is via een afsluitbare poort vanaf de oprit te bereiken. U kunt dus altijd de achtertuin bereiken buiten de woning om, wat weer handig is voor bijvoorbeeld het plaatsen van de grijze en groene containers aan de straat.

Afmeting achtertuin: circa 7,10 meter breed x 8,80 meter diep.


BIJZONDERHEDEN
* fijne, ruime twee-onder-een-kapwoning met garage
* 4 ruime slaapkamers
* brede dakkapel op 2e verdieping
* eenvoudige en gedateerde uitvoering en afwerking (koper dient rekening te houden met onderhouds- en moderniseringswerkzaamheden)
* de woning is redelijk onderhouden
* gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
* op loop-/fietsafstand gelegen van het dorpscentrum van Vlijmen
* energielabel C.


MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 139 m2
* oppervlakte garage circa 17 m2
* perceeloppervlakte 242 m2
* inhoud woning circa 435 m3
* bouwjaar omstreeks 1972.


LIGGING
Deze woning is gelegen in de woonwijk Vijfhoeven, een in de zeventiger jaren ruim opgezet deel van Vlijmen, op korte afstand van het dorpscentrum (Plein). Op korte afstand zijn diverse basisscholen aanwezig en een mooi ruim park is 'om de hoek' gelegen. De woning ligt dan ook in een kindvriendelijke woonomgeving.
De bushalte is op korte afstand gelegen, waardoor de woning ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Vlijmen
Deze woning is gelegen op korte afstand van het dorpscentrum van Vlijmen. Hier is enkele jaren geleden een geheel nieuw dorpsplein ingericht met een groot aanbod aan winkels.
Verder beschikt Vlijmen over alle belangrijke voorzieningen, zoals scholen, sportaccommodaties e.d. De in- en uitvalsweg naar de A-59 is snel en gemakkelijk te bereiken.


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg