INSTAPKLARE EN LUXE AFGEWERKTE HOEKWONING MET GARAGE

Verkocht 's-Hertogenbosch Burchtenlaan 127
Ben je op zoek naar een instapklare en nagenoeg volledig gemoderniseerde hoekwoning met een grote woonoppervlakte, een hoog, luxe en modern afwerkingsniveau en ook nog voorzien van een garage, rustig gelegen op de Maaspoort? Stop maar met zoeken en kom snel kijken!

We zien het niet vaak, maar aan de Burchtenlaan vind je echt zo'n pareltje, die laatste jaren geheel is gemoderniseerd en verbouwd, met o.a. een luxe keuken, strakke muren, PVC vloerafwerking met vloerverwarming, kunststof ramen met HR++ glas, brede schuifpui en een luxe, moderne badkamer. De woning is aan de binnenzijde nagenoeg geheel vernieuwd!
Deze woning heeft 4 (opvallend) grote slaapkamers en is o.a. voorzien van 20 zonnepanelen.
Achter in de tuin ligt de garage, welke via de Tongelaer te bereiken is.

Indeling
Tijdens de grote verbouwing eind 2021 / begin 2022 is de entreehal van de woning verplaatst. Je komt nu binnen in een ruime entreehal, welke toegang geeft tot o.a. d grote toiletruimte (uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje, moderne ... uitvoering).

Vanuit de hal kom je in de grote leefruimte, bestaande uit een L-vormige woonkamer (ca 36 m2) en een grote, open keuken.
De luxe Brugman keuken (november 2021) in U-vorm opstelling is uitgevoerd in wit softmat lak met o.a. softclose sluitingen en
is voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met Bora (geïntegreerde) kookplaatafzuiging, Quooker heetwaterkraan, koelkast, vrieskast, heteluchtoven en een vaatwasmachine.
Mooie (ingebouwde) LED-verlichting (op afstand bedienbaar in intensiteit en kleurstelling) zorgt voor verlichting en een luxe uitstraling van deze prachtige keuken.

De gehele begane grond vloer is voorzien van een fraaie PVC vloer (met vloerverwarming als hoofdverwarming in de keuken en woonkamer m.u.v. de eethoek), de muren zijn voorzien van modern, glad stucwerk.
De brede schuifpui (net zoals de gehele woning uitgevoerd in kunststof) is naar 2 kanten toe (dus extra breed) te openen en geeft behalve veel lichtinval een directe toegang tot de achtertuin.

De meterkast is geheel gemoderniseerd en uitgevoerd met een moderne groepenkast met automatische zekeringen, 3 aardlekschakelaars en een aparte groep t.b.v. de zonnepanelen.

Via de trapportaal (voorzien van een grote bergkast onder de trap) is de verdieping te bereiken.

1e verdieping
De overloop (met handige vaste kast) geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer.

3 Grote slaapkamers, allen voorzien van laminaat vloerafwerking.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een goed formaat (maatvoering gemeten op 1,5 meter hoogte):
- slaapkamer 1: ca 3,00 x 5,00/4,03 meter
- slaapkamer 2: ca 3,00 x 2,76 / 3,74 meter
- slaapkamer 3: ca 2,72 x 2,77 meter.

De badkamer is in november 2021 geheel vernieuwd, vergroot en opnieuw ingedeeld.
Hierdoor heb je nu de beschikking over een prachtige en ruim bemeten badkamer, die compleet is uitgevoerd met o.a. een hoekbad, inloopdouche met schuifdeur, wastafelmeubel met 2 ingebouwde wastafels, 2 kasten en LED-spiegel (met spiegelverwarming) en een wandcloset.
De wanden zijn smaakvol afgewerkt met (glad) stucwerk en gedeeltelijk betegeld. Een designradiator zorgt voor de nodige warmte.

Via de vaste trap bereik je de 2e verdieping.
Hier tref je aan een voorzolder (met opstelling CV-combiketel (Intergas HR/CW5, bouwjaar 2018) en moderne mechanische ventilatie unit) met opstelmogelijkheid voor de wasmachine en droger.
Tevens is hier een wastafel geplaatst en een dakraam zorgt voor voldoende lichtinval op deze voorzolder.

De opvallend ruime zolderkamer (ca 3,63 x 4,15 meter, op 1,5 meter hoogte gemeten) is verzorgd afgewerkt en o.a. voorzien van een fraaie laminaatvloer en 2 dakramen. Dit is écht een grote slaapkamer!

Garage
In de achtertuin bevindt zich de (vrijstaande) garage. Ook deze garage is voorzien van kunststof ramen en 2 deuren.
De garage is vanuit de Tongelaer bereikbaar via de stalen kanteldeur.
Afmeting garage: ca 5,68 x 3,06 meter.

Tuin
De achtertuin is aan de straatzijde voorzien van een muur, zodat de privacy volledig is gewaarborgd.
In mei 2024 wordt/is een nieuwe (Douglas) houten schutting met betonpalen geplaatst (samen met de buren) als nieuwe afscheiding met de buren.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en daarmee heerlijk op de zon georiënteerd.
De elektrisch bedienbare zonneluifel is dan ook geen overbodige luxe om op warme zomerse dagen toch heerlijk in uw achtertuin te kunnen genieten.

De tuin is geheel verhard met sierbestrating.

In de achtertuin heb je de beschikking over een kleine bergkast, handig voor bijv. het plaatsen van wat tuingereedschap.
(en zelfs deze kast is voorzien van een kunststof deur).

Oprit
Aan de voorzijde van de woning heb je de beschikking over een brede parkeerplaats, zodat je met gemak 2 auto's op eigen grond kunt parkeren. Veilig en wel zo handig natuurlijk.
Overigens is er rondom de woning volop openbare parkeergelegenheid aanwezig. Parkeren is dan ook geen punt in dit deel van de Maaspoort!

Zonnepanelen
Deze woning is uitgevoerd met 20 zonnepanelen.
Deze panelen zijn in februari 2022 geïnstalleerd en hebben een vermogen van 320 Wp per paneel.
Omdat de zonnepanelen op het zuiden zijn gelegen en voorzien zijn van 20 power-optimizers, heb je de beschikking over een optimaal rendement en daarmee druk je dan weer volop de eigen elektra rekening. Zo is er in 2023 6.970 kW aan elektra opgewekt!

Woonoppervlakte
* woonoppervlakte: circa 126 m2
* oppervlakte garage: circa 17 m2
* overig inpandige ruimte: circa 1 m2.
* perceelsoppervlakte: 175 m2.

Bijzonderheden
* eind 2021/begin 2022 geheel gemoderniseerd en verbeterd
* moderne en luxe keuken en sanitair
* kunststof ramen/kozijnen en brede schuifpui met HR isolatieglas
* groepenkast in meterkast in 2022 vernieuwd
* zinken hemelwaterafvoeren en goten geheel vernieuwd eind 2021/begin 2022
* met garage
* 20 moderne zonnepanelen
* instapklaar, modern en luxe afwerking
* energielabel: A.

Ligging
Deze instapklare woning is rustig gelegen in de woonwijk Maaspoort.
Dit maakt de woning heel geschikt voor jonge gezinnen, omdat de kinderen heerlijk en veilig direct in de woonwijk kunnen spelen!

Parkeren kan op korte afstand van de woning op de openbare parkeerplaatsen ('om de hoek').

Op hele korte afstand van de woning is het recreatiegebied Noorderplas met het Burgemeester van Zwietenpark gelegen. Je kunt hier heerlijk wandelen.

Het grote voordeel van een wijk als Maaspoort is, dat alle relevante voorzieningen vaak binnen fiets-/ of loopafstand bereikbaar zijn. Denk daarbij aan (basis-)scholen, kinderdagverblijven/BSO, winkels, huisartsen, apotheek, sportaccommodaties e.d.
Dit is natuurlijk helemaal ideaal met kinderen!

Het recent vernieuwde en overdekte winkelcentrum Maaspoort is ook binnen enkele minuten te bereiken. U treft hier een scala aan winkels aan, zoals supermarkten (Jumbo en Albert Heijn), een Hema, drogisterijen (Kruidvat en Etos), bakker, groenteman, opticiens, schoenmaker, kledingzaak, rijwielhandelaar, kapper, enz.

Ook de bereikbaarheid van de woning is goed. Zo zijn de in- en uitvalswegen richting A2 en A59 snel en gemakkelijk bereikbaar.
Op loopafstand van de woning is de bushalte gelegen, zodat ook met het openbaar vervoer je snel bijv. de gezellige en bruisende binnenstad en het NS-station kunt bereiken.


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg