Eengezinswoning verkocht in 's-Hertogenbosch

Verkocht 's-Hertogenbosch Schepenstraat 1
Ben je op zoek naar een vrijstaand woonhuis met een ruime garage en aangebouwde berging, gelegen op een ruim perceel in Empel?
Aan de Schepenstraat bieden we nu te koop aan een ruime woning met o.a. 4 slaapkamers op de 1e verdieping en mogelijkheid van 1 of 2 slaapkamers op de 2e verdieping. De koper dient rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden.
Maar vind je dat geen probleem, dan kun je deze woning geheel naar eigen zin indelen en afwerken en woon je binnenkort op een prachtige stek in een fijne vrijstaande woning op een groot perceel van 472 m2.

Indeling
Via de ruime entreehal betreed je de woning. De hal is voorzien van een trapkast en meterkast (groepenkast is gemoderniseerd en uitgevoerd met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars).
De woonkamer (oppervlakte ca 29 m2) is voorzien van een schuifpui en handige inbouwkast.
De ramen zijn voorzien van (elektrisch bedienbare) rolluiken.
Op de achtergevel is een elektrisch bedienbare zonneluifel aanwezig.

De dichte keuken (oppervlakte ca 12 m2) is voorzien van een ... keukenblok met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasmachine, inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast combi-oven/magnetron en oven.
Het raam in de keuken is voorzien van een handbediend rolluik.

Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken/ruime berging met toegang tot het toilet. De CV-ketel is in de bijkeuken geïnstalleerd; het betreft hier een Moderne Remeha Tzerra Ace combiketel van het bouwjaar 2022.
De doucheruimte is gemoderniseerd, de wanden zijn met wandpanelen met tegelmotief afgewerkt en geven een moderne indruk. De douche is voorzien van een thermostatische douchekraan.

1e verdieping
Vanuit de overloop zijn 4 slaapkamers en de toiletruimte bereikbaar.
De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en 2 slaapkamers zijn uitgevoerd met een wastafel.
Vanuit 1 slaapkamer is via een vaste trap de 2e verdieping bereikbaar.

2e verdieping
grote bergzolder. Hier is voldoende ruimte om eventueel 1 of 2 slaapkamers te realiseren. 1 Ruimte is al voorzien van een wastafel. Aan beide zijden op deze bergzolder zijn 2 kleine dakramen geplaatst.

Garage en berging.
In de achtertuin bevindt zich de garage. Voor de garage is een oprit om uw eigen auto (uit het zicht van de achtertuin) op eigen grond te kunnen parkeren.
De garage is in spouw uitgevoerd, verwarmd en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur (met afstandsbediening).
De garage is opvallend breed (ca 3,60 meter) en 5,86 meter lang.

Achter de garage is (ook in steen opgetrokken) een berging gerealiseerd. Ook hier voldoende ruimte met een afmeting van circa 3.55 x 3.56 meter. Deze berging is voorzien van een stalen kanteldeur.

Tuin
De tuin is rondom de woning gelegen. De achterzijde van de woning (met grootste tuin) is op het zuid-westen gelegen.
De op de achtergevel aangebrachte (elektrisch bedienbare) zonneluifel is dan ook geen overbodige luxe en zorgt o.a. voor verkoeling van de woonkamer, maar natuurlijk ook om er in mooie zomerse dagen heerlijk onder te kunnen zitten in de achtertuin.

De tuin is aangelegd met sierbestrating/terras, gazon en diverse beplanting. Een eenvoudig uitgevoerde houten overkapping kun je handig gebruiken voor bijv. barbecueën bij minder standvastig weer.

Maatvoering
* gebruiksoppervlakte wonen: circa 126 m2
* overig inpandige ruimte (2e verdieping): circa 26 m2
* externe bergruimte (garage en berging): circa 34 m2
* perceelsoppervlakte 472 m2
* bouwjaar 1967.

Bijzonderheden
* voorzien van (deels elektrisch bedienbare) rolluiken
* elektrisch bedienbare zonnewering
* vrijstaand wonen met garage en flinke tuin
* 4 slaapkamers op 1e verdieping
* mogelijkheid om op 2e verdieping 1 of 2 slaapkamers te realiseren
* energielabel E
* woning is voorzien van dubbel glas (in de garage enkel glas toegepast)
* koper dient rekening te houden met kosten inzake algehele modernisering en afwerking van de woning.

Ligging
Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige, ruim opgezette woonwijk op de hoek van de Schepenstraat en de Pottenbakker. Dit waarborgt een prachtige woonlocatie en met in de directe omgeving vrijstaande woningen en twee-kappers.

In Empel woont u in alle rust met alle voordelen van een dorp, maar met alle gemakken van een stad zeer nabij!
Zo treft u in Empel o.a. aan een supermarkt (Plus), bakker, horecagelegenheden, apotheek, huisartsenpraktijk en 2 basisscholen (met 3 vestigingen/locaties).

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met binnen handbereik o.a. een speeltuintje voor jongere kinderen 'om de hoek' en een compleet 'Kasteelpark' (skatepark, basketbalveld, voetbalveld e.d.) voor de oudere jeugd.

Maar behalve kindvriendelijk is Empel ook omgeven door veel groen (polder), water (rivier de Maas met zijn prachtige uiterwaarden) en goede verbindingswegen richting autosnelwegen A2 en A59.
Het maakt Empel tot de ideale woonomgeving voor mensen die een gezonde balans zoeken tussen de natuur en rust in een kindvriendelijke woonomgeving en tegelijkertijd alle voorzieningen van een stad op korte afstand.

De bereikbaarheid en (openbaar vervoer) verbindingen naar en van Empel zijn prima.


---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg