KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET DEZE INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET SERRE

Verkocht 's-Hertogenbosch Nederkwartier 39
EEN VAN DE EERSTE GASLOZE WONINGEN OP MAASPOORT NU TE KOOP!

Ben je op zoek naar een luxe afgewerkte en dus instapklare hoekwoning, die de laatste jaren is gemoderniseerd en in 2020 is uitgebouwd? Met een diepe achtertuin en serre? Deze op Maaspoort gelegen woning is 'van het gas af' en is in maart 2023 voorzien van een all-electric warmtepomp met diverse speciale LTV (laag temperatuur verwarming) radiatoren en in oktober 2022 van 13 zonnepanelen.
Deze woning is dus niet alleen heel goed en modern afgewerkt, je bent hiermee ook volledig voorbereid op de toekomst met de aanwezigheid van de modernste verwarmingstechniek.

Indeling
Entreehal met meterkast (de groepenkast is geheel gemoderniseerd en is zeer uitgebreid uitgevoerd met o.a. 14 groepen en 4 aardlekschakelaars) en toiletruimte. Het toilet is gemoderniseerd en uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje, de vloer en wanden zijn geheel betegeld.
De ruime woonkamer is netjes afgewerkt met een tegelvloer (met grote antracietkleurige tegels) en strakke stucwerk wanden en ... plafond.
Omdat de woning aan de zijkant is uitgebouwd, is de keuken naar deze uitbouw verplaatst en daardoor is de woonkamer extra ruim geworden en heeft nu een oppervlakte van circa 34 m2. Handig om bijvoorbeeld een speelhoek voor de kinderen te maken, of gewoon een grotere opstelling in de woonkamer te hebben. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast.

De woonkamer en keuken is voorzien van moderne Jaga designradiatoren, die geschikt zijn voor super lage watertemperaturen (aangelegd in combinatie met de warmtepomp in de woning).

De keuken is nu geplaatst in de ruime uitbouw van circa 17 m2 welke in augustus 2020 is gerealiseerd. U heeft hier de beschikking over een fijne keuken, voorzien van alle comfort.
Zo is de keuken, welke in december 2020 is geplaatst en uitgevoerd in hoogglans MDF, voorzien van een kookeiland met inductie-kookplaat,, ingebouwde afzuigkap, combi oven/magnetron en een vaatwasmachine. (inbouwapparatuur van de merken Bosch en Siemens).

In de uitbouw zijn 2 lichtkoepels aangebracht, zodat u hier altijd voldoende daglichtinval heeft. Dat is fijn werken in de keuken!
De keuken is eveneens keurig afgewerkt met strakke stucwerk wanden en plafond, inbouwverlichting (spots) en met de schuifdeur (in de spouwmuur ingebouwd) kunt u de keuken van de woonkamer afscheiden, indien gewenst.
In de keuken is een airco geplaatst(split-unit), die er voor zorgt dat zowel de keuken als de woonkamer heerlijk koel blijven op warme zomerse dagen.

Achter de woning bevindt zich de serre. Deze serre (afmeting circa 5 x 2,80 meter) is uitgevoerd in aluminium (met inbouwverlichting) en is volledig af te sluiten met glazen schuifwanden.
Het is hier heerlijk verblijven van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar, zeker doordat er ook nog een verwarmingsradiator én een heater is geplaatst. Je kunt dit dan ook echt als een tweede woonkamer betitelen, waar je heel vaak zult zijn. De serre is netjes afgewerkt met een tegelvloer (grote tegels).

1e verdieping
Vanuit de overloop bereik je de 3 slaapkamers en de badkamer.
Ook hier is alles gemoderniseerd in de periode van de laatste 10 jaar.
De slaapkamers zijn netjes en 'strak' afgewerkt met o.a. stucwerk wanden en laminaat vloeren.
De ouderslaapkamer is voorzien van een airco (split-unit).

De badkamer is in 2018 geheel gemoderniseerd en uitgevoerd met een inloopdouche met glazen deuren (en voorzien van een thermostaatkraan, regendouche en een handdouche), een brede wastafel met 2 kranen en een bijbehorende kast en een verwarmde spiegel en een wandcloset.
De badkamer is smaakvol afgewerkt met witte tegels tegen de wanden en houtlook tegels op de vloer. De badkamer is voorzien van een design radiator.

2e verdieping
De originele vlizotrap heeft plaatsgemaakt voor een vaste trap.
De vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping.
Hier tref je een grote bergzolder aan, waar je al je spullen fijn kunt opbergen.
Desgewenst kun je natuurlijk ook hier een indeling maken met een voorzolder en een zolderkamer.

WOONOPPERVLAKTE SIMPEL VERGROTEN!
Omdat er nu geen dakraam aanwezig is, telt deze oppervlakte (17 m2) nu nog niet mee als woonoppervlakte, maar wordt 'overig inpandige ruimte' genoemd. Maar de ruimte leent zich ideaal om bijvoorbeeld een 4e slaapkamer te realiseren, zeker vanwege de nokhoogte van circa 3 meter!
Door het eenvoudig (laten) plaatsen van een dakraam (met lichtinval meer dan 0,5 m2) neemt de woonoppervlakte met 17 m2 toe!
De totale woonoppervlakte van deze woning is dan ineens geworden : 95 + 17 m2 = 112 m2.
Handig om met een kleine investering zoveel woonoppervlakte er bij te krijgen!

Warmtepomp
De moderne Daikin Altherma lucht-/water warmtepomp is in maart 2023 geïnstalleerd (en dus verkeert nog in nagenoeg nieuwstaat!) op de 2e verdieping. Deze warmtepomp zorgt voor verwarming en warm water in uw woning.

Hoe werkt een Daikin Altherma lucht-/waterpomp?
Het buitendeel haalt energie uit de lucht voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. Zelfs bij lage temperaturen haalt het buitendeel tot wel 75% van de energie uit de lucht; de rest wordt aangevuld met elektriciteit. De lucht/water warmtepomp gebruikt een compressor en koudemiddel om de warmte naar het water over te dragen. Met deze warmte wordt de woning op efficiënte wijze verwarmd, al naar gelang
de interne warmtevraag.

Split warmtepompen met koudemiddel bestaan uit een buitendeel dat energie uit de lucht onttrekt, en een binnendeel dat fungeert als centrale
regeling waarmee u het systeem kunt beheren. De koudemiddelaansluiting is zo ontworpen dat er minimaal warmteverlies is

Daikin warmtepompen hebben een energielabel van de hoogste klasse; tot wel A+++ bij ruimteverwarming (wateruitlaat op 35°C) en A+ bij
warmtapwaterbereiding. Hiermee voldoen deze systemen aan de meest recente richtlijnen die door de Europese Unie zijn opgelegd.

Het verwarmingssysteem is modern te bedienen met een afstandsbediening, evt. zelfs via uw telefoon met een app.
Hierdoor kunt u al op afstand de verwarming regelen in uw woning, als u afwezig bent of binnenkort weer thuis komt.
Dat is handig en werkt verdere energiebesparing in de hand!


Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin.
De voortuin is netjes betegeld en daarmee onderhoudsvrij.

De achtertuin is op het westen gelegen en dus volop op de zon (en dat is weer fijn voor de zonnepanelen).
Omdat deze woning in de directe omgeving een van de grootste percelen heeft (perceelsoppervlakte 186 m2), blijft er na de uitbouw aan de zijkant nog meer dan voldoende achtertuin over.
Ook de achtertuin is netjes en onderhoudsarm aangelegd met o.a. grote tegels (60 x 60 cm).

Achter in de tuin bevindt zich de stenen berging. Hier kunt u bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap plaatsen.
Afmeting berging: circa 2 x 4 meter. De berging is voorzien van elektra-aansluiting.

De achtertuin is via een poort te bereiken.


Zonnepanelen
De woning is in oktober 2022 voorzien van 13 moderne zonnepanelen met 13 Enphase micro-omvormers.
Het zijn zonnepanelen met een vermogen van 370 Wp per paneel. Daarmee kunt u een groot deel van uw elektraverbruik zelf opwekken.
Op de Enphase micro-omvormers en op de SunPower zonnepanelen zit in totaal 25 jaar garantie.


Woonoppervlakte
* woonoppervlakte begane grond en 1e verdieping: circa 95 m2
* oppervlakte bergzolder (2e verdieping) circa 17 m2
* door het plaatsen van een dakraam (> 0,5 m2) op de 2e verdieping wordt de totale woonoppervlakte 95 + 17 m2 = 112 m2.
* oppervlakte serre: circa 14 m2
* oppervlakte berging: circa 8 m2.


FIJNE LIGGING AAN GEMEENTELIJK PLANTSOEN/HOFJE
Deze instapklare hoekwoning is rustig gelegen in de woonwijk Maaspoort, direct aan een gemeentelijk plantsoen.
Dit maakt de woning heel geschikt voor jonge gezinnen, omdat de kinderen heerlijk en veilig direct voor de woning kunnen spelen!
En ook prettig: je hebt ook nooit geparkeerde auto's voor de deur. Dus veilig voor de kinderen en fijn voor jezelf, dat je ook aan de voorzijde op een gemeentelijk plantsoen uitkijkt.

Parkeren kan op korte afstand van de woning op de openbare parkeerplaatsen ('om de hoek').

Op hele korte afstand van de woning is het recreatiegebied Noorderplas met het Burgemeester van Zwietenpark gelegen. Je kunt hier heerlijk wandelen.

Het grote voordeel van een wijk als Maaspoort is, dat alle relevante voorzieningen vaak binnen fiets-/ of loopafstand bereikbaar zijn. Denk daarbij aan (basis-)scholen, kinderdagverblijven/BSO, winkels, huisartsen, apotheek, sportaccommodaties e.d.
Dit is natuurlijk helemaal ideaal met kinderen!

Het recent vernieuwde en overdekte winkelcentrum Maaspoort is ook binnen enkele minuten te bereiken. U treft hier een scala aan winkels aan, zoals supermarkten (Jumbo en Albert Heijn), een Hema, drogisterijen (Kruidvat en Etos), bakker, groenteman, opticiens, schoenmaker, kledingzaak, rijwielhandelaar, kapper, enz.

Ook de bereikbaarheid van de woning is goed. Zo zijn de in- en uitvalswegen richting A2 en A59 snel en gemakkelijk bereikbaar.
Op loopafstand van de woning is de bushalte gelegen, zodat ook met het openbaar vervoer je snel bijv. de gezellige en bruisende binnenstad en het NS-station kunt bereiken.


BIJZONDERHEDEN
* deze moderne woning is 'van het gas af' en voorzien van all-electric warmtepomp (2023)
* moderne Jaga (design-)radiatoren op begane grond met ingebouwde geluidloze boosters (speciaal ontwikkeld voor combinatie met warmtepomp)
* 13 moderne zonnepanelen (oktober 2022 geïnstalleerd) met micro-inverter per paneel
* hierdoor bent u voorbereid op de toekomst wat betreft de energietransitie en hoeft u zelf deze grote investeringen niet meer te doen!
* de spouwmuren zijn in 2022 volledig geïsoleerd met Knauf insulation, Supafil Timberframe
* 2 airco's
* uitbouw (keuken) in 2020 gerealiseerd en toen ook volledig geïsoleerd
* energielabel A++
* uitgebouwd aan de zijkant (keuken) en achterzijde (serre)
* groot perceel (186 m2)
* instapklaar, modern en luxe afwerking.


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg