UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET VERANDA EN 12 ZONNEPANELEN, RUSTIG GELEGEN IN ENGELEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Roerdomp 6
Ben je op zoek naar een instapklare eengezinswoning, die over de gehele breedte is uitgebouwd en voorzien is van een fijne serre/veranda?
Een heerlijke woning met een moderne badkamer, moderne en complete hoekkeuken en een ruime zolder met dakkapel, rustig gelegen in een moderne en kindvriendelijke woonwijk in Engelen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij de Roerdomp 6 en laat u verrassen door de ruimte en afwerking van deze woning! Oh ja, en de woning is ook al voorzien van 12 moderne zonnepanelen!


Indeling
Entreehal, voorzien van een grenen planken vloer, welke is doorgetrokken in de uitgebouwde woonkamer en keuken.
Meterkast, uitgevoerd met 8 groepen (waaronder 1 dubbele kookgroep) en 3 aardlekschakelaars). Toiletruimte, modern uitgevoerd met een wandcloset en (deels) betegelde wandafwerking.

Als je de woonkamer binnenkomt, valt meteen de ruimte op. Doordat de woonkamer over de gehele breedte is uitgebouwd, heb je hier de beschikking over een kamer van circa 35 m2 (exclusief keuken).
De woonkamer is afgewerkt met een ... stucwerk plafond met sierlijsten, Spachtelputz wanden en één wand is voorzien van een fraaie steenstrips afwerking, welke een echt warme uitstraling geeft. Verder is in de woonkamer nog een handige trap-/bergkast aanwezig..

Achter de woonkamer bevindt zich de terrasoverkapping/veranda van circa 15 m2. Doordat deze ruimte af te sluiten is met glazen schuifdeuren, is dit een heerlijke ruimte, waar je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunt vertoeven, zeker door de aanwezigheid van een infrarood verwarmingspaneel. De serre is in aluminium uitgevoerd en voorzien van inbouwverlichting.

Aan de voorzijde van de woning is de ruime keuken gesitueerd. De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer en is via een 'bar met moderne en in hout uitgevoerd werkblad' afgescheiden van de woonkamer. Je kunt hier heerlijk genieten van een kopje koffie of even snel van een lekker ontbijtje.

De keuken is in 2016 geheel vernieuwd. en is een ware lust voor het oog!
U treft hier aan een in hoekopstelling geplaatste keuken met een groot aanrechtblad, veel kast- en ladenruimte (voorzien van soft-close sluitingen) en de nodige inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, moderne afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasmachine. De keuken is voorzien van inbouwspots/verlichting boven het aanrecht.

1e verdieping
Vanuit de overloop zijn de 3 slaapkamers en de in 2021 geheel vernieuwde badkamer te bereiken.
De slaapkamers zijn netjes uitgevoerd met o.a. moderne laminaatvloeren, spuitwerk wand- en plafondafwerking en rolluiken.
Een van de slaapkamers wordt nu gebruikt als 'walk-in-closet', welke bereikbaar is vanuit de grootste slaapkamer.
Uiteraard kan deze kamer vrij eenvoudig weer als 3e slaapkamer in gebruik worden genomen.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- circa 2,99 x 3,81 meter
- circa 2,79 x 1,90 meter
- circa 3,33 / 2,85 x 2,98 meter.

De smaakvol uitgevoerde badkamer is compleet en pas circa 2 jaar oud en verkeert derhalve nog in nagenoeg nieuwstaat.
U heeft hier de beschikking over een breed ligbad met whirlpool, een douchecabine met glazen deuren, verzonken goot en zonder opstap voor een douchebak. Ook fijn is dat in de badkamer een toilet aanwezig is, ook uitgevoerd als wandcloset. Ten slotte is er een wastafelmeubel met waskom en spiegelkast. Zoals bij het ligbad en de douche, is ook bij de waskom de kraan ingebouwd in de muur en dat geeft een chique uitstraling.
De badkamer wordt verwarmd via elektrische vloerverwarming, welke met een timer instelbaar en dus te bedienen valt.
De verlichting is ingebouwd in het plafond (diverse inbouwspots).
Net zoals de slaapkamers, is ook de badkamer voorzien van een handbediend rolluik.

2e verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping gemakkelijk toegankelijk.
Hier treft u aan een grote zolderkamer, welke netjes en volwaardig is afgewerkt (en ook o.a. is voorzien van een laminaatvloer en plafond met inbouwverlichting) en uitgevoerd is met een dakkapel. Hierdoor is deze kamer multifunctioneel te gebruiken, bijvoorbeeld als 4e slaapkamer, of als fijne werkplek/kantoor- of hobbyruimte.
De ingebouwde kasten onder de lage kap geven extra bergruimte.
Op de zolder is de CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2008) en de mechanische ventilatie unit geplaatst.
Ook is er een opstelruimte voor uw wasmachine en droger.

Voortuin
De voortuin is geheel verhard met sierbestrating.
Voor de woning bevindt zich een laadpaal (wordt ter overname aangeboden). Ideaal om uw eigen elektrische auto recht voor de deur op te laden natuurlijk.

Achtertuin
De achtertuin is voorzien van kunstgras. Aan beide zijden met de buren zijn houten schuttingen aanwezig.
Een aardigheidje in de achtertuin is de ingebouwde buitendouche (met koud water). Handig voor op hele warme dagen.
In de buurt van de buitendouche is overigens een wandcontactdoos aanwezig, dus er is nog een mogelijkheid om via een boiler de buitendouche te voorzien van warm(er) water!

De in de achtertuin gelegen berging (circa 6 m2 oppervlakte) is aan de buitenzijde opnieuw afgewerkt met hout en heeft daardoor een frisse uitstraling.
De berging is voorzien van elektra-aansluiting. U kunt hier met gemak uw fietsen plaatsen en evt. wat tuingereedschap natuurlijk.
Naast de berging is nog een overkapping, zodat u ook daar wat spullen droog kunt neerzetten.
Via een afsluitbare poort is de brandgang vanuit de achtertuin te bereiken.

Zonnepanelen
Met de enorm hoge energielasten is het natuurlijk heel fijn om te weten, dat deze woning is uitgevoerd met 12 moderne zonnepanelen.
Deze panelen hebben een vermogen van 400 Wp per paneel.
Ieder paneel is voorzien van een Enphase micro-omvormer, zodat ieder paneel optimaal kan renderen van de zonopbrengst.
De zonnepanelen zijn in september 2021 geplaatst.

Op de zonnepanelen zit (vanaf installatiedatum) 15 jaar garantie en 25 jaar garantie op het vermogen.
Op de micro-omvormers zit 25 jaar garantie.

De huidige eigenaren rijden in een elektrische auto. Ideaal natuurlijk als je dan ook zelf nog zoveel energie kunt opwekken.
De aanwezige laadpaal is evt. ter overname, indien de koper hierin is geïnteresseerd.

BIJZONDERHEDEN
* instapklare tussenwoning, geheel uitgebouwd en voorzien van terrasoverkapping/veranda
* dakbedekking uitbouw in 2021 vernieuwd (Icopal Thermosolo SBS, Mineraal) en voorzien van sedum cassettes
* 1 dakkapel op 2e verdieping
* 1 dakkapel op 1e verdieping, waarvan in 2021 de dakbedekking is vernieuwd
* moderne keuken met inbouwapparatuur (2016)
* moderne badkamer (2021)
* 12 moderne zonnepanelen (september 2021 aangebracht)
* onder de losliggende grenen planken vloer op de begane grond ligt een witte tegelvloer
* nieuwe energiezuinige Itho Daalderop mechanische ventilatie unit (april 2023)
* energielabel: A+.

MAATVOERING
* woonoppervlakte ca 101 m2
* oppervlakte serre: ca 15 m2
* oppervlakte berging: ca 6 m2
* inhoud woning ca 350 m3
* bouwjaar woning: 1995.

LIGGING/WOONOMGEVING
Deze woning is gelegen in Engelen (gemeente 's-Hertogenbosch) in een rustige woonomgeving met plantsoen en speeltoestellen voor kinderen nabij de woning. Het is hier dan ook heerlijk wonen voor vooral (jonge) gezinnen.

Engelen beschikt over basisscholen, kinderdagverblijf, een supermarkt (Plus supermarkt 'om de hoek'!) enz. En wat dacht u van de golfbaan BurgGolf bij Haverleij?
Wonen in Engelen is wonen met de grote voordelen van een dorp midden in de natuur, terwijl de stad 's-Hertogenbosch op een steenworp afstand is gelegen.
Het bruisende stadscentrum met zijn gezellige terrasjes en cafeetjes is dan ook snel en gemakkelijk bereikbaar.
Engelen is snel en goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer (busverbindingen) als met de auto. De op- en afrit van de autosnelweg A-59 is nabij gelegen.


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg