FIJNE STARTERSWONING MET GROTE ACHTERTUIN EN BERGING, GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK

Verkocht 's-Hertogenbosch Bijsteren 91
STARTERS OPGELET!
Ben je op zoek naar een fijne en ruime tussenwoning op Maaspoort?
Aan Bijsteren 91 bieden wij nu een ideale starterswoning aan, welke rustig is gelegen in de (kindvriendelijke) woonwijk Maaspoort.
De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een opvallend diepe achtertuin (ca 17 meter diep) met een ruime berging.

Indeling
Ruime en betegelde entreehal met meterkast, toiletruimte en trapopgang.
Het toilet is uitgevoerd met een fonteintje

De woonkamer (oppervlakte circa 28 m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen en afgewerkt met een tegelvloer, granol wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking. Aan de achterzijde heeft u de mogelijkheid om uw eettafel te plaatsen, dicht bij de open keuken en met een prachtig zicht op de grote achtertuin.
De woonkamer is aan de voor- en achterzijde uitgevoerd met (elektrisch bedienbare) rolluiken.

De keuken is eenvoudig qua uitvoering, maar functioneel ingericht en uitgevoerd in MDF.
Behalve boven- en onderkasten beschikt de keuken over een elektrische ... kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine.
Vanuit de keuken is via een schuifdeur de handige (en grote) voorraadkast (trapkast) bereikbaar.
Handig om voorraad voor de keuken hier gemakkelijk op te kunnen bergen.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De overloop en de slaapkamers zijn uitgevoerd met laminaat en de wanden zijn behangen.
De huidige eigenaar heeft 2 slaapkamers met elkaar verbonden door een tussenmuur (deels) te verwijderen, zodat een kamer dienst doet als 'kastenkamer' / 'walk-in-closet'. Het hier aanwezige grenen dressoir blijft achter.
Door de tussenmuur tussen deze 2 slaapkamers eenvoudig weer terug te plaatsen, heb je weer de beschikking over 3 afzonderlijke slaapkamers (de originele toegangsdeur is gewoon aanwezig, dus e.e.a. is vrij snel weer te realiseren).

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 2,75 x 4,60 meter
- slaapkamer 2: circa 2,28 x 3,58 meter
- slaapkamer 3: circa 2,75 x 3,30 meter.

Een groot voordeel van deze woning is, dat er op de 1e verdieping geen schuine wanden zijn van een aflopend dak. De slaapkamers zijn daardoor allemaal lekker ruim zonder dat je last hebt van schuine zijden.

De ruime badkamer is eenvoudig, maar wel compleet uitgevoerd. Zo heb je de beschikking over een groot hoekbad (met douchecombinatie), een wandcloset en een wasafelmeubel met bijbehorende kast, spiegel en planchet.
De wanden en vloer zijn geheel betegeld.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, welke is ingedeeld met een voorzolder en een fijne en ruime zolderkamer.
De vloer van de voorzolder is afgewerkt met zeil. Op de voorzolder is de CV-combiketel geïnstalleerd (Vaillant HR Solide Plus, Hoog Rendements ketel, bouwjaar 2011) en kun je de wasmachine plaatsen.
Onder de lage kap is aan weerszijden voldoende bergruimte aanwezig voor het opslaan van al uw spullen.

De grote zolderkamer is voorzien van vloerbedekking en uitgevoerd met een groot dakraam.
De grote (losse) spiegel (voormalige kastdeur) blijft achter.
Afmeting zolderkamer: circa 4.00 x 2,73 meter (gemeten op 1,50 meter hoogte).

Voortuin
De voortuin is verzorgd en netjes aangelegd en voorzien van diverse beplanting en is gedeeltelijk verhard (uitgevoerd met sierbestrating) om de voordeur te bereiken.

Achtertuin
De achtertuin is met 17 meter lengte (tot aan de berging) opvallend diep.
Ook de achtertuin is verzorgd aangelegd en voorzien van een groot terras (uitgevoerd met hardhouten vlonderplanken) en veel beplanting. Een echte natuurtuin dus met veel kleur.
De achtertuin is op het noord-westen gelegen. Doordat de tuin zo diep is, heb je altijd wel gelegenheid om een plekje in de zon of juist de schaduw op te zoeken.

Achter in de tuin bevindt zich de stenen berging.
Met een afmeting van 4,14 x 2,00 meter heb je hier een ruime berging voor bijv. het stallen van fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap.
De achtertuin is via een achterom bereikbaar door middel van een afsluitbare poort.

Bijzonderheden
* ruime eengezinswoning
* interessante prijsklasse
* energielabel B
* geen schuine kap op 1e verdieping, dus grote slaapkamers zonder schuine zijden!
* grote achtertuin.

Maatvoering:
* woonoppervlakte circa 103 m2
* oppervlakte tuinberging: circa 8 m2
* perceelsoppervlakte 188 m2
* bouwjaar 1986.

Ligging
Deze fijne (starters-)woning is rustig gelegen in de woonwijk Maaspoort.

Wat meteen opvalt is de ruime opzet van de wijk, zonder directe bebouwing achter de woning.
Het speelveldje achter de woning geeft meteen al aan hoe gezinsvriendelijk de wijk is en het hier dus heerlijk wonen is voor o.a. (jonge) gezinnen.

Het grote voordeel van een wijk als Maaspoort is, dat alle relevante voorzieningen vaak binnen fiets-/ of loopafstand bereikbaar zijn. Denk daarbij aan (basis-) scholen, kinderdagverblijven/BSO, winkels, huisartsen, apotheek, sportaccommodaties e.d.
Dit is natuurlijk helemaal ideaal met kinderen!

Het recent vernieuwde en overdekte winkelcentrum Maaspoort is ook binnen enkele minuten te bereiken. U treft hier een scala aan winkels aan, zoals supermarkten, drogisterijen, bakker, groenteman, opticiens, schoenmaker, kledingzaak, rijwielhandelaar, kappers, enz.

En zoekt u recreatieve mogelijkheden? De Noorderplas met het Burgemeester van Zwietenpark en het prachtige Maasoevergebied bevinden zich op korte afstand.

Ook de bereikbaarheid van de woning is goed. Zo zijn de in- en uitvalswegen richting A2 en A59 snel en gemakkelijk bereikbaar.
Op loopafstand van de woning is de bushalte (Fleringen) gelegen, zodat ook met het openbaar vervoer u snel bijv. de gezellige en bruisende binnenstad en het NS-station kunt bereiken.


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg