VRIJSTAANDE BUNGALOW, FIJN GELEGEN IN KLEINE BUNGALOWWIJK IN EMPEL

Verkocht 's-Hertogenbosch Kleine Wijken 11
Wilt u ook toekomstbestendig wonen in een vrijstaande bungalow met een ruime woonkamer, een inpandige garage en 3 slaapkamers? In een natuurlijke en rustige omgeving maar dichtbij de grote stad?
Deze woning aan de Kleine Wijken 11 ligt in een kleine bungalowwijk in een gewilde woonomgeving in ’s-Hertogenbosch-Noord (Empel). Deze fijne woning is gelegen op een perceel van 556 m2 en heeft een woonoppervlakte van ca. 138 m2.

Indeling
Via de overkapte entree komt u via de hoofdingang in de ruime hal. Deze entreehal is voorzien van een meterkast en toiletruimte (duobloc toilet met fonteintje).
Vanuit deze hal heeft u direct toegang tot de keuken en tot de woonkamer.

De (dichte) keuken is in een hoekopstelling geplaatst en uitgevoerd met een Brugman keukenblok. Voorzien van een RVS dubbele spoelbak, vaatwasmachine, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Een grote lichtkoepel zorgt er voor dat er voldoende daglicht in de keuken is. Tussen de keuken en de woonkamer is een opening (met luiken) zodat je vanuit de keuken contact (en ... zicht) hebt met de woonkamer en de tuin. Afmeting keuken is circa 3,50 x 2,98 meter.

Vanuit de keuken is er een kleinere hal die leidt naar de inpandige garage en naar de zijingang van het huis en de oprit/tuin. In deze hal is de CV aangelegd (CV-combiketel Daalderop Combi fort, bouwjaar 2005). De garage is voorzien van 2 openslaande deuren, is in spouw gebouwd en voorzien van een verwarmingsradiator. De bovenramen in het halletje en in de garage zijn in enkel glas uitgevoerd.
Afmeting garage is ca. 5,22 x 2,59 m (totaal 13,5 m2).

De woonkamer heeft een ruime oppervlakte van ca. 63 m2. Opvallend is de speelse en ruime indeling welke geschikt is voor een eetkamer en een zitkamer en/of diverse zithoeken. De woonkamer is voorzien van een moderne pvc-vloerafwerking en een gedeelte van de woonkamer heeft vloerverwarming. Verder heeft het achterste gedeelte van de woonkamer (de uitbouw aan de tuinkant) een open haard met een tegelplateau. Een fijne plek voor een zithoek.
Door de grote ramen heeft u vrij zicht op de fraaie achtertuin die via de brede schuifpui direct te betreden is.

Vanuit de woonkamer bereikt u via een deur de gang die leidt naar de badkamer, de slaapkamers en het (huidige) washok. De ruime en gemoderniseerde badkamer heeft een ligbad, een douchecabine, wastafel en toilet. Een lichtkoepel zorgt voor inval van daglicht. De vloer en de wanden zijn betegeld en in het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Een grote designradiator zorgt voor voldoende warmte. Afmeting badkamer is ca. 2,57 x 2,32 m.
Naast de badkamer is een ruimte welke nu is ingericht als washok. Hier is ruimte voor een wasmachine en een droger. Deze ruimte is betegeld en heeft een raam.

De bungalow heeft 3 slaapkamers en deze hebben alle 3 grote ramen met zicht op de tuin, zo is het heerlijk wakker worden. Een slaapkamer heeft een vaste kastenwand en de andere slaapkamers hebben een wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat vloerafwerking.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca. 4,65 x 2,80 m (totaal 13 m2)
- slaapkamer 2: ca. 4,09 x 2,80 m (totaal 11 m2)
- slaapkamer 3: ca. 3,55 x 2,53 m (totaal 9 m2)

Tuin
De bungalow wordt volledig omzoomd door de met zorg aangelegde en onderhouden tuin. Er is een diversiteit aan beplanting aanwezig. Er is in de achtertuin een terras aangelegd maar de tuin leent zich voor meerdere terrassen en zitplekken. U kunt elk moment van de dag in de zon dan wel schaduw zitten.

De tuin vóór het huis heeft een strook van ongeveer 38 m2 aan de straatkant welke wordt gehuurd van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Deze huurovereenkomst dient overgenomen te worden zodat de huidige aanplant intact blijft. De huurprijs bedraagt per jaar (prijspeil 2024) € 6,65 per m2. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de verkopende makelaar.
In de tuin aan de voorkant van het huis ligt de oprit naar de garage.

Bijzonderheden
- fijne en rustige ligging aan een plein, geen doorgaand verkeer
- gelijkvloers wonen, dus toekomstbestendig
- nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas waarbij diverse beglazing in HR++ is uitgevoerd
- zeer ruime en lichte woonkamer met flexibele indelingsmogelijkheden
- de woning is voorzien van 6 cm dakisolatie
- de woning is goed onderhouden, maar de koper dient rekening te houden met algehele moderniseringswerkzaamheden

Energielabel
De woning heeft nu energielabel D.

Energielabel Sprong advies
Labelsprong advies optie 1:
- Na-isolatie van de spouwmuren zorgt voor energielabel C (enkele maatregel)
- Aanbrengen dakisolatie minimaal RC 4 zorgt voor energielabel C, dichterbij B (in combinatie met maatregel 1)
- 6 zonnepanelen, zorgt voor energielabel B (in combinatie met maatregel 1 en 2)
- 14 zonnepanelen, zorgt voor energielabel A (in combinatie met maatregel 1 en 2)

Labelsprong advies optie 2:
- Na-isolatie van de spouwmuren zorgt voor energielabel C (enkele maatregel)
- 16 zonnepanelen, zorgt voor energielabel B (in combinatie met maatregel 1)

Berekening zonnepanelen:
- Merk: Jinko
- Type: JKM415N-54HL4-B
- Oriëntatie zuidwest

Maatvoering
- woonoppervlak ca. 138 m2
- overige inpandige ruimte (garage) ca. 13,5 m2
- inhoud woning (inclusief garage) ca. 550 m3

Ligging
De bungalow is fijn gelegen aan een klein plein (doodlopend) met meerdere bungalows. In Empel woont u in alle rust met de voordelen van een dorp maar met de gemakken van een stad (denk ook aan middelbare scholen)! Empel is een wijk in ’s-Hertogenbosch-Noord en ligt op fietsafstand (6,5 km) van het centrum van deze gezellig stad. Empel heeft een supermarkt, een bakker, bloemenwinkel, horeca, apotheek, huisartsenpraktijk, 2 basisscholen, kinderopvang, kerk, diverse clubs (o.a. voetbal, tennis).
Verder is Empel omgeven door veel groen (polder) en water (rivier de Maas met zijn prachtige uiterwaarden). Er zijn goede verbindingswegen richting de autosnelwegen A2 en A59. De bereikbaarheid en verbindingen van en naar Empel (openbaar vervoer) zijn prima.---
De brochure met indelingstekening is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg