MODERN AFGEWERKT EN INSTAPKLAAR DRIEKAMERAPPARTEMENT IN DE MAASPOORT

Verkocht 's-Hertogenbosch Statenkwartier 112
Ben je op zoek naar een instapklaar en ruim appartement, centraal gelegen in de Maaspoort tegenover het overdekte winkelcentrum? Aan het Statenkwartier 112 bieden we een ruim appartement aan. Dit appartement ligt op de eerste verdieping en heeft o.a. 2 ruime slaapkamers, een moderne keuken, badkamer en toiletruimte. Met een woonoppervlak van 77 m2 is dit appartement ruimer dan de meeste appartementen in dit complex.
En instapklaar is hier ook écht instapklaar; meubels inruimen en wonen maar!

Indeling
Via de centrale ingang van het appartementengebouw (met intercomsysteem) bereik je met de trap of de lift dit appartement op de eerste verdieping. Voor de deur van dit appartement heb je geen smalle galerij van 1,5 meter breed maar een heerlijke open ruimte van ca 6 x 4 meter! Je hebt nagenoeg geen last van galerijverkeer want er is nog slechts één appartement naast je.

Indeling appartement:
Achter de voordeur wacht een ruime gang en van hieruit bereik je de diverse ruimten. In deze gang tref je al de mooie lichte laminaatvloer ... die in het hele appartement is doorgelegd.
De ruime woonkamer van ca 26 m2 is netjes afgewerkt met glad stucwerk op de wanden, zoals nagenoeg in het gehele appartement. De grote raampartijen laten lekker veel licht door in de woonkamer en keuken.
De open keuken is in 2015 vernieuwd en je hebt hier de beschikking over een fijne hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een combimagnetron/oven, inductiekookplaat, RVS (recirculatie) afzuigkap, een grote koelkast (oktober 2023 vernieuwd) en een vaatwasser.
Naast de keuken is de bijkeuken die prima te gebruiken is als extra opbergruimte voor de keuken en voorzien van handige opbergrekken.
De CV-ketel is netjes weggewerkt in een kast en is in oktober 2022 vernieuwd; je hebt hier de beschikking over een moderne Vaillant Ecotec-Plus HR combiketel.

Vanuit de hal zijn de twee ruime slaapkamers te bereiken:
• Slaapkamer 1: ca 2,85 x 4,20 meter
• Slaapkamer 2: ca 3,54 x 3,47 meter
De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en wordt nu als ouderslaapkamer gebruikt en kijkt uit op de waterpartij met veel groen.
De tweede slaapkamer ligt aan de galerijkant en is voorzien van een volledige kastenwand met schuifdeuren. Natuurlijk kan je deze kamer ook prima gebruiken voor thuiswerk, ideaal!

Het separate toilet is in 2015 gemoderniseerd en uitgevoerd met een duoblok toilet en fonteintje. De vloer en wanden zijn hier volledig betegeld.

De badkamer is in 2015 in dezelfde stijl gemoderniseerd als het toilet; hier is een fijne inloopdouche met glazen wand en regen-/stortdouche met handdouche en een wastafelmeubel met kasten en bijbehorende spiegelkast. De vloer en wanden zijn ook hier volledig betegeld. De grote designradiator zorgt voor een aangename temperatuur en voor het ophangen van je handdoeken.

Naast de badkamer is een ruimte waar je de wasmachine en droger kunt plaatsen, zodat je deze niet in de badkamer hoeft te plaatsen. Daar is slim over nagedacht! Hier zijn ook haken te vinden voor jassen (kapstok) of je kan hier een droogrek plaatsen.

Balkon
Aan de achterzijde van het appartement bereik je vanuit de woonkamer het fijne overkapte balkon. Met een afmeting van 2,30 x 2,74 meter is dit balkon ruimer dan je normaal gesproken verwacht bij een appartement. Vanuit het appartement kijk je 'in het groen weg' op het (gemeentelijke) plantsoen met een waterpartij en het winkelcentrum Lokerenpassage en de Maaspoortweg. Aan deze kant komt de zon op en ook bij regen kun je hier, vanwege de overkapping, heerlijk zitten.

Berging
Bij dit appartement hoort een eigen berging, gelegen op de begane grond in het complex.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, onderhoud lift, schoonmaakkosten algemene ruimten, kosten eigen waterverbruik (appartement) enz. Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting maar zorgt ervoor dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor dat dit soort zaken goed geregeld is. De VvE van dit complex is een zeer gezonde VvE.

Bijdrage VvE
De servicekosten bedragen € 164,37 per maand (2024).

BIJZONDERHEDEN
* volledig gemoderniseerd en instapklaar appartement
* gelegen op 1e verdieping in kleinschalig appartementengebouw met lift
* 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met kastenwand
* gemoderniseerde en luxe badkamer en toiletruimte
* luxe keuken met inbouwapparatuur
* laminaatvloer in het hele appartement
* zeer centrale en bedrijvige ligging maar toch met veel groen en weinig geluidsoverlast
* het appartement is voorzien van isolerende beglazing
* energielabel B

MAATVOERING
* woonoppervlakte appartement: ca 77 m2
* oppervlakte balkon: ca 6 m2
* oppervlakte berging: ca 3 m2

CENTRALE LIGGING
Het appartement is centraal op Maaspoort gelegen tegenover winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage. In dit moderne winkelcentrum tref je o.a. aan: 2 supermarkten (Jumbo en AH), een HEMA, boekhandel, 2 drogisten (Kruidvat en Etos), opticiens, slijterij, kledingzaak, schoenmaker, restaurant, cafetaria's enz. Alle gemakken heb je hier letterlijk onder één dak omdat dit winkelcentrum overdekt is. Je kan het appartementencomplex ook aan de achterzijde uit en zo loop je direct op het winkelcentrum af, ideaal met zware tassen.
Het openbaar vervoer (bushalte) is tegenover het appartement en brengt je rechtstreeks naar het centrum en centraal station.

Alle overige voorzieningen, zoals sportaccommodaties, recreatiegebied Noorderplas, basisscholen, medische centra e.d. tref je op korte afstand aan binnen de Maaspoort.
De Maaspoort is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Daarnaast is het bruisende hart van de stad ´s-Hertogenbosch op slechts enkele (auto)-minuten verwijderd.

Ruime parkeermogelijkheden vind je direct achter het appartementencomplex bij de ingang van het appartementengebouw.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied en je zal je er snel thuis voelen!

-----
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren over de indeling, maar niet over afwerking etc.
De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg