LEUK STADSAPPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER EN DAKTERRAS

Vraagprijs: € 312.000 k.k. 's-Hertogenbosch Handelskade 15 E
Heb je altijd al in de stad willen wonen? Aan de Handelskade bieden we nu een leuk appartement te koop aan, gelegen op de 3e verdieping.
Gemakkelijk bereikbaar met de lift heb je hier de beschikking over een appartement met een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, badkamer en een fijn dakterras. In het souterrain is een (eigen) berging, waar je jouw fiets kunt stallen.

Locatie
In een statig pand gelegen aan de Handelskade, in het centrum van 's-Hertogenbosch, woon je hier helemaal naar de zin.
Het pand, dat origineel van 1880 dateert, is omstreeks 1996 geheel gerenoveerd en verbouwd tot kleinschalig appartementencomplex.

Via de voordeur kom je in de centrale (mooi afgewerkte) entreehal en kunt meteen via de lift of via trappenportaal naar de 3e verdieping toe.

Op de 3e verdieping bevinden zich 2 appartementen. Het appartement aan de Handelskade 15E is nu te koop.

Indeling
Ruime entreehal met meterkast (met moderne groepenkast, 8 automatische zekeringen en 1 aardlekschakelaar).
Hier hangt de videofoon-installatie, zodat je ... niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien, wie er aan de centrale voordeur aanbelt. Handig en veilig!
Toegang tot de fijne, open woonkamer met de grote keuken-opstelling. Deze woonkamer is aan de voorzijde gelegen en ramen in de 2 dakkapellen geven een prachtig uitzicht op de woonomgeving en de Dieze. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

De open keuken is in 2010 vernieuwd (Keller keuken) en geplaatst in een ruime hoekopstelling. Behalve voldoende opbergruimte beschikt de keuken ook over een gaskookplaat, moderne RVS afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasmachine.

Het appartement beschikt over 1 (ruime) slaapkamer, voorzien van laminaatvloer.
Afmeting slaapkamer: circa (max) 3,25 x 4,30 meter.
In een kast is de CV-combiketel geïnstalleerd en weggewerkt (Nefit HR Combiketel, bouwjaar 2010).

Vanuit de slaapkamer is direct het dakterras te bereiken.
Op dit dakterras (ca 3,26 x 1,95 meter) is het natuurlijk heerlijk vertoeven op mooie zomerse dagen; je kunt hier heerlijk buiten verblijven en ondanks de centrum locatie zou je dat qua rust niet zeggen.

De in 2019 vernieuwde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, toilet en een wastafel.
Ook heb je de mogelijkheid om hier de wasmachine te plaatsen.

Vanuit de hal/woonkamer is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken.
Zo'n bergzolder is natuurlijk ideaal om jouw spullen op te bergen, die je niet dagelijks nodig hebt.
Omdat de maximale nokhoogte circa 1,22 meter bedraagt, mag deze ruimte niet meegeteld worden als 'overig inpandige ruimte'. Maar je hebt hier echt een hele ruime opslag-/bergzolder ter beschikking, ideaal om veel spullen in op te slaan!

Berging
In het souterrain, gemakkelijk ook met de lift (of trap) bereikbaar, bevindt zich de eigen (en afsluitbare) berging. Je kunt hier, behalve jouw fiets, ook diverse spullen opbergen, die je niet meteen nodig hebt in jouw appartement.
Oppervlakte berging: circa 2 m2.

Vereniging van Eigenaars (VvE)
Als eigenaar van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, gemeenschappelijk waterverbruik, onderhoud lift, schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting, maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.

Bijdrage VvE
De servicekosten bedragen € 195,37 per maand. (2024)

Energielabel
Dit appartement heeft energielabel C.

Parkeren
Als bewoner van de binnenstad kom je in aanmerking voor een parkeervergunning. De kosten voor een parkeervergunning bedragen € 91,67 per kwartaal (tarief 2024). Met een parkeervergunning kun je in de buurt van het appartement parkeren voor (dus) circa € 1,-- per dag! (op dit moment is er wel een wachttijd voor het verstrekken van de parkeervergunning in het centrum van 's-Hertogenbosch)

Bijzonderheden
* stads-appartement met ruime woonkamer, 1 slaapkamer en dakterras
* via lift (en ook via trapopgang) gemakkelijk bereikbaar
* met eigen (kleine) berging
* ruime badkamer
* eigen CV-combiketel.

Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 52 m2.
* oppervlakte dakterras: circa 6 m2
* oppervlakte berging (souterrain): circa 2 m2.


Ligging
Dit appartement is gelegen aan de Handelskade, met een prachtig uitzicht over het laatste deel van de Dieze in de binnenstad van 's-Hertogenbosch.
Vanwege de centrum-locatie is het natuurlijk duidelijk, dat alle voorzieningen binnen loopafstand beschikbaar zijn, zoals winkels, restaurants, cafeetjes etc. Je woont dan ook aan de rand van het bruisende stadscentrum.
Het centraal station (NS) is snel en goed bereikbaar. Ook de busverbindingen zijn prima, de bushalte is op loopafstand bereikbaar.


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg