GROOT 4-KAMERAPPARTEMENT MET MODERNE AFWERKING

Verkocht 's-Hertogenbosch Lagemorgenlaan 136
Op zoek naar een ruim, instapklaar en gemoderniseerd appartement?
Aan de Lagemorgenlaan bieden wij te koop aan een modern afgewerkt vierkamer- (voorheen vijfkamer-) appartement (portiekflat) gelegen op de 3e verdieping aan de rand van 's-Hertogenbosch nabij natuurgebied De Moerputten en o.a. op loopafstand van het moderne en grote overdekte winkelcentrum "Helftheuvelpassage".
Ook naar de Bossche Binnenstad is het maar 10 minuten fietsen.
Dit ruime appartement van 96 m2 heeft o.a. een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 2 balkons.

Indeling
Begane grond: centrale entreehal met intercom-installatie en brievenbussen, toegang tot de lift en het trappenhuis.

Het ruime appartement bevindt zich op de derde verdieping.
Omdat het een portiekflat betreft, hoeft u niet over de (winderige) galerij naar uw eigen appartement, maar gaat meteen vanuit de lift naar de voordeur van het appartement. Dat is natuurlijk heel fijn!

Indeling:
Ruime entree met hal en toegang tot de diverse vertrekken.
In de hal bevindt zich de meterkast: je ... treft hier een gemoderniseerde groepenkast aan met 7 automatische zekeringen en 2 aardlekschakelaars.

Door het betrekken van 1 kamer bij de woonkamer, is de woonkamer lekker ruim (oppervlakte ca 30 m2). De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft - behalve veel lichtinval - een prachtig uitzicht, deels over natuurgebied De Moerputten.
De wanden zijn netjes afgewerkt met Spachtelputz en de vloer (in nagenoeg het gehele appartement) voorzien van een mooie laminaatvloer.

De woonkamer is uitgevoerd met een balkon (ca 3,15 x 1,25 meter).

Vanuit de hal bereikt u de 3 slaapkamers.
Afmetingen:
- circa 3,83 x 4,42 meter
- circa 3,25 x 3,22 meter
- circa 3,94 x 3,21 meter
Ook alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. glad stucwerk muren en laminaat vloeren.

De badkamer en toiletruimte zijn gemoderniseerd en uitgevoerd in een smaakvolle, lichte kleurstelling.
U treft hier modern tegelwerk en sanitair aan.
Badkamer: doucheruimte met wastafel. De wanden zijn afgewerkt met modern tegelwerk en de vloer uitgevoerd in granito. De douche is uitgevoerd met een thermostaatkraan.
Toiletruimte: toilet met fonteintje en ook hier zijn de wanden (gedeeltelijk) betegeld.

De keuken is voorzien van een modern keukenblok. U heeft hier de beschikking over diverse boven- en onderkasten, RVS spoelbak, vaatwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap en oven.
Voor direct warm water in de keuken is er een Plieger close-in boiler (10 liter) aanwezig.
En de in 2015 vernieuwde Vaillant geiser, welke netjes is weggewerkt in een van de bovenkastjes in de keuken, zorgt voor warmwater in de badkamer.
De keuken is in de neutrale, tijdloze en vooral moderne kleur 'wit' uitgevoerd.

Vanuit de keuken en de grote slaapkamer is het grote balkon bereikbaar. Afmeting circa 6,10 x 1,30 meter. Dit balkon is volledig op de zon georiënteerd (zuid-oost ligging) en heeft een handige opbergkast.

Berging
Op de begane grond bevindt zich nog een afsluitbare berging (afmeting circa 3,80 x 2,50 meter).


Bijzonderheden:
* veel ramen, kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in kunststof
* veel isolerende beglazing toegepast
* modern sanitair
* moderne keuken met inbouwapparatuur
* 3 slaapkamers
* 2 balkons aanwezig
* energielabel C
* instapklaar!

Maatvoering
* woonoppervlakte appartement circa 96 m2;
* oppervlakte balkon 1: ca 8 m2;
* oppervlakte balkon 2: ca 4 m2;
* oppervlakte berging (begane grond) ca 9 m2.


VvE
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is gesplitst in 2 bedragen.
U betaalt (2023) € 206,74 aan maandelijkse bijdrage t.b.v. de gebruikelijke lasten, zoals premie opstalverzekering, administratiekosten, onderhoud en reiniging algemene ruimten, reservering groot onderhoud, kleine onderhoudskosten e.d.
Tevens is het (eigen) waterverbruik in deze maandelijkse bijdrage inbegrepen.
Daarnaast betaalt u (2023) € 87,96 aan verrekenbaar maandelijks voorschot ten behoeve van stookkosten (verbruik t.b.v. verwarming). Op basis van het werkelijke eigen verbruik wordt e.e.a. jaarlijks afgerekend.


Parkeren
Rondom het flatgebouw zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig.
U hebt hier de gelegenheid om gratis te parkeren.

Ligging
Dit appartementengebouw 'De Lage Morgen' is in 's-Hertogenbosch-West gelegen. Het mooie, grote en overdekte winkelcentrum Helftheuvelpassage is op loopafstand bereikbaar.
Ook dichtbij ligt het winkelcentrum aan de Oude Vlijmenseweg met o.a. een Action en een nieuwe Lidl XL. Op slechts enkele minuten fietsafstand van het appartement kunt u hier heerlijk verse broodjes halen!
En de moderne woonwijk Paleiskwartier met o.a. een bioscoop en diverse gezellige cafeetjes en restaurants is heel nabij gelegen en gemakkelijk met de fiets bereikbaar.
En zoek je recreatief vermaak? Het Engelermeer met strand en zwemmogelijkheden is snel en goed bereikbaar.

Of wat dacht je van de gezellige en bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch met tal van winkels, monumentale panden, restaurants en cafeetjes? Ook dit centrum van de stad bereik je snel, zowel met de fiets als evt. met het openbaar vervoer.

De in- en uitvalsweg naar de autosnelweg A-59 is dichtbij gelegen en daarmee is deze locatie gemakkelijk en snel bereikbaar.
Scholen, zowel basisonderwijs als ook voortgezet en beroepsonderwijs, zijn op een steenworp afstand gelegen.
Openbaar vervoerverbindingen (bus) zorgen voor goede verbindingen naar o.a. de binnenstad en NS-station.
Kortom, wonen aan de Lagemorgenlaan is centraal wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg