FIJN 3-KAMERAPPARTEMENT, MOOI GELEGEN IN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX 'DE ROTONDE' OP MAASPOORT

Verkocht 's-Hertogenbosch Schout van Raesfeltstraat 25
Ben je op zoek naar een fijn 3-kamer hoekappartement in de fijne woonwijk Maaspoort?
Op de 2e verdieping is dit leuke appartement gelegen en o.a. uitgevoerd met 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open moderne hoekkeuken en een inpandig balkon. De berging bevindt zich op de begane grond en jouw auto parkeer je in een van de de openbare parkeervakken rondom het appartementengebouw 'De Rotonde'.

Entree
Het appartement is uitgevoerd met een videofoon installatie. Je kunt dus zien wie er bij de centrale voordeur staat. Een veilige gedachte. Vanuit de centrale entree is de lift en de trap bereikbaar, welke toegang geeft tot o.a. de tweede verdieping.

Wat meteen al opvalt, is dat dit appartement niet aan de galerij is gelegen, maar de voordeur in de trap-/liftportaal. Je kunt dus dit portiek-appartement 'droog' bereiken zonder dat je over de galerij hoeft te lopen. Dat is fijn!


Indeling
Entreehal met garderobenis, meterkast, CV-ruimte (moderne Intergas Kombi Kompakt HReco 30 combiketel, bouwjaar 2017 en een in mei 2023 ... geheel vernieuwde mechanische ventilatie unit met draadloze afstandsbediening) en toegang tot nagenoeg alle vertrekken.

De woonkamer is aan de voorzijde van het appartementencomplex gelegen en heeft een uitkijk over de Schout van Haestrechtsingel. De woonkamer (circa 24 m2) is afgewerkt met een parketvloer (in visgraat motief gelegd) en de wanden zijn afgewerkt met behang.
Het moderne wand TV-meubel blijft achter en is meteen handig voor het plaatsen van uw televisie.
De woonkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel.

De open keuken is uitgevoerd met een keukenblok in hoekopstelling.
In mei 2023 zijn de deurtjes/ladefronten geheel vernieuwd (en zijn uitgevoerd met soft-close sluitingen) en dit geldt ook voor het werkblad en achterblad.
De keuken is voorzien van de volgende (inbouw-)apparatuur:
keramische kookplaat, (in mei 2023 vernieuwde) recirculatie afzuigkap met koolstoffilter, een vaatwasmachine en een combi oven/magnetron. Een nieuwe losse koel-/vriescombinatie (mei 2023 gekocht) heeft de eigenaar in de kleine slaapkamer gezet, maar kan je desgewenst ook in de keuken plaatsen. Het betreft een energieklasselabel C energiezuinige en milieuvriendelijke Samsung koelkast in de kleur 'Metal Graphite' met een totale inhoud van 365 liter netto.
In de keuken hangt een moderne (grote) designradiator.

En doordat er een moderne lichtkoepel is aangebracht in de keuken, is de keuken opvallend licht (bij de meeste vergelijkbare appartementen is bij deze indeling geen daglichtinval in de keuken aanwezig!).

Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon (afmeting ca 2,85 x 1,81 meter) bereikbaar. Je kunt hier heerlijk zitten en genieten van de woonomgeving. (het balkon is op het zuiden gelegen, dus zon georiënteerd).

Het appartement is uitgevoerd met 2 slaapkamers.
Afmeting slaapkamer 1: circa 3,09 x 4,04 meter
Afmeting slaapkamer 2: circa 3,09 x 2,10 meter.
Zoals in de woonkamer, zijn ook de beide slaapkamers voorzien van een parketvloer (in visgraat motief). Dit geldt overigens ook voor de keuken en entreehal/gang.
De grote slaapkamer is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.

De luxe en circa 7 jaar geleden geheel gemoderniseerde/vernieuwde badkamer is bereikbaar vanuit de grootste slaapkamer.
Van origine is deze badkamer ook vanuit de hal bereikbaar, maar daar heeft de eigenaar een handige garderobenis (in de entreehal) van gemaakt.
De badkamer is uitgevoerd met een brede douchebak met glazen douchewand en een modern wastafelmeubel met 2 laden, spiegel, verlichting en een wandmeubelkast.
De wanden en vloer zijn geheel betegeld. Een mooie designradiator zorgt voor een lekkere temperatuur in de badkamer.

Naast de badkamer is de (separate) toiletruimte gelegen. Ook deze toiletruimte is geheel gemoderniseerd en voorzien van een wandcloset met fonteintje. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld.

Het appartement heeft een eigen CV-ketel (HR-combiketel met CW4, bouwjaar 2017).
U betaalt dus echt alleen uw eigen verwarming en warm-waterverbruik!
In de CV-ruimte is ook de in mei 2023 vernieuwde mechanische ventilatie unit geplaatst en vind je de aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.

Berging
Op de begane grond heb je de beschikking over een eigen berging (afmeting circa 2,59 x 1,85 meter).
Handig om diverse spullen op te bergen en bijvoorbeeld jouw fiets te stallen.

VvE
Als eigenaar van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, (eigen) waterverbruik, onderhoud lift, schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting, maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.

Doordat er een aantal jaren geleden zonnepanelen zijn aangeschaft door de VvE, is het elektra-verbruik t.b.v. de algemene ruimten zeer laag. Dit heeft weer een gunstig effect op de maandelijkse bijdrage, die de eigenaren verschuldigd zijn aan de VvE.

Bijdrage VvE
De servicekosten bedragen € 127,43 per maand (inclusief eigen waterverbruik).


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 69 m2
* oppervlakte (inpandig) balkon: circa 5 m2
* oppervlakte berging: circa 5 m2.


Bijzonderheden
* hoekappartement met 2 slaapkamers
* bereikbaar via portiek, niet via de galerij
* betaalbaar appartement in een fijne woonomgeving op Maaspoort (Maasoever)
* moderne videofoon-installatie aanwezig
* dubbele beglazing (energiezuinige HR++ beglazing) in de woonkamer in 2021 vernieuwd op initiatief van de VvE
* buitenschilderwerk in/omstreeks 2021 uitgevoerd
* energielabel: A.

Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex 'De Rotonde' in de woonwijk Maaspoort (Maasoever).
De Maasoever is een van de jongste woonwijken van de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.
Deze moderne woonwijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.

Zo tref je naast een uitgebreid winkelaanbod ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen en Maasoever) aan en vaak op een steenworp afstand.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; je zult je er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!

Winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort is fraai en geheel overdekt. Hier vind je een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (AH, Jumbo), drogisten (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, restaurant, opticiens enz.

Ook het wijkwinkelcentrum 'Goulmy- en Baarplein' met o.a. Plus supermarkt, een restaurant en moderne cafetaria is snel bereikbaar op enkele minuten loop- en/of fietsafstand.

En zoek je ontspanning? Je zit vlakbij de prachtige Maasdijk met een prachtige omgeving en zicht op de Maas en de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets!

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om jou zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging zie je de werkelijkheid waarvan je bij een eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor jou regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg