RUIM APPARTEMENT OP 5E VERDIEPING MET 2 BALKONS EN PRACHTIG UITZICHT OVER DE MAAS

Verkocht 's-Hertogenbosch Maasboulevard 295
Bent u op zoek naar een ruim appartement met een fantastisch uitzicht over de rivier De Maas en de uiterwaarden? En wilt u een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en 2 balkons?
Aan de Maasboulevard 295 bieden we nu zo'n mooi appartement aan, op de 5e verdieping gelegen.
Met eigen berging en een parkeerplaats in de parkeergarage ontbreekt het u hier aan niets!

Indeling
Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de verzorgde entreehal met de brievenbussen, de videofooninstallatie en toegang tot het trappenhuis en de lift.
Van hieruit bereikt u gemakkelijk de vijfde verdieping, waar het appartement is gelegen.

Indeling appartement
Vanuit de lift (of trapportaal) bereik je inpandig het appartement.
De ruime entreehal (met gang en diepe garderobekast) geeft toegang tot de diverse vertrekken. De vloer is hier, net zoals in de gang en de keuken, afgewerkt met een mooie lichte tegelvloer.

De woonkamer is aangenaam ruim (oppervlakte circa 43 m2) en heeft veel daglichtinval dankzij de grote ramen. Vanuit de woonkamer heeft u een ... schitterend en weids uitzicht over de Maas en uiterwaarden. Dat is iedere dag weer genieten met zo'n uitzicht!
De vloer is netjes afgewerkt met parket (wat een fijne en warme uitstraling geeft) en de wanden zijn afgewerkt met Spachtelputz.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruim balkon (ca 3,00 x 1,97 meter). Aan de zijkant is een raam geplaatst, zodat u fijn van het balkon kunt genieten zonder meteen last te hebben van eventuele (zij-)wind.

Vanuit de hal bereikt u o.a. de keuken.
De keuken is ruim van opzet en voorzien van een keukenblok in hoekopstelling.
Behalve veel kastruimte (met o.a. een fijne apothekerskast) beschikt u hier ook over de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, wasemkap (op mechanisch ventilatie systeem aangesloten), koelkast, combi-oven/magnetron en een vaatwasmachine.
Het aanrecht is uitgevoerd en graniet en voorzien van een RVS spoelbak met uitlekbakje.
In de keuken zijn (elektrisch bedienbare) zonnescreens aangebracht.

Naast de keuken is de bijkeuken geplaatst. U kunt hier gemakkelijk uw wasmachine en droger plaatsen. De mechanische ventilatie unit is hier geïnstalleerd.
Ook vanuit de keuken is bereikbaar de CV-kast. Netjes weggewerkt treft u hier aan de moderne HR-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2010).

Vanuit de gang bereikt u de 'slaapvleugel'.
Het appartement beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers, welke beide afgewerkt zijn met laminaat vloeren en spuitwerk wanden.
Afmeting slaapkamers: ca 3,94 x 4,08 meter en 5,88 x 3,00 meter.
De tweede slaapkamer geeft direct toegang tot het eigen balkon.
Dit inpandige balkon (circa 1,93 x 3,90 meter) is pal op het zuiden gelegen, dus ook heerlijk te gebruiken als u van de zon houdt.
De grote slaapkamer is voorzien van een handbediend zonnescreen.

Vanuit de gang (met handige vaste kast) is bereikbaar de badkamer en het toilet.
De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, brede douchecabine, wandcloset en een wastafelmeubel met inbouwverlichting, kasten en spiegel.
De douche en het ligbad zijn uitgevoerd met een thermostaatkraan.
De vloer en wanden zijn hier geheel betegeld.

De (naast de badkamer gelegen) toiletruimte is uitgevoerd met een wandcloset en een fonteintje. De vloer en wanden zijn ook hier (net zoals in de badkamer) in lichte kleurstelling betegeld.

Op de centrale hal (op de 5e verdieping) is de meterkast geplaatst. Uiteraard betreft het hier een moderne elektrische groepenkast met 7 automatische zekeringen en 2 aardlekschakelaars. Naast de meterkast is nog een handige vaste kast beschikbaar.

VvE
Als eigenaar van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.
De VvE zorgt o.a. voor het collectief belang van alle eigenaren. De maandelijkse bijdrage wordt o.a. gebruikt voor klein en toekomstig onderhoud (reserveringen), opstalverzekering, elektraverbruik algemene ruimten, (eigen) waterverbruik, onderhoud lift(en), schoonmaakkosten algemene ruimten enz.
Het reserveren voor toekomstig onderhoud is een grote kostenpost in de jaarlijkse begroting, maar zorgt er voor, dat in de toekomst het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan blijven worden.
Een actieve VvE zorgt er met een goede financiële administratie voor, dat dit soort zaken goed geregeld is.

Bijdrage VvE
De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt voor 2023 € 180,54 per maand en voor het maandelijks voorschot voor het eigen waterverbruik betaalt u € 10,00.

Veilig parkeren
U parkeert uw auto veilig en gemakkelijk in de (via een elektrisch op afstand bedienbare poort) afgesloten parkeergarage op uw eigen parkeerplaats. Zo hoeft u nooit naar een parkeerplaats te zoeken en staat uw auto veilig en droog! Een fijne gedachte.

Aan de achterzijde van het appartementengebouw zijn openbare (gratis) parkeermogelijkheden voor o.a. uw bezoekers.

Berging
Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen berging. Deze berging is o.a.. voorzien van 3 losse kasten.
Afmeting berging: circa 2,26 x 4,24 meter.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 122 m2 + circa 1 m2 (meterkast en voorraadkast)
* oppervlakte balkon 1: circa 6 m2
* oppervlakte balkon 2: circa 7 m2
* oppervlakte berging: circa 10 m2.

Bijzonderheden
* op vijfde verdieping gelegen portiek-appartement
* ruim appartement op toplocatie aan de Maas
* videofoon installatie aanwezig
* prachtig vrij uitzicht, dus iedere dag weer genieten!
* eigen parkeerplaats in de parkeergarage
* eigen berging op begane grond
* binnen het appartementencomplex is (collectief) geregeld de afvoer van afval, oud papier en glas
* energielabel: A, dus heel energiezuinig.

Ligging
Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex Ignis, direct aan de Maasboulevard en rivier De Maas gelegen.
U heeft een fantastisch en vooral vrij uitzicht over al het water en al het groen, dat ons (Brabantse) land te bieden heeft. U geniet hier dagelijks van het optimale 'buitengevoel, dat deze woonomgeving geeft.

De Maasboulevard is een van de jongste woonwijken van de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.
Deze moderne woonwijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.

Zo treft u naast een uitgebreid winkelaanbod ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen en Maasoever) aan en vaak op een steenworp afstand.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!
Winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort is fraai en geheel overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (AH, Jumbo), drogisten (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, restaurant, opticiens enz.
Ook het wijkwinkelcentrum 'Goulmy- en Baarplein' met o.a. Plus supermarkt, een restaurant en moderne cafetaria is snel bereikbaar op enkele minuten loop- en/of fietsafstand.
U zit onmiddellijk aan de prachtige Maasdijk met zicht op de uiterwaarden en de fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets!

----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg