U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Aankopen, natuurlijk via een plaatselijke makelaar!

U staat op het punt om zowel emotioneel als financieel een belangrijke stap te zetten. U gaat een nieuwe woning zoeken én kopen. Een spannende tijd.
En niet iets dat u dagelijks meemaakt. Dat u professionele ondersteuning zoekt, is dus ronduit verstandig. Een professionele aankoopmakelaar kan u behoeden voor gevaren en u helpen zakelijke afwegingen te maken in een tamelijk emotioneel proces.
Én, niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug. Soms zelfs dubbel en dwars!

Het is duidelijk: bij de aankoop van een woning of appartement zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Hoe zit het met de locatie; wat zijn de ontwikkelingen in de buurt? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs wel reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?

Peter Brouwers Makelaardij geeft u antwoord op de belangrijke vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken.

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen.

Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een scherpe - marktconforme- prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs lager zal zijn dan wanneer u zelf onderhandelt.

Uiteindelijk onderhandelen wij namens u met de verkopende makelaar op een gelijkwaardig professioneel niveau; gaat u zelf onderhandelen, dan moet u als particulier de onderhandeling aangaan met de professional, namelijk de makelaar van de verkoper. Op voorhand al een ongelijke strijd . . . Wij voeren de onderhandelingen en gaan puur zakelijk voor de 'beste deal', zonder dat daar emoties bij komen kijken!

Tevens beperkt u daarmee het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Want ook u wilt uiteindelijk toch gaan voor een verantwoorde aankoop?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Een aantal belangrijke punten op een rij:
____________________________________________________________________________________________________________________________
Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK