Aankopen, natuurlijk via een plaatselijke makelaar!

U staat op het punt om zowel emotioneel als financieel een belangrijke stap te zetten. U gaat een nieuwe woning zoeken én kopen. Een spannende tijd.
En niet iets dat u dagelijks meemaakt. Dat u professionele ondersteuning zoekt, is dus ronduit verstandig. Een professionele aankoopmakelaar kan u behoeden voor gevaren en u helpen zakelijke afwegingen te maken in een tamelijk emotioneel proces.
Én, niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug. Soms zelfs dubbel en dwars!

Het is duidelijk: bij de aankoop van een woning of appartement zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Hoe zit het met de locatie; wat zijn de ontwikkelingen in de buurt? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs wel reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?

Peter Brouwers Makelaardij geeft u antwoord op de belangrijke vragen, zodat u een bewuste keuze kunt maken.

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen.

Door onze uitgebreide kennis van de markt en ervaring bij het onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u de woning tegen een scherpe - marktconforme- prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs lager zal zijn dan wanneer u zelf onderhandelt.

Uiteindelijk onderhandelen wij namens u met de verkopende makelaar op een gelijkwaardig professioneel niveau; gaat u zelf onderhandelen, dan moet u als particulier de onderhandeling aangaan met de professional, namelijk de makelaar van de verkoper. Op voorhand al een ongelijke strijd . . . Wij voeren de onderhandelingen en gaan puur zakelijk voor de 'beste deal', zonder dat daar emoties bij komen kijken!

Tevens beperkt u daarmee het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw nieuwe woning. Want ook u wilt uiteindelijk toch gaan voor een verantwoorde aankoop?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Een aantal belangrijke punten op een rij:
____________________________________________________________________________________________________________________________
Peter Brouwers Makelaardij hecht er veel waarde aan uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Door inschrijving accepteert u de bepalingen van ons 'Privacy policy' beleid.  Onze 'Privacy policy' staat op deze website gepubliceerd.

Vlethof 6
5237 PC 's-Hertogenbosch
073 - 642 56 57
info@peterbrouwersmakelaardij.nl
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK