GROTE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING IN ITALIAANSE WIJK AQUA DUCIS GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Genualaan 11
In de wijk Aqua Ducis gelegen mooie en opmerkelijk grote twee-onder-een-kapwoning met garage en kantoor-/werkruimte en een uitgebouwde verdieping.

Indeling
Via de vergrote entreehal bereikt u de woning. Er is hier ruimte voor een garderobe en meterkast.
Het grote toilet is gemoderniseerd en in stijl uitgevoerd, voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De riante woonkamer is netjes afgewerkt en o.a. uitgevoerd met een fraaie leistenen tegelvloer (groot formaat tegels), voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk. Een gashaard zorgt voor extra warmte en sfeer in de woonkamer.

Een fijne eetkamer is aangesloten op de woonkamer. Ook hier een vergelijkbaar afwerkingsniveau met de leistenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming
De oppervlakte van woonkamer en eetkamer samen bedraagt circa 56 m2.
Een vide met trap in de woonkamer zorgt voor de verbinding met het slaapgedeelte en geeft het totaal een speels effect.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de eetkamer heeft u zicht op de ... achtertuin, welke op het zuiden is gelegen. Optimale bezonning en lichtinval derhalve ook voor de woon- en eetkamer.

Via een gang is de wasmachine-/bergruimte/bijkeuken bereikbaar. Deze ruimte heeft veel opbergmogelijkheden en is uiteraard voorzien van een wasmachine-aansluiting.

De dichte keuken is voorzien van een keuken in U-opstelling en voorzien van boven- en onderkasten en alle moderne voorzieningen, zoals een afzuigkap, fraai Boretti breed gasfornuis met 6 gaspitten en brede oven, vaatwasmachine, magnetron en grote Amerikaanse koelkast.. Een close-in boiler zorgt voor direct warm water in de keuken (RVS spoelbak met uitlekbakje). Het werkblad is uitgevoerd in (donker) graniet. De vloer in de keuken is eveneens uitgevoerd in graniet.

De dubbele garage is omgebouwd tot één garage en één kantoor-/werk-/hobbyruimte.
Aan de voorzijde is dit niet te zien; de 2 garagedeuren zijn nog aanwezig, maar slechts één garagedeur doet dus nog dienst om de daadwerkelijke garage te bereiken.
De kantoor-/werk-/hobbyruimte is geïsoleerd (binnenzijde) en netjes afgewerkt met leistenen vloer (ook voorzien van vloerverwarming) en spuitwerk wanden en plafond.
Deze multifunctionele ruimte is ideaal om als extra kamer, of kantoorruimte of hobbyruimte te dienen.

1e verdieping
Via de trap (met vide vanuit de woonkamer) bereikt u de vergrote verdieping. Deze verdieping is aan de linkerzijde voorzien van een uitbouw, waardoor u nu beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en natuurlijk de badkamer.
Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. laminaatvloeren.
Vanuit een slaapkamer is via een vlizotrap de zolderberging te bereiken, zodat de hoge nok optimaal wordt benut.

Afmeting slaapkamers (indicatie)
- slaapkamer: circa 3,00 x 4,00 meter
- slaapkamer: met afmeting circa 2,43 x 4,00 + circa 3,00 x 2,67 meter. Deze kamer is voorzien van een balkon.
- slaapkamer: circa 2,69 x 2,24 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten), voorzien van dakkapel.

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche (met thermostaatkraan en verzonken watergoot), dubbele wastafel in meubel (met spiegel) en wandcloset. De wanden (en vloer) zijn in stijl afgewerkt met leistenen tegels.
Heel fijn is ook dat er in de badkamer een elektrische vloerverwarming aanwezig is, uitgevoerd met een Magnum regelklok. U kunt hierdoor instellen op welke gewenste tijden de vloer een bepaalde temperatuur bereikt; behaaglijk en erg prettig!

Op de overloop bevindt zich de CV-ruimte, waar de Nefit Trendline HRC combiketel (huurketel) en de mechanische ventilatie unit zijn geïnstalleerd.


Oprit
Voor de garagedeuren heeft u een eigen oprit/parkeermogelijkheid, zodat u 2 auto's op eigen terrein kunt parkeren. De parkeerplaatsen zijn geheel verhard, evenals het toegangspad naar de voordeur.

Tuin
De achtertuin is fijn van formaat; over de breedte van de gehele woning uitgevoerd (circa 8,60 meter) en indicatief 12 meter diep.
U treft hier aan een terras (sierbestrating) en diverse beplanting. De tuin is voorzien van tuinverlichting en een buitenkraan.
Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinberging (voorzien van elektra-aansluiting) (afmeting circa 1,90 x 2,45 meter).
Het terras is uitgevoerd met een (elektrisch bedienbare) zonneluifel (knikarm), zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de tuin, ook in warme zomerse dagen (de achtertuin kent nagenoeg zuid-ligging, dus zongeörienteerd!).


Bijzonderheden
* uitgebouwd op verdieping waardoor extra slaapkamer gerealiseerd is
* mooie leistenen tegelvloer (grote tegels) met vloerverwarming in woonkamer, eetkamer en hal
* rustige ligging

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 147 m2, oppervlakte garage circa 14 m2.
* totale inhoud (inclusief garage) circa 550 m3.

Ligging
Deze woning ligt in de Italiaanse wijk Aqua Ducis in een fraai deel van Maaspoort nabij het recreatiegebied De Noorderplas (Burgemeester van Zwietenpark). Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet met veel groen- en waterpartijen in de wijk.

De Maaspoort kenmerkt zich door haar uitgebreide en vooral goede voorzieningenpeil; sportaccommodaties, (basis-)scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, winkels, goede openbaar vervoer verbindingen enz. Maaspoort heeft het allemaal.
Daarnaast is Maaspoort goed en snel bereikbaar, zowel van (en naar) het stadscentrum als vanaf de snelwegen A-2 en A-59.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied.
U zult zich er snel thuis voelen!


----
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg