UITGEBOUWDE SEMI-BUNGALOW, RUSTIG GELEGEN IN MOOIE WOONOMGEVING OP MAASPOORT

Verkocht 's-Hertogenbosch Hester van Griensvenhof 9
Bent u op zoek naar een semi-bungalow op Maaspoort? Aan de Hester van Griensvenhof 9 bieden wij nu zo'n levensbestendige woning aan, welke aan de achterzijde is uitgebouwd met een grote serre/tuinkamer.
De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping beschikt u over nog 2 (slaap-)kamers.

Indeling
Entreehal met meterkast (gemoderniseerd en voorzien van 5 automatische groepen en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (wandcloset met fonteintje, vloer en wanden geheel betegeld).
Vanuit de hal is de inpandige berging bereikbaar. Hier heeft u de mogelijkheid - naast opbergruimte - om uw wasmachine en evt droger te plaatsen. De CV-combiketel (AWB Thermomaster 2HR combiketel, bouwjaar 1998) is hier geïnstalleerd.

De L-vormige woonkamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer. Met een oppervlakte van circa 28 m2 (exclusief de serre/tuinkamer) heeft u hier een fijne leefruimte, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van (handbediende) ... rolluiken.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling. Deze (eikenhouten) keuken is voorzien van boven- en onderkasten, een kunststof (toplaag) aanrechtblad en uiteraard uitgevoerd met de nodige inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, (motorloze) afzuig-/wasemkap, koel-/vriescombinatie, oven, en een vaatwasmachine .

Omstreeks 1998 is deze woning uitgebouwd aan de achterzijde met een fijne (ruime) serre/tuinkamer.
Deze ruimte (ca 17,8 m2) is volledig afgewerkt met o.a. een tegelvloer en stucwerk wanden. Een moderne designradiator (Vasco) zorgt voor verwarming. De serre is uitgevoerd met een aluminium schuifpui met HR beglazing.
Door de grote (brede) ramen aan de achterzijde heeft u hier volop licht en zicht op de achtertuin.

Door het realiseren van de serre/tuinkamer is ook de slaapkamer vanuit deze ruimte rechtstreeks bereikbaar.
De slaapkamer is netjes afgewerkt met o.a. een laminaatvloer en stucwerk wanden.
Ook hier is een moderne (Vasco) designradiator aangebracht, die voor een aangename temperatuur zorgt.
Afmeting slaapkamer: circa 2,80 x 3,90 meter.

Direct naast de slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze gemoderniseerde badkamer is voorzien van een douchecabine (douche met thermostaatkraan) en wastafelmeubel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

Verdieping
Vanuit de overloop (welke voorzien is van een Velux dakraam) bereikt u de 2 (slaap-)kamers.
Deze kamers zijn afgewerkt met o.a. laminaatvloeren.
De grote slaapkamer is voorzien van een modern 'kunststof' Velux dakraam en een grote ingebouwde kastenwand. Deze slaapkamer is voorzien van een (handbediend) rolluik.
Vanuit de grote slaapkamer is de grote bergruimte (onder de lage kap) te bereiken. U heeft hier volop ruimte om uw spullen (uit het zicht) op te bergen. Ook is hier de mechanische ventilatie unit geplaatst.

Afmeting slaapkamers: (op 1,5 meter gemeten):
- slaapkamer 1: circa 4,55 x 2,65 meter
- slaapkamer 2: circa 2,44 x 2,37 meter.


Tuin
De achtertuin is breder dan gebruikelijk uitgevoerd (ca 10 meter), doordat er ruimte naast de woning is om - op eigen grond- de achtertuin te bereiken vanuit de voorzijde (oprit). Dat is erg handig! Via een poort is de achtertuin goed af te sluiten.

De achtertuin is gedeeltelijk verhard met sierbestrating (cobblestones) en voorzien van diverse borders met beplanting.

Aan opbergruimte in de tuin is geen gebrek. Zo heeft u de beschikking over een houten tuinhuisje (voorzien van elektra) en een extra (eenvoudig uitgevoerde) berging. Zo kunt u daar gemakkelijk uw tuinmeubels, kussens en bijvoorbeeld fietsen plaatsen.
Afmeting houten tuinhuisje: circa 2,87 x 2,37 meter.

Voortuin
De voortuin is netjes en verzorgd aangelegd met diverse beplanting.

Oprit
Voor de woning (op eigen grond) bevindt zich een mogelijkheid om een personenauto te parkeren op de verharde parkeerplaats.
Vanaf de parkeerplaats is de achtertuin te bereiken (welke is afgesloten met een poort).


Bijzonderheden
* ruime slaapkamer en badkamer op begane grond
* uitbouw achterzijde met ruime tuinkamer van circa 17,8 m2
* ruime woonkamer van circa 28 m2
* 2 extra (slaap-)kamers op verdieping
* 'achterom' mogelijkheid langs de woning op eigen grond.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte inpandige berging: circa 4 m2
* oppervlakte houten berging: circa 6,8 m2
* oppervlakte 2e berging: circa 5,0 m2
* inhoud woning circa 360 m3
* bouwjaar: 1987.


Ligging
Deze fijne semi-bungalow is gunstig gelegen in de woonwijk Maaspoort. Op enkele fietsminuten afstand is het overdekte winkelcentrum “Lokerenpassage” gelegen. Dit winkelcentrum biedt een keur aan winkels, zoals 2 supermarkten, opticiens, drogisten, een reisbureau, slager, bakker, groenteboer enz.

Ook een ruim aanbod aan scholen, diverse sportaccommodaties en recreatieve mogelijkheden enz, is er binnen de Maaspoort.
Wonen op Maaspoort is dan ook wonen in een veelzijdig woongebied: u zult zich er snel thuis voelen!

De centrale ligging zorgt er ook voor, dat bijvoorbeeld de bruisende binnenstad snel en goed bereikbaar is, zowel met de eigen auto, als op de fiets of met het openbaar vervoer (bushalte in de Marie Koenenlaan, op steenworp afstand van de woning gelegen).
Gaat u met de auto verder weg, dan is het goed te weten, dat de in- en uitvalswegen van de A2 en A59 ook vlot en goed bereikbaar zijn.---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg