IN 2019 VOLLEDIG GEMODERNISEERDE, GROTE SEMI-BUNGALOW MET EEN TOP AFWERKINGSNIVEAU

Verkocht 's-Hertogenbosch Turijnstraat 4
In 2019 op de begane grond volledig verbouwde, grote semi-bungalow, met een top afwerkingsniveau.
Het is meteen duidelijk dat de eigenaren kosten noch moeite hebben bespaard om hier een fantastische woning te maken, waarbij het mogelijk is om geheel op de begane grond luxe te wonen. Levensbestendig dus!
Maar heeft u meer ruimte nodig? Geen probleem! Op de verdieping heeft u beschikking over 3 grote slaapkamers en een extra badkamer.
De grote begane grond leent zich ook uitstekend voor het uitoefenen van aan huis gebonden beroepen.

Doordat de 'rechtervleugel' van deze ruime woning voorzien is van een eigen ingang en alle voorzieningen of aansluitingen (keuken, badkamer, slaapkamer) aanwezig zijn, is deze woning ook ideaal te gebruiken t.b.v. wonen met een mantelzorgfunctie!

Toen de eigenaren deze woning kochten, hebben ze meteen opdracht gegeven aan de aannemer om de begane grond volledig opnieuw in te delen. Uitgangssituatie daarbij was het creëren van een heel luxe en moderne afwerking.
Vervolgens is er door een aannemer ... een rigoureuze verbouwing uitgevoerd en is er een zeer luxueus afgewerkt woonhuis ontstaan, met een schitterende eetkeuken, van alle gemakken en luxe voorzien.
Bij deze verbouwing is niet op de kosten bespaard, en dat zie je!

Ook werd de oude kantoorruimte volledig verbouwd en kent nu een vergelijkbaar hoog afwerkingsniveau als de rest van de woning.
U heeft nu de beschikking over een multifunctionele ruimte, naar wens in te richten als heerlijk grote slaapkamer, werkkamer of bijvoorbeeld hobbyruimte.
Met een eigen ingang is deze ruimte ook ideaal te gebruiken voor bewoners die een combinatie zoeken van ruim wonen en werken aan huis!


Indeling
Begane grond
Vanuit de grote, geheel nieuw aangelegde voortuin, bereikt u de voordeur en toegang tot de entreehal.
De entreehal (meterkast met schuifdeur netjes afgewerkt) geeft toegang tot de woonkamer en/of woonkeuken.
Naast de meterkast is een 'Digisoft' ontkalkingsmachine geplaatst op het waterleidingnet; u heeft dus voortaan altijd 'zacht water' ter beschikking.

De woonkamer is uitgevoerd met een vide, welke voorzien is van 2 grote dakramen (uitgevoerd met driedubbel glas, dus optimaal geïsoleerd) en een trapopgang naar de slaapkamers.
Door het plaatsen van de grote dakramen is de woonkamer opvallend licht geworden. Dat effect wordt nog eens versterkt door de strakke (witte) wanden en plafond, die in glad stucwerk zijn uitgevoerd (dat geldt overigens voor de gehele begane grond).


De ruime woonkamer kijkt uit op de achtertuin.
De woonkamer is, net zoals de gehele begane grond, voorzien van een prachtige tegelvloer (grote keramische tegels met een formaat van 1,20 x 1,20 meter) en uiteraard voorzien van nieuwe vloerverwarming.
Deze vloerverwarming is als hoofdverwarming aangebracht, zodat u nergens in de kamers (op de begane grond) radiatoren aantreft.
De woonkamer is uitgevoerd met een fijne gashaard, die voor extra warmte en sfeer zorgt, wanneer u dat wenst.
De gashaard is voorzien van een afstandbediening om e.e.a. gemakkelijk te kunnen bedienen.

Vanuit de woonkamer en/of vanuit de entreehal komt u via 2 fraaie, hoge schuifdeuren in de volledig nieuwe, grote en werkelijk prachtige woonkeuken (afmeting ca 10,20 x 2,79/3,85 meter).
Deze ruimte kent hetzelfde hoge afwerkingsniveau als de woonkamer (en alle overige ruimten op de begane grond).
De keuken is een ware lust voor het oog.
Het ontbreekt u hier aan niets!
Zo heeft u de beschikking over veel kastruimte (de kasten zijn niet van MDF, maar van echt hout gemaakt en maakt e.e.a. kwalitatief zeer hoogstaand) en uiteraard ontbreekt de moderne inbouwapparatuur niet.
Veel inbouwapparatuur is van het topmerk KitchenAid (garantie op de diverse apparatuur tot april 2021).
U treft aan een inductiekookplaat met geïntegreerd Bora afzuigsysteem (dus geen afzuigkap meer boven de kookplaat!), een vaatwasmachine, vernuftige Quooker met diverse functies t.b.v. heet water, koud water, gekoeld koud water en gekoeld koud water met koolzuur, stoomoven/hetelucht oven (combi), een aparte heteluchtoven, koelkast en vrieskast.
Het grote keramische werkblad vormt een smaakvol geheel met de grote tegels, welke op de vloer liggen (in de gehele begane grond doorgetrokken).
De keuken is opvallend licht en daar werkt ook de grote lichtkoepel natuurlijk aan mee (deze lichtkoepel is uitgevoerd in driedubbel glas, dus is optimaal geïsoleerd en is elektrisch op afstand te bedienen).

Via een gang, welke voorzien is van een eigen 'voordeur', komt u in de 'rechtervleugel' van deze ruime woning.
Doordat er hier een extra 'voordeur' is, zijn de ruimten ook eventueel ideaal te gebruiken voor het uitoefenen van een beroep aan huis.
Maar ook als u deze ruimten bij het woonhuis wilt betrekken, is dat gewoon mogelijk. Sterker nog, daar is met allerlei aansluitingen al rekening mee gehouden!
Zo heeft u een doucheruimte, voorzien van een moderne cabine met o.a. massagedouche. Deze ruimte is ook geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming. Er is voldoende ruimte voorzien om hier een (dubbele) wastafel te realiseren.
Tevens is er een modern separaat toilet, welke is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De grote multifunctionele ruimte (ruim 5,30 x 5,37 meter) is naar believen in te delen; als hele ruime slaapkamer, maar ook evt als hobbyruimte of kantoor aan huis is deze ruimte zeer geschikt. De kamer is geheel afgewerkt met stucwerk wanden, alsmede een stucplafond met inbouwverlichting (spots).

Naast deze grote kamer, welke is voorzien van een lichtkoepel, is er een ruimte, die voorzien is als ruime badkamer. Sanitair is hier nog niet geplaatst, maar de aansluitingen voor een toilet, douche en wastafel zijn al aanwezig. Ook hier treft u weer de fraaie tegelvloer (1,20 x 1,20 m tegels) aan, voorzien van vloerverwarming.

Mantelzorgfunctie/dubbele bewoning?
Vanuit de grote multifunctionele ruimte is de tweede keuken te bereiken. Ook deze is voorzien van een keukenblok met boven- en onderkasten en uitgevoerd met een inductie kookplaat, afzuigkap en RVS spoelbak.
De aanwezige losse keukenapparatuur (vaatwasmachine en combi oven/magnetron) is evt ter overname.

Doordat deze 'rechtervleugel' dus voorzien is van een eigen ingang en alle voorzieningen of aansluitingen (keuken, badkamer, slaapkamer) aanwezig zijn, is deze woning ook ideaal te gebruiken t.b.v. wonen met een mantelzorgfunctie!

Tevens heeft u hier nog de beschikking over een bijkeuken, uiteraard voorzien van de aansluiting t.b.v. wasmachine en droger, alsmede een berging, welke is voorzien van een sectionaal deur (bijkeuken en berging zijn gerealiseerd in de voormalige dubbele garage en daarmee is de garage komen te vervallen).

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping vindt u nog eens 3 ruime slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een eigen balkon (met elektrisch bedienbaar rolluik) en schuifkastenwand onder de lage kap.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt en o.a. voorzien van laminaat vloeren.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 6,43 x 2,67 meter (17,1 m2)
- slaapkamer 2: circa 4,00 x 2,41 meter (9,6 m2)
- slaapkamer 3: circa 4,00 x 3,00 meter. (12,0 m2)

De badkamer is voorzien van een hoekbad (whirlpool, voorzien van thermostaatkraan), wastafel, wandcloset en een douchecabine (ook voorzien van een thermostaatkraan).
De vloer en wanden zijn geheel betegeld (uitgevoerd met getrommeld marmer). Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.

Op de overloop bevindt zich de CV-kast. U treft hier aan een moderne combiketel (Nefit Proline HRC24/CW4), die in 2013 is vernieuwd/geïnstalleerd, alsmede de mechanische ventilatie unit.

Achtertuin
De achtertuin ligt geheel beschut en biedt veel privacy. De achtertuin is op het zuiden gelegen, dus kunt u hier optimale zon verwachten! De tuin is ook geheel opnieuw ingericht en voorzien van 2 ruime terrassen en een gazon.
De achtertuin is voorzien van een elektra- en wateraansluiting.
Ondanks de vorm, die in een punt uitloopt, is de tuin ca 12,6 meter breed (achtergevelzijde) en maximaal ca 12 meter diep.
Er is dan ook zeker geen sprake van een 'kleine achtertuin'.

Voortuin
Ook de voortuin is volledig nieuw aangelegd en voorzien van moderne verharding en diverse begroeiing (recent geplant).
Tevens is de voortuin ook voorzien van een elektra- en wateraansluiting.

2 Parkeerplaatsen
Op eigen grond bevinden zich twee parkeerplaatsen t.b.v. het parkeren van uw eigen personenauto's.
Overigens is parkeren rond deze woning helemaal geen probleem; tegenover de woning is er een mogelijkheid om (op de openbare weg) 3 à 4 auto's te parkeren.

BIJZONDERHEDEN
* in 2019 is deze woning volledig verbouwd en vernieuwd op de begane grond; er is een compleet nieuwe woning ontstaan die op geen enkele wijze meer lijkt op de oude indeling of oude afwerkingsniveau op de begane grond!
* de gehele woning is in 2017 voorzien van hoogwaardige kunststof ramen, kozijnen en deuren (garantie) met HR++ isolerende beglazing en ventilatieroosters. De kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
* grote living
* grote eet-/woonkeuken
* ideaal voor (geheel) wonen op de begane grond (semi-bungalow)
* ook op verdieping nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer
* TOP afwerkingsniveau, gehele begane grond verkeert in nieuwstaat
* met oog voor detail zeer modern en smaakvol afgewerkt
* begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming met 3 zones, waarvan 2 zones met afstandbediening te regelen zijn
* vermelde inhoud is inclusief inpandige berging.


Ligging
Deze woning is gelegen bij de entree van de prachtige woonwijk Aqua Ducis.

Aqua Ducis is een van de mooiste wijken in de moderne woonwijk Maaspoort, ter plaatse van de Noorderplas. U treft hier een prachtig woongebied aan, gelegen in een parkachtige omgeving.

Maaspoort biedt u alle voorzieningen binnen handbereik. Zo treft u diverse (basis-)scholen aan, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, sportaccommodaties, winkels enz. Het overdekte winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op steenworp afstand gelegen.

De verbindingen met de binnenstad zijn uitstekend; u bereikt de binnenstad en het NS-station snel en eenvoudig. Ook openbaar vervoer verbindingen (busdienst) zijn beschikbaar. En gaat u met de auto? De op- en afrit naar de autosnelweg A-59 is op zeer korte afstand gelegen.

Wonen in de Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied. U zult zich er snel thuis voelen!


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg