RUIM UITGEBOUWDE MODERNE HOEKWONING MET GARAGE EN RUIM PERCEEL

Verkocht Vlijmen Van Cronenburgstraat 2
Op zoek naar een ruime, betaalbare, uitgebouwde hoekwoning met garage op een mooie, rustige ligging nabij het centrum van Vlijmen? Aan de Van Cronenburgstraat bieden wij u nu zo'n woning aan.
De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 4 slaapkamers en zongeoriënteerde achtertuin (westligging). Deze woning is voorzien van een moderne hoekkeuken, welke in de uitbouw is geplaatst, tezamen met de ruime bijkeuken. Via een inpandige doorgang is de garage bereikbaar.

INDELING
Begane grond
Ruime entreehal met meterkast, toiletruimte en garderobenis. Het toilet is uitgevoerd met een wandcloset en de vloer en wanden zijn (deels) betegeld. Meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een fraaie, 'warme' eikenhouten lammelparket planken vloer. De wanden zijn afgewerkt met Spachtelputz en het plafond is voorzien van schuurwerk met brede lijsten rondom.
De woonkamer is, zoals overigens de gehele woning, voorzien van kunststof ramen en kozijnen, veelal uitgevoerd met ... draai-/kiepstanden. Het achterraam van de woonkamer is voorzien van een (handbediend) rolluik.

Doordat de keuken naar de uitbouw is verplaatst (de uitbouw heeft omstreeks 1992 plaatsgevonden), heeft u de beschikking over circa 35 m2 woonkamer! De woonkamer is voorzien van een handige trapkast.

De keuken is eind 2006 geheel vernieuwd. U vindt hier een moderne MDF keuken in hoekopstelling, voorzien van een granieten werkblad. De moderne inbouwapparatuur (kwaliteitsapparatuur van o.a. Neff en Siemens) ontbreekt uiteraard niet; u heeft de beschikking over een koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap (met afvoer naar buiten) en close-in boiler.
Er is volop kastruimte in de diverse boven- en onderkasten. (o.a. in de hoek een carousselkast geplaatst).

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze handige ruimte is ideaal om uw wasmachine en droger te plaatsen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om als evt opslagruimte te dienen. De wanden zijn geheel betegeld en de bijkeuken is uitgevoerd met een stortbakje.

Vanuit de bijkeuken is er een directe doorgang naar de garage.
De garage (ca 5,90 x 2,90 meter) is voorzien van een geïsoleerd plafond en ook de buitenmuur is (via spouw aan de binnenzijde) geïsoleerd. De garage is verwarmd en de stalen kanteldeur is elektrisch en op afstand bedienbaar.


1e verdieping
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De ruime slaapkamers zijn verzorgd afgewerkt met deels Spachtelputz, stucwerk en glasvliesbehang wandafwerking.
Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.
Ook op de verdieping zijn de ramen in kunststof uitgevoerd, voorzien van draai-/kiepstanden.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een electrisch bedienbaar rolluik.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: 4,83 x 3,05 meter
- slaapkamer 2: 3,50 x 2,85 meter
- slaapkamer 3: 3,15 x 2,00 meter; deze is ingericht als kledingkast..

De badkamer is compleet ingericht met een ligbad, douchecabine (met Grohe thermostaatkraan), wastafelmeubel met spiegel en 2 wandkasten en een wandcloset. De vloer en wanden zijn in de badkamer geheel betegeld.
Een groot Velux dakraam zorgt voor voldoende daglichtinval en extra ventilatiemogelijkheid.

2e verdieping, via een vaste trap bereikbaar.
Op de voorzolder treft u aan o.a. de originele aansluiting t.b.v. een wasmachine. Deze wordt hier niet meer gebruikt, nu er op de begane grond een ruime bijkeuken is gerealiseerd met opstellingsmogelijkheid voor de wasmachine.
Tevens is op de voorzolder de CV-combiketel geïnstalleerd. (Nefit Smartline Basic HR combiketel (HR107, CW4))

De zolderkamer is voorzien van een raam (in de zijgevel en heeft grote ingebouwde bergkasten (5 deuren geven toegang tot de bergruimte).
Afmeting zolderkamer: circa 3,15 x 2,65 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten).
De zolderkamer is netjes afgewerkt met o.a. een laminaatvloer.


Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Naast de voortuin bevindt zich de oprit voor de garage. U kunt dus uw eigen auto op eigen terrein (voor de garage) parkeren.
Door het aanbrengen van een strook verharding is het mogelijk, om eventueel een tweede auto (deels) in de voortuin te parkeren, zodat u 2 auto's voor de eigen woning kunt parkeren.

De achtertuin is pal op het westen gelegen. Dit garandeert natuurlijk een optimale bezonning van de achtertuin tot zonsondergang! Het is dan ook heerlijk genieten in de achtertuin.

Een mooie overkapping (voorzien van elektra-aansluiting en verlichting) zorgt er voor, dat u al vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van het buitenleven kunt genieten!
Via een poort is de brandgang bereikbaar; er is dus altijd een handige 'achterom'.
Afmeting achtertuin: circa 8,30 x 9,00 en circa 3,60 x 2,80 meter (indicatief 85 m2 oppervlakte).


BIJZONDERHEDEN
* fijne, ruim uitgebouwde hoekwoning met inpandig bereikbare garage
* 4 ruime slaapkamers
* nagenoeg gehele woning voorzien van kunststof ramen en kozijnen, dus onderhoudsarm (geen terugkerend schilderwerk meer nodig!)
* rustige en kindvriendelijke woonomgeving aan doodlopende straat
* op korte afstand gelegen van het (recent geheel vernieuwde) dorpscentrum van Vlijmen.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 121 m2
* oppervlakte garage circa 17 m2
* perceeloppervlakte: 222 m2
* inhoud woning (incl inpandige garage) circa 455 m3
* bouwjaar 1988, uitbouw omstreeks 1992 gerealiseerd.

LIGGING
Deze woning is gelegen nabij het centrum van Vlijmen.
De centrale ligging maakt, dat het dorpscentrum (met vernieuwd winkelcentrum) snel bereikbaar is, maar bijv ook het recreatiegebied Engelermeer.

Ook een basisschool is binnen handbereik en snel bereikbaar. De woning ligt dan ook in een kindvriendelijke woonomgeving. Zeker omdat het een doodlopende straat betreft, kunnen kinderen hier rustig en veilig spelen. Op 200 meter bevindt zich een terrein met zandbak en diverse speeltoestellen.

De bushalte is op loopafstand gelegen, waardoor de woning ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is.
En ook de in- en uitvalsweg naar de A-59 is snel en gemakkelijk te bereiken.

ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg