RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE EN VRIJ UITZICHT

Verkocht Vlijmen Strausslaan 14
Op zoek naar een ruime en betaalbare twee-onder-een-kapwoning met garage op een mooie ligging met vrij uitzicht in Vlijmen? Aan de Strausslaan in de fijne woonwijk Vijfhoeven I bieden wij u nu zo'n woning aan.
De woning beschikt over een ruime woonkamer, 4 slaapkamers en zongeoriënteerde achtertuin. Deze woning is voorzien van een vriendelijk prijskaartje en daarmee een heel interessante optie in de huidige woningmarkt.


INDELING
Begane grond
Entreehal met moderne stucwerk wandafwerking en tegelvloer (groot formaat tegels), toiletruimte (duobloc met fonteintje). en toegang tot de woonkamer.
De L-vormige woonkamer is voorzien van een moderne tegelvloer (met groot formaat tegels) en glad stucwerk wandafwerking. Deze moderne tegelvloer loopt door in de entreehal en keuken (formaat tegels 60 x 60 cm).
De woonkamer is uitgevoerd met een open haard. 2 Openslaande tuindeuren geven direct zicht op (en toegang tot) de achtertuin. Een moderne 'Nest thermostaat' is geplaatst in de woonkamer en stuurt de moderne CV-ketel aan.
De ... oppervlakte van de woonkamer bedraagt circa 34 m2.

De ruime keuken is voorzien van veel kastruimte. De hoekkeuken is voorzien van een vaatwasmachine, oven (functioneert niet helemaal goed), koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Het aanrecht is voorzien van 2 spoelbakken.
In de keuken is een achterdeur, welke toegang geeft tot de achtertuin. Door het grote raam in de keuken is er veel daglichtinval en heeft u ook vanuit de keuken direct zicht op de achtertuin. (hier is ook een elektrisch zonnescreen geplaatst).

Vanuit de keuken is de inpandige garage bereikbaar (circa 6,00 x 2,70 meter).
De garage is voorzien van een kleine lichtkoepel, verwarmingsradiator en 2 openslaande garagedeuren.


1e verdieping
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De ruime slaapkamers zijn verzorgd afgewerkt met o.a. Spachtelputz wandafwerking, één 1 slaapkamer is uitgevoerd met marmoleum en 2 slaapkamers zijn uitgevoerd met vloerbedekking. De 2 grote slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten met schuifdeuren. Ook op de slaapkamers is isolatieglas aanwezig, zoals overigens in (nagenoeg) de gehele woning.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: 4,60 x 3,60 meter
- slaapkamer 2: 3,60 x 2,40 meter
- slaapkamer 3: 3,60 x 2,23 meter.

De badkamer is compact qua afmeting, maar door een slimme inrichting toch voorzien van een ligbad, grote wastafel met brede spiegel en indirecte lijstverlichting en een wandcloset. De wanden en vloer zijn geheel betegeld. Ook de badkamer beschikt over een groot raam en daarmee is de badkamer lekker licht en heeft u voldoende ventilatiemogelijkheden.

2e verdieping, via een vaste trap bereikbaar.
Op de voorzolder treft u aan o.a. de aansluiting t.b.v. een wasmachine. Tevens is hier de CV-combiketel geïnstalleerd.
De moderne Intergas HRE combiketel met CW5 warmwatercapaciteit is in december 2016 geïnstalleerd en is eigendom (dus geen huur of lease!).

De ruime zolderkamer is voorzien van een dakkapel (voorzien van isolatieglas). Hierdoor is deze kamer extra ruim gemaakt en voorzien van voldoende daglichtinval en ventilatiemogelijkheid.
Afmeting zolderkamer: circa 3,60 x 4,20 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten).
De zolderkamer is voorzien van een verwarmingsradiator en onder de lage kap is kastruimte gerealiseerd, om uw spullen netjes uit het zich op te bergen.


Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Naast de voortuin bevindt zich de oprit voor de garage. U kunt dus uw eigen auto op eigen terrein (voor de garage) parkeren.
De achtertuin is op het zuiden gelegen. Dit garandeert natuurlijk een optimale bezonning van de achtertuin, de gehele dag door. Het is dan ook heerlijk genieten op het terras met groot formaat Chinees hardstenen tegels.
Afmeting achtertuin: circa 9,40 x 9,15 en circa 2,50 x 4,80 meter (indicatief 93 m2 oppervlakte).


BIJZONDERHEDEN
* fijne, ruime twee-onder-een-kapwoning met garage
* 4 ruime slaapkamers
* compacte maar moderne en complete badkamer
* rustige en kindvriendelijke woonomgeving
* op korte afstand gelegen van het (recent geheel vernieuwde) dorpscentrum van Vlijmen
* de wasmachine, droger, losse vrieskast en combi-magnetron zijn in de koop inbegrepen en blijven achter.


MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 119 m2
* oppervlakte garage circa 16 m2
* perceeloppervlakte: 230 m2
* inhoud woning (incl inpandige garage) circa 445 m3
* bouwjaar 1974.LIGGING
Deze woning is gelegen in de woonwijk Vijfhoeven I, een in de zeventiger jaren ruim opgezet deel van Vlijmen, op korte afstand van het dorpscentrum (Plein). Op korte afstand zijn 3 basisscholen aanwezig en een mooi ruim speelpark is 'om de hoek' gelegen. De woning ligt dan ook in een kindvriendelijke woonomgeving.
De bushalte is op korte afstand gelegen, waardoor de woning ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is.
U heeft een vrije uitkijk aan de voorzijde, omdat er op korte afstand geen bebouwing tegenover de woning is gerealiseerd. Dat is fijn wonen!

Vlijmen
Deze woning is gelegen op korte afstand van het dorpscentrum van Vlijmen. Hier is recent een geheel nieuw dorpsplein ingericht met een groot aanbod aan winkels.
Verder beschikt Vlijmen over alle belangrijke voorzieningen, zoals scholen, sportaccommodaties e.d. De in- en uitvalsweg naar de A-59 is snel en gemakkelijk te bereiken.


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg