OP MOOIE LOCATIE GELEGEN HOEKWONING MET VERANDA/TERRASOVERKAPPING EN GROOT PERCEEL

Verkocht Veghel Gagellaar 22
IN PRIJS VERLAAGD!

Rustig gelegen in een parkachtige omgeving direct naast een plantsoen in een groene en kindvriendelijke woonwijk in de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, bieden wij een hoekwoning aan met nagenoeg nieuwe terrasoverkapping (ca 26 m2 puur genieten) en grote tuin (totaal perceel 289 m2).
De woning is voorzien van 3 slaapkamers en een in 2013 vernieuwde badkamer op 1e verdieping en een geheel afgewerkte zolderkamer en daarmee een heerlijke gezinswoning, waar het goed vertoeven is.

Indeling
Entreehal met meterkast en toiletruimte (in 2013 vernieuwd), voorzien van wandcloset, vloer en wanden geheel betegeld. Z-vormige woonkamer (oppervlakte circa 26 m2), voorzien van tegelvloer en handige trapkast.
Het zitgedeelte bevindt zich voor in de woning met uitzicht op de 'autoloze' weg voor de woning.
Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen en grenst aan de keuken.

De keuken is geplaatst in een L-opstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten.
De keukenopstelling is uitgerust met een ... kunststof (toplaag) werkblad en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, close-in boiler en een elektrische heteluchtoven. De vloer is uitgevoerd in een moderne laminaat afwerking.

Vanuit de keuken is de grote achtertuin met prachtige terrasoverkapping bereikbaar.
De terrasoverkapping is in 2018 gerealiseerd en fungeert voor een groot deel van het jaar als 'tweede woonkamer'. Deze ruimte is met glazen schuifdeuren volledig dicht te zetten. Een sfeervolle houtkachel zorgt voor de nodige warmte.

Eerste verdieping
Overloop, welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De ruime slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. laminaatvloeren.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: 4,55 x 2,81 meter
- slaapkamer 2: 2,55 x 3,55 meter
- slaapkamer 3: 2,66 x 3,48 meter; deze kamer wordt thans gebruikt als 'kasten- en waskamer' en is voorzien van een aansluiting t.b.v. een wasmachine. Dit is een ideale kastenkamer, maar kan natuurlijk ook gewoon als ruime 3e slaapkamer worden ingericht.

Badkamer
De badkamer is in 2013 geheel vernieuwd en uitgevoerd met een grote douchecabine met regendouche en verzonken douchedrain , modern wastafelmeubel, wandcloset en een bijbehorende wandkast.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt hier voor een aangename temperatuur.
De badkamer heeft een mechanische afzuiging maar is ook uitgevoerd met een Velux dakraam voor ventilatiemogelijkheid en daglichtinval.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.
Deze zolderverdieping is geheel afgewerkt met o.a. een moderne laminaatvloer, mooie designradiator en een verlaagd plafond en is ingericht als ouderslaapkamer. Een groot Velux dakraam met verduistering en hor zorgt hier voor voldoende daglichtinval en ventilatiemogelijkheden.
Afmeting zolderslaapruimte: circa 4,40 x 3,40 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten).

De CV-ketel is netjes weggewerkt. Er hangt hier een moderne Atag HR combiketel, welke in 2010 is geplaatst.

Tuin
Deze hoekwoning is gelegen op een van de grootste percelen (voor vergelijkbare woningen) in de wijk en ligt direct tegen het plantsoen.
De achtertuin is gelegen op het noorden en is voorzien van sierbestrating en 2 grote bergingen.
Door de forse afmeting van de achtertuin was het mogelijk om een grote terrasoverkapping / tuinkamer te realiseren. Deze fraaie overkapping is dicht te zetten / te sluiten door middel van glazen schuifdeuren en is degelijk gebouwd en geheel in hout opgetrokken.
Het is hier heerlijk verblijven van heel vroeg in het voorjaar tot heel laat in het najaar; we kunnen dan ook gerust spreken van een tweede woonkamer! Een houtkachel zorgt voor de nodige warmte in de terrasoverkapping.
Deze mooie ruimte wordt inclusief de aanwezige meubels verkocht (m.u.v. accessoires).

Achter in de achtertuin bevinden zich 2 tuinbergingen, welke beiden in steen zijn opgetrokken. U heeft hiermee ruim voldoende opbergruimte (in totaal circa 10,8 en 8,0 m2).

Ligging
Deze fijne eengezinswoning is gelegen in de woonwijk De Bunders en gelegen direct aan een groot plantsoen.
Voor de woning is geen autoverkeer toegestaan, dus u kunt hier heerlijk rustig wonen.

Veghel is een van de plaatsen, welke gelegen is in de nieuwe gemeente "Meierijstad".
De gemeente is ontstaan uit een fusie van de drie gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en telt ongeveer 80.000 inwoners.
Veghel heeft een uitstekend voorzieningenniveau; zo treft u aan volop mogelijkheden op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel.
Zo ligt bijvoorbeeld de openbare basisschool De Uilenbrink op enkele meters (en dus loop-)afstand van de woning!

Winkelcentrum De Bunders
Het centraal in de Veghelse wijk de Bunders gelegen winkelcentrum heeft uitstekende winkels voor uw dagelijkse boodschappen zoals o.a. Jumbo Supermarkt, een Kruidvat (drogisterij) en bakkerij Bekkers.
Op zaterdag is op het plein de wekelijkse minimarkt.
Ook kunt u er terecht voor professionele haarstyling en visagie bij De Gruijter Haarmode, voor verrassende woninginrichtingen bij Net Iets-Anders Woonwinkel en voor de laatste schoenenmode bij Knuvers Schoen- en Voetcentrum.
Bij cafetaria De Bunders kunt u heerlijk eten en Café-Zaal De Stapperij is de gelegenheid als u iets te vieren of te gedenken heeft.
Maar Winkelcentrum de Bunders biedt nog veel meer zoals sporthal De Bunders, Wijkgebouw De Spil, huisartsenpraktijk De Bunders met apotheek , een dierenkliniek, tandartsenpraktijk en kinderopvang.
Het winkelcentrum is prima te bereiken en de parkeergelegenheid is ruim en gratis!

Bijzonderheden
* hoekwoning met prachtige, grote terrasoverkapping / tuinkamer
* groot perceel van 289 m2
* 3 slaapkamers op 1e verdieping en geheel afgewerkte ouderslaapkamer op 2e verdieping
* moderne badkamer en toiletruimte
* kindvriendelijke woonwijk.


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg