FIJNE EN RUIME TUSSENWONING IN RUSTIGE WOONOMGEVING EN TOCH DICHT BIJ HET CENTRUM

Verkocht 's-Hertogenbosch Rogier van der Weydenstraat 21
Op zoek naar een karakteristieke tussenwoning, aan de achterzijde uitgebouwd met een (smalle) garage/berging?
Aan de Rogier van der Weydenstraat bieden wij een ruime tussenwoning aan met 4 slaapkamers en een ruime woonkamer. Nagenoeg alle ramen zijn in aluminium (met dubbele beglazing) uitgevoerd.
De woning is fijn en rustig gelegen op slechts korte afstand van het bruisende stadscentrum en ook het NS-station 's-Hertogenbosch-Oost is snel bereikbaar.

Indeling
Entreehal met meterkast (gemoderniseerde groepenkast met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte.
Toegang tot de woonkamer en/of de keuken.
De woonkamer is over de gehele diepte van de woning uitgevoerd en voorzien van een aluminium schuifpui (met elektrisch bedienbaar rolluik). De muren zijn afgewerkt met granol en op de vloer ligt vloerbedekking.

Vanuit de woonkamer is de keuken direct bereikbaar.
Je hebt hier de beschikking over een keukenblok met boven- en onderkasten (MDF uitvoering) en een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak en uitlekbakje. De ... keuken is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi oven/magnetron en een koelkast.
Naast de keuken is de handige (verdiepte) kelder-/trapkast gelegen.

Vanuit de keuken is een tussenportaal/bijkeuken bereikbaar. Hier is o.a. de CV-combiketel geïnstalleerd, een moderne Remeha Tzerra combiketel (HR/CW4) van bouwjaar 2015.
Binnendoor is vervolgens de (smalle) garage of berging te bereiken. Deze ruimte is te bereiken vanuit de achterzijde met 2 openslaande (houten) toegangsdeuren.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De 2 grote slaapkamers zijn beide voorzien van een inbouwkast.
De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een (elektrisch bedienbaar) rolluik en een eigen wastafel en de slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een moderne Daikin airco (split-unit). Dat slaapt in de zomer een stuk prettiger!
De kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met zeil, de 2 grote slaapkamers met vloerbedekking.

De badkamer (ca 1,90 x 2,64 meter) is gedateerd qua uitvoering, maar is wel ruim. Je treft hier een ligbad en wastafel aan, maar deze ruimte kun je prima opnieuw indelen voor een complete badkamer met meer sanitaire voorzieningen, indien gewenst.
De vloer is volledig en de wanden zijn deels betegeld.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,58 x 2,87 meter
- slaapkamer 2: circa 3,58 x 3,79 meter
- slaapkamer 3: circa 1,88 x 2,42 meter.

2e verdieping
De vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping.

Vanuit de ruime voorzolder (waar je de wasmachine kunt plaatsen en voldoende bergruimte aantreft) bereik je een ruime bergzolder en een grote zolderkamer. Ook de 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
De zolderkamer (circa 3,57 x 3,00 meter) is uitgevoerd met een inbouwkast en dakkapel aan de voorzijde van de woning (welke ook voorzien is van een aluminium raam met dubbele beglazing).

Tuin
De woning is aan de voorzijde voorzien van een grote tuin. Dat is fijn, want daardoor rijden auto's en lopen mensen niet meteen voor het voorraam van de woonkamer langs.

De achtertuin is volledig verhard en is via een afsluitbare poort 'achterom' bereikbaar.
De achtertuin is op het westen gelegen, dus ideaal zon georiënteerd (tot en met de ondergaande zon heerlijk genieten).
Op warme dagen is het dan ook fijn om de handbediende zonneluifel te gebruiken, die aan de achtergevel van de woning is bevestigd. Afmeting tuin: circa 3,03 x 6,75 meter.

Bijzonderheden
* ideale starterswoning
* 4 slaapkamers
* aan de achterzijde uitgebouwd met berging/smalle garage

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 116 m2
* overig inpandige ruimte circa 12 m2
* perceelsoppervlakte 129 m2.

Energielabel
Deze woning heeft nu een energielabel D.
Maar het is ook goed om te weten, dat deze woning vrij eenvoudig is te verduurzamen.
Wij ontvingen van het ingenieursbureau, dat het energielabel heeft afgegeven, het volgende 'labelsprong' advies:
1. Na-isolatie van de spouwmuren zorgt voor energielabel D, bijna C. (enkele maatregel)
2. Aanbrengen van dakisolatie minimaal RC 3,5 zorgt voor energielabel A (in combinatie met maatregel 1).

Met deze maatregelen kun je dus al op een energielabel A komen, zonder dat je zelfs zonnepanelen gaat leggen.


Ligging
De woning is centraal gelegen in 's-Hertogenbosch. De Bossche binnenstad is snel en gemakkelijk te bereiken. Ook het NS-station 's-Hertogenbosch-Oost bereik je binnen enkele (fiets-)minuten.
En zoek je ontspanning, dan is het fijn te weten dat de IJzeren Vrouw en het Prins Hendrikpark dichtbij gelegen zijn (op loopafstand bereikbaar). Het is hier heerlijk om bijvoorbeeld een wandeling te maken rondom het meer..
Zoek je meer sportiviteit, dan is sportcomplex Sportiom ook zeer dichtbij gelegen.
Kortom wonen in de Rogier van der Weydenstraat is rustig wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik!


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg