MODERNE EN GEDEELTELIJK UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET TERRASOVERKAPPING EN GROTE BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Wiardi Beckmanhof 7
In een mooie, rustige woonomgeving op Maaspoort gelegen, bieden wij te koop aan een gemoderniseerde en gedeeltelijk uitgebouwde tussenwoning met terrasoverkapping en een ruime (vergrote) berging, achter in de tuin gelegen. De woning beschikt over een ruime woonkamer, kantoor-/studeer-/speelkamer en is uitgevoerd met 4 slaapkamers. U parkeert uw auto op eigen terrein (parkeren voor de woning). De laatste jaren is de woning behoorlijk gemoderniseerd met o.a. nieuwe hoekkeuken, nieuwe badkamer en gemoderniseerde CV-ketel. Dus zoekt u een instapklare woning, dan moet u zeker deze woning komen bezichtigen!

Indeling:
Entreehal met toiletruimte (wandcloset, vloer en wanden betegeld) en meterkast (in 2021 vernieuwd en uitgevoerd met 6 groepen (automatische zekeringen) en 3 aardlekschakelaars).

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en grenst aan de kantoor-/studeer-/speelkamer en achtertuin met terrasoverkapping.
De woonkamer (circa 30 m2) is uitgevoerd met een mooie laminaatvloer (deze loopt door in entreehal, ... keuken en kantoor-/studeer-/speelkamer) en de wanden en plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk. Een handige trapkast zorgt voor extra bergruimte in de woonkamer.

De onderzijde van de begane grond vloer is (m.u.v. de uitbouw) extra geïsoleerd in 2018 en tegelijk met de nieuwe vloerafwerking is vloerverwarming als hoofdverwarming aangelegd.

Achter de woonkamer bevindt zich (in de uitbouw) de multifunctionele ruimte (ca 4,00 x 1,95 meter), eveneens geheel afgewerkt met glad stucwerk wanden.
Een ideale plek om 'in alle rust' uw werkzaamheden uit te voeren en toch direct betrokken te zijn bij het 'wonen' in de woonkamer. Of het wordt een fijne 'chill-/game-ruimte' voor de kinderen. Gezellig en erg handig. Ook hier is vloerverwarming als hoofverwarming aangebracht en de vloer is afgewerkt met laminaat.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
In 2018 is de keuken geheel vernieuwd.
De keuken, in hoekopstelling uitgevoerd, is voorzien van een fraai (dun) keramisch werkblad, voldoende kast- en ladenruimte en uiteraard uitgevoerd met moderne inbouwapparatuur, zoals een Smeg vaatwasmachine, Smeg magnetron , een breed Smeg gasfornuis met 6 pits gaskookplaat en oven en een RVS afzuigkap (met afvoer naar buiten).

Eerste verdieping.
De overloop geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer.
De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met moderne laminaatvloeren. De ouderslaapkamer is voorzien van airco-installatie (split-unit) en in de kleinste slaapkamer is in 2018 het dakraam vernieuwd.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met spuitwerk wanden en plafonds.

Afmetingen slaapkamers: (op 1,50 meter hoogte gemeten)
- slaapkamer 1: circa 3,05 x 2,16 meter
- slaapkamer 2: circa 4,05 x 2,93 meter
- slaapkamer 3: circa 2,67 x 2,55/3,30 meter.

De badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en door het aanbrengen van een brede dakkapel aan de voorzijde van de woning (eveneens in 2019), is de badkamer en voorste slaapkamer ook groter geworden.
De badkamer is modern uitgevoerd met een grote inloopdouche (met glazen wand en verzonken goot), een wandcloset en een wastafelmeubel met spiegelkast en onderkast.
De vloer en wanden zijn betegeld (grote wandtegels van 60 x 60 cm) en een moderne radiator met thermostaatkraan zorgt voor de nodige warmte in de badkamer.

Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar:
U treft hier aan een voorzolder met o.a. de opstelling van de CV-combiketel (Nefit, in 2018 vernieuwd en is eigendom) en aansluiting ten behoeve van een wasmachine en droger. Een dakraam zorgt voor voldoende daglichtinval op de voorzolder.
De zolderkamer is uitgevoerd met een groot dakraam en net zoals de voorzolder afgewerkt met vloerbedekking.
De kamer is voorzien van een verwarmingsradiator en onder de lage kap bergruimte, via schuifdeuren afgewerkt.
Afmeting zolderkamer: circa 2,72 x 2,20 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten).


Tuin
De achtertuin is netjes aangelegd met o.a. gazon en een terras met overkapping.
De terrasoverkapping is in aluminium uitgevoerd en voorzien van inbouwverlichting. Afmeting terrasoverkapping: circa 4,30 x 2,88 meter.
Het terras onder de overkapping is uitgevoerd met grote vloertegels (2019).

De achtertuin is circa 5,40 meter breed en 7,00 meter diep (tussen uitbouw en berging gemeten) en is door de ligging op het zuiden optimaal zon georiënteerd.

Door de aanwezigheid van de terrasoverkapping kunt een groot deel van het jaar al buiten zitten en genieten (al vroeg in het voorjaar tot diep in het najaar) van uw tuin. Het is daarmee een verlengstuk van de woonkamer geworden!

In de achtertuin bevindt zich de in steen opgetrokken berging (afmeting circa 3,27 x 4,28 meter). Deze berging is voorzien van elektra-aansluiting en erg handig om bijvoorbeeld uw fietsen en tuinmeubilair te plaatsen. Door de aanwezigheid van een elektrisch bedienbare roldeur is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een (grote) motor in de berging te parkeren. De dakbedekking van de berging is in 2018 geheel vernieuwd.

Via een afsluitbare poort is de brandgang te bereiken.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte externe bergruimte: circa 14 m2
* oppervlakte terrasoverkapping: circa 12 m2
* inhoud woning: circa 345 m3
* perceelsoppervlakte: 168 m2
* bouwjaar woning: 1986.


Bijzonderheden
* ruime eengezinswoning met uitbouw en terrasoverkapping
* achtertuin op zuiden gelegen, dus zon georiënteerd
* 4 slaapkamers
* moderne keuken (2018) en badkamer (2019)
* fijne, kindvriendelijke en rustige woonomgeving in gewilde woonwijk Maaspoort.


Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de moderne woonwijk Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk. Openbare parkeermogelijkheden zijn nabij de woning in de straat aanwezig.

De woonwijk is heel kindvriendelijk aangelegd, met veel speeltuintjes in de buurt; basisscholen en kinderdagverblijf treft u op korte afstand aan!

Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn op een steenworp afstand gelegen.
Het (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op loop-/fietsafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels (o.a. Jumbo, AH, Kruidvat, Etos, Blokker, Shoeby, opticiens, enz) en een restaurant.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. Bushalten zijn nabij gelegen.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg