AAN HOFJE GELEGEN UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET FIJNE ACHTERTUIN EN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Bijsteren 103
Ben je op zoek naar een ruime tussenwoning op Maaspoort?
Aan Bijsteren bieden wij nu een uitgebouwde woning aan, welke rustig is gelegen aan een (doodlopend en daarmee verkeersluw) hofje met gemeentelijk plantsoen en openbare parkeerplaatsen. De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een fijne achtertuin met terrasoverkapping en berging.
De woning is uitgevoerd met 15 moderne zonnepanelen (eigendom), welke in januari 2022 zijn geïnstalleerd. Een prettige bijkomstigheid met de huidige hoge energielasten!
Oplevering op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

Indeling
Ruime entreehal met meterkast, toiletruimte en trapopgang.
De Hager groepenkast in de meterkast is volledig vernieuwd en uitgebreid uitgevoerd met 12 automatische groepen/aardlekschakelaars.
Het toilet is uitgevoerd met een fonteintje en de wanden zijn modern afgewerkt met tegelwerk.

De ruime woonkamer (circa 43 m2 inclusief de uitbouw, exclusief de keuken) is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd. (dakbedekking van de uitbouw is in ... 2018 vernieuwd)
Hierdoor heeft u volop ruimte om een fijne woon-/zitruimte en een 'aparte' eethoek te plaatsen.
De woonkamer is afgewerkt met spuitwerk wanden en plafond en een parketvloer.
Een handige berg-/trapkast is aanwezig voor het opbergen van diverse spullen of bijvoorbeeld voor het plaatsen van de stofzuiger.

De half-open keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van boven- en onderkasten en laden. Aan opbergruimte geen gebrek!
Aan apparatuur treft u het volgende aan: een moderne (brede) Neff inductiekookplaat, een moderne afzuigkap en een vaatwasmachine.
Het kunststof (toplaag) aanrechtblad geeft voldoende werkruimte en is voorzien van een RVS spoelbak.

Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een parketvloer. Deze vloer blijft in principe achter, tenzij de koper(s) deze vloer wil gaan verwijderen. In dat geval zal de verkoper - in overleg met de koper(s) - deze parketvloer meenemen en verwijderen.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop zijn de 3 ruime slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De overloop en een trap is voorzien van vloerbedekking en alle slaapkamers zijn uitgevoerd met een laminaatvloer.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 4,62 x 2,75 meter
- slaapkamer 2: circa 3,30 x 2,75 meter
- slaapkamer 3: circa 3,58 x 2,30 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad met douchecombinatie (met douchescherm), een wandcloset en een wastafel met losse spiegelkast.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename warmte.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, welke is ingedeeld met een voorzolder (met CV-/wasmachineruimte en een aparte bergruimte) en een fijne zolderkamer.
In de CV-/wasmachineruimte, welke is voorzien van een Velux dakraam, treft u aan de CV-combiketel (Nefit Smartline HR, bouwjaar 2002).
Tevens kunt u hier natuurlijk de wasmachine en droger plaatsen en is er extra bergruimte gerealiseerd onder de lage kap.
De omvormer t.b.v. de zonnepanelen treft u ook hier aan.

De zolderkamer is ruim van afmeting en voorzien van een dakkapel (dakbedekking vernieuwd in 2022).
De zolderkamer is evenals de voorzolder voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een grote ingebouwde kleding-/bergkast.
Afmeting zolderkamer: circa 3,12 x 2,60/3,70 meter.


Voortuin
De voortuin is voorzien van diverse beplanting en is gedeeltelijk verhard (uitgevoerd met sierbestrating) om de voordeur te bereiken.

Achtertuin
In de achtertuin is een eenvoudige maar grote terrasoverkapping gerealiseerd. (afmeting circa 5,15 x 4,00 meter)
U kunt hier vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar volop genieten van het 'buitenleven'.
Na een dag hard werken is het heerlijk genieten van de ondergaande avondzon, die dan nog net 'om de hoek komt' en onder de terrasoverkapping door op het terras schijnt.
De achtertuin is op het noord-oosten gelegen.

De tuin is aangelegd met sierbestrating, een grote vijver (vijverinhoud, vissen, pomp en filter gaan mee) en een gevarieerde beplanting.


Achter in de tuin bevindt zich de stenen berging.
Met een afmeting van 4,15 x 2,00 meter heeft u hier een fijne opbergruimte voor bijv. het stallen van uw fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap.

Zonnepanelen
Deze woning is voorzien van 15 moderne zonnepanelen, welke in januari 2022 zijn geplaatst.
De zonnepanelen zijn eigendom en hebben een vermogen van 330 Wp per paneel (voor 15 panelen dus 4.950 Wp!).
Dit zorgt er voor dat u jaarlijks een groot deel of zelfs uw gehele elektraverbruik kunt realiseren met uw eigen zonnepanelen. (afhankelijk van intensiteit en hoeveelheid zonneschijn uiteraard).


Bijzonderheden
* 15 moderne zonnepanelen (330 Wp vermogen per zonnepaneel)
* energielabel A
* over de gehele breedte uitgebouwd op begane grond
* dakkapel op 2e verdieping
* geen schuine kap op 1e verdieping, dus grote slaapkamers zonder schuine zijden!
* gehele woning (m.u.v. wc-raampje) is voorzien van dubbele beglazing.

Maatvoering:
* woonoppervlakte circa 120 m2
* oppervlakte terrasoverkapping: circa 21 m2
* oppervlakte tuinberging: circa 8 m2
* perceelsoppervlakte 168 m2
* bouwjaar 1986.

Ligging
Deze fijne (starters-)woning is rustig gelegen aan een hofje in de woonwijk Maaspoort'.
Door de fijne ligging heeft deze woning geen directe inkijk (zoals je vaak ziet bij woningen op de Maaspoort).
Door de ruime opzet van de wijk - zonder directe achterburen - zie je de prachtige zonsopkomst vanuit de slaapkamer op zolder.
Het speelveldje achter de woning geeft meteen al aan hoe gezinsvriendelijk de wijk is en het hier dus heerlijk wonen is voor (jonge) gezinnen.

Het grote voordeel van een wijk als Maaspoort is, dat alle relevante voorzieningen vaak binnen fiets-/ of loopafstand bereikbaar zijn. Denk daarbij aan (basis-) scholen, kinderdagverblijven/BSO, winkels, huisartsen, apotheek, sportaccommodaties e.d. Dit is natuurlijk helemaal ideaal met kinderen!
Het recent vernieuwde en overdekte winkelcentrum Maaspoort is ook binnen enkele minuten te bereiken. U treft hier een scala aan winkels aan, zoals supermarkten, drogisterijen, bakker, groenteman, opticiens, schoenmaker, kledingzaak, rijwielhandelaar, kappers, enz.
En zoekt u recreatieve mogelijkheden? De Noorderplas met het Burgemeester van Zwietenpark en het prachtige Maasoevergebied bevinden zich op korte afstand.

Ook de bereikbaarheid van de woning is goed. Zo zijn de in- en uitvalswegen richting A2 en A59 snel en gemakkelijk bereikbaar.
Op loopafstand van de woning is de bushalte (Fleringen) gelegen, zodat ook met het openbaar vervoer u snel bijv. de gezellige en bruisende binnenstad en het NS-station kunt bereiken.

Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg