OPVALLEND RUIME EN INSTAPKLARE 'MUURWONING', FRAAI GELEGEN IN SLOT HAVERLEIJ

Verkocht 's-Hertogenbosch Parcivalring 309
Ben je op zoek naar een ruime en instapklare (gezins-)woning? Aan de Parcivalring 309 bieden we nu een fijne eengezinswoning aan met o.a. een inpandige garage, 3 ruime slaapkamers op 1e verdieping en een grote multifunctionele kamer met dakterras op de 2e verdieping. Met een prachtig (vrij) uitzicht is het hier heerlijk genieten. Deze muurwoning is aan de rand van de bebouwing van Slot Haverleij gelegen. De woning is voorzien van 14 zonnepanelen, dus voorbereid op de toekomst!
Komt u een kijkje nemen?

Indeling
Via de entreehal bereikt u de woning. Hier valt meteen al de mooie massief eikenhouten planken vloer op, die in nagenoeg de gehele woning is doorgelegd.
In de entreehal is een meterkast (moderne groepenkast met 7 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toiletruimte (uitgevoerd met wandcloset en fonteintje).
Vanuit de entreehal bereik je inpandig de grote garage. Dat is extra handig, want ook hier tref je de aansluiting aan voor de wasmachine en droger. De garage is voorzien van afgetimmerde kasten/stellages, verwarming en ... ook een kraan met stortbakje is aanwezig.

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en over de gehele breedte uitgevoerd.
U heeft hier een prachtig en vrij uitzicht op de dijk en de achtergelegen 'sluis Engelen'.
De woonkamer is netjes afgewerkt met een massief eikenhouten planken vloer en spuitwerk wanden en plafond (overigens is nagenoeg de gehele woning voorzien van spuitwerk wand- en plafondafwerking).

Centraal geplaatst in de woonkamer is de open keuken en deze maakt een verbinding tussen het woon- en het eetgedeelte.
De moderne greeploze keuken is uitgevoerd in wit MDF en beschikt over een keukenblok en een -eiland. De donkere composieten werkbladen vormen een mooi contrast met de (verder) lichte keuken. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, RVS recirculatie afzuigkap, koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasmachine. Natuurlijk is er voldoende kastruimte aanwezig om uw pannen, servies e.d. te plaatsen en op het keukeneiland is elektra-aansluiting aanwezig en aan de bar van het eiland (met 2 krukken) kun je lekker zitten terwijl er gekookt wordt.

De eethoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning, direct naast de keuken. Vanuit hier kun je met 2 openslaande tuindeuren de patiotuin bereiken (welke aan de voorzijde van de woning is gelegen). Je bereikt dus handig de tuin vanuit de woon-/eetkamer en keuken.

1e verdieping
Vanuit de overloop (met schuifdeur af te sluiten) zijn de 3 grote slaapkamers en de badkamer te bereiken. In een kast op de overloop is netjes weggewerkt de CV-combiketel (Atag E325C, in 2016 vernieuwd/geplaatst), Stork warmte-terug-win installatie en de omvormer t.b.v. de zonnepanelen.

De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. spuitwerk wanden en plafonds; 2 slaapkamers zijn voorzien van massief eikenhouten vloeren en de ouderslaapkamer is voorzien van vloerbedekking. Alle slaapkamers (en de badkamer) zijn voorzien van grote ramen (waarvan diverse zijn uitgevoerd met draai-/kiepstanden).

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 2,73 x 4,95 meter
- slaapkamer 2: circa 3,83 x 4,95 meter
- slaapkamer 3: circa 4,94 x 2,72 meter.

De grote badkamer (circa 3,80 x 2,70 meter) is ruim van opzet en voorzien van een hoekbad, een douche (cabine met -bak), wandcloset en een wastafel.
De vloer en wanden zijn voorzien van tegelwerk.

Via een vaste trap is bereikbaar de ruime 2e verdieping. U kunt deze ruimte gebruiken als prachtige vierde slaapkamer (met aangrenzend groot dakterras), maar u kunt er ook een fijne hobbykamer of werkplek van maken. Kortom een multifunctionele ruimte, waar u ongetwijfeld een fijne bestemming aan kunt geven.
Deze ruimte is afgewerkt met een massief eikenhouten vloer (white wash). Oppervlakte kamer: circa 4,96 x 4,96 meter (en dus een oppervlakte van bijna 25 m2!).
Vanuit de kamer is het grote (geheel betegelde) dakterras te bereiken. Met een oppervlakte van circa 36 m2 is dit een heerlijke plek om te vertoeven in de zon!
Op het dakterras zorgen plantenbakken voor de afscheiding met het dakterras van de buren.

Voortuin
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de gezellige patiotuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote tegels.
Ook hier zit je natuurlijk heerlijk vanaf het voorjaar tot in het (late) najaar, immers de tuin is op het zuidwesten gelegen. Een handig zonnedoek (optioneel) zorgt er voor dat de zon enigszins getemperd kan worden op warme zomerse dagen.


Bijzonderheden:
* instapklare woning met prachtig vrij uitzicht
* 3 grote slaapkamers en multifunctionele grote kamer (evt. 4e slaapkamer)
* groot dakterras op 2e verdieping en tuin op de begane grond
* inpandige grote garage
* ruime badkamer met hoekbad
* 14 zonnepanelen (2018 geplaatst, eigendom, 305 Wp per paneel)
* energielabel A
* verrassend veel ruimte.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 153 m2
* overig inpandige ruimte (garage) circa 23 m2
* oppervlakte dakterras: circa 36 m2
* bouwjaar 2006.

Ligging
Deze fijne en ruime eengezinswoning is gelegen in Slot Haverleij in Engelen.

Slot Haverleij vormt het centrale punt in Haverleij. En dat is niet voor niets: dankzij de prachtige ligging aan de aftakking van de Maas en de vele voorzieningen, doet het Slot denken aan een vestingstadje van weleer.

Markant 'vestingstadje'
In Slot Haverleij staan circa 450 woningen en appartementen met een basisschool met kinderopvang. Hiermee is het Slot een van de grootste “kastelen” in Haverleij. Van buiten oogt het ook als een echt slot met 2 toegangspoorten en op de hoeken 4 torens. Achter de poorten van Slot Haverleij gaat een heel eigen wereld schuil. Sfeervolle straatjes en pleintjes met appartementen en woningen bepalen hier het beeld. Spelende kinderen op straat, er is hier altijd wel een vriendje om mee te spelen.

De bereikbaarheid is goed. Haverleij lijkt buitenaf te liggen, maar is toch dichter bij de stad, winkels en snelwegen dan je denkt. Je kunt rustig stellen dat Haverleij ligt in ‘the middle of everywhere’!

De snelweg A59 ligt ver genoeg weg om er geen hinder van te ondervinden, maar je rijdt er wel binnen 5 minuten naartoe. Vanaf hier ben je zo in Waalwijk en Breda. Ook de A2 is snel bereikbaar. Vanuit Haverleij ben je daarom binnen 45 minuten zowel in hartje Utrecht als in het centrum van Eindhoven. Wat een fantastische en centrale ligging!

Met de auto is Haverleij prima bereikbaar, maar dat geldt ook voor het openbaar vervoer. In de spitsuren vertrekt ieder half uur een rechtstreekse bus vanuit Haverleij naar het Centraal Station van 's-Hertogenbosch. In circa 20 minuten sta je in het bruisende binnenstad van deze bourgondische hoofdstad, welke gekenmerkt wordt door de gezellige terrassen, restaurants, cafeetjes en winkels.

Voor recreatie hoef je ook niet ver te gaan: het strandbad Engelermeer is nabij gelegen en hier kun je heerlijk zonnen, zwemmen, suppen, surfen e.d.

Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg