ZEER RUIME HOEKWONING MET O.A 4 GROTE SLAAPKAMERS EN INPANDIGE GARAGE

Verkocht 's-Hertogenbosch Parcivalring 367
Ben je op zoek naar een grote eengezinswoning? Aan de Parcivalring in Slot Haverleij bieden we nu te koop aan een opvallend ruime hoekwoning met o.a. een inpandige garage, patiotuin (zuidoost ligging), 4 slaapkamers (5 slaapkamers eenvoudig mogelijk) en een ruim dakterras. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig vrij uitzicht op de parkachtige omgeving, waar de woning direct aan grenst. Met een woonoppervlakte van circa 186 m2 en een dakterras van circa 25 m2 heb je aan ruimte in ieder geval geen gebrek!

Indeling
Via de patiotuin aan de voorzijde van de woning bereikt u de woning en komt binnen via de entreehal.
In de entreehal tref je aan de meterkast (moderne groepenkast met 8 automatische zekeringen (groepen) en 2 aardlekschakelaars), een handige trapkast en de toiletruimte (uitgevoerd met duobloc wc en fonteintje).
Vanuit de entreehal kun je inpandig naar de garage. Wilt u uw auto binnen plaatsen, dan kan dat dus. Maar deze ruimte is natuurlijk ook ideaal te gebruiken als grote berging met evt stallen van uw fietsen e.d. ... Oppervlakte van de garage is circa 16 m2.

Aan de achterzijde van de woning is gelegen - over de gehele breedte van de woning - de ruime woonkamer (woonoppervlakte circa 40 m2).
De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafond.
Vanuit de woonkamer heeft u (o.a. via een schuifpui) een mooi, vrij en weids uitzicht over de natuur en het park, dat grenst aan Slot Haverleij.

Vanuit de woonkamer is bereikbaar de grote keuken. De keuken is in een rechte opstelling uitgevoerd en voorzien van voldoende kasten en laden en uiteraard ontbreekt de inbouwapparatuur niet. Zo heb je de beschikking over een koelkast, afzuigkap (wasemkap aangesloten op mechanische ventilatie), een vaatwasmachine, een 6-pits gasfornuis met wokbrander en multifunctionele brede oven. Het werkblad en de achterwand is in graniet uitgevoerd.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop bereik je de 3 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet.
Wat al meteen opvalt is hoe groot de diverse ruimten zijn. Bijvoorbeeld het separate toilet, dat is echt ruim bemeten. Deze ruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje (met ondermeubel). De wanden zijn gedeeltelijk betegeld.
De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer en stucwerk of spuitwerk wandafwerking.
In de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de infrarode sauna geplaatst.
De badkamer is ruim bemeten en voorzien van een douchecabine (douche met thermostaatkraan), een groot whirlpool duobad met bedieningspaneel en fraaie kranen en een wastafel. De vloer en wanden zijn in de badkamer geheel betegeld.

Afmeting slaapkamers: (vermeld met de gemiddelde lengtemaat)
- slaapkamer 1: circa 6,50 x 2,78 meter
- slaapkamer 2: circa 4,40 x 4,55 meter
- slaapkamer 3: circa 5,70 x 2,25 meter.

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping.
Vanuit de voorzolder kom je in de hele grote slaapkamer, de CV-/wasmachineruimte en op het grote dakterras.

De 'giga-grote' slaapkamer is eenvoudig op te splitsen in 2 grote slaapkamers.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en laminaatvloer (combinatie).
Afmeting slaapkamer (circa 4,40 x 4,55 + 2,29 x 5,50 x 2,27 meter.
In de CV-/wasmachineruimte is de in 2020 vernieuwde Ferroli BlueSense CV-combiketel geïnstalleerd (bouwjaar 2020).
Ook vind je hier de mechanische ventilatie / warmte-terug-win installatie en kun je de wasmachine plaatsen.

Het grote dakterras (circa 9,90 x 2,57 meter) is geheel betegeld en is met een oppervlakte van circa 25 m2 dus zonder meer ruim te noemen.

Voortuin
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de kleine patiotuin.
Ook hier is het heerlijk vertoeven in de zomer, immers de tuin is op het zuidoosten gelegen.
Heerlijk genieten tijdens een ontbijtje in de tuin? Of heerlijk zonnen in uw eigen tuin of op het dakterras? Het kan allemaal in deze fijne patiotuin of op het dakterras.

Bijzonderheden:
* maar liefst 4 (grote) slaapkamers (5 slaapkamers eenvoudig realiseerbaar)
* inpandig bereikbare garage
* prachtige ligging met vrij uitzicht vanuit de woonkamer op de natuur en naastgelegen park
* plat dak ideaal voor aanbrengen zonnepanelen
* HR++ beglazing
* Energielabel A, dus energiezuinig wonen
* moderne woningbouw (2004), maar afwerking van de woning is verder standaard/eenvoudig.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 186 m2
* overig inpandige ruimte (garage) circa 16 m2
* oppervlakte dakterras: circa 25 m2
* perceelsoppervlakte 114 m2
* inhoud woning circa 660 m3 (incl inpandige garage)
* bouwjaar 2004.

Ligging
Deze fijne en ruime eengezinswoning is gelegen in Slot Haverleij in Engelen.

Slot Haverleij vormt het centrale punt in Haverleij. En dat is niet voor niets: dankzij de prachtige ligging aan de aftakking van de Maas en de vele voorzieningen, doet het Slot denken aan een vestingstadje van weleer.

Markant 'vestingstadje'
In Slot Haverleij staan circa 450 woningen en appartementen met een basisschool met kinderopvang. Hiermee is het Slot een van de grootste “kastelen” in Haverleij. Van buiten oogt het ook als een echt slot met 2 toegangspoorten en op de hoeken 4 torens. Achter de poorten van Slot Haverleij gaat een heel eigen wereld schuil. Sfeervolle straatjes en pleintjes met appartementen en woningen bepalen hier het beeld. Spelende kinderen op straat, er is hier altijd wel een vriendje om mee te spelen.

De bereikbaarheid is goed. Haverleij lijkt buitenaf te liggen, maar is toch dichter bij de stad, winkels en snelwegen dan je denkt. Je kunt rustig stellen dat Haverleij ligt in ‘the middle of everywhere’!

De snelweg A59 ligt ver genoeg weg om er geen hinder van te ondervinden, maar je rijdt er wel binnen 5 minuten naartoe. Vanaf hier ben je zo in Waalwijk en Breda. Ook de A2 is snel bereikbaar. Vanuit Haverleij ben je daarom binnen 45 minuten zowel in hartje Utrecht als in het centrum van Eindhoven. Wat een fantastische en centrale ligging!

Met de auto is Haverleij prima bereikbaar, maar dat geldt ook voor het openbaar vervoer. In de spitsuren vertrekt ieder half uur een rechtstreekse bus vanuit Haverleij naar het Centraal Station van 's-Hertogenbosch. In circa 20 minuten sta je in het bruisende binnenstad van deze bourgondische hoofdstad, welke gekenmerkt wordt door de gezellige terrassen, restaurants, cafeetjes en winkels.

Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg