MARKANTE EN OPVALLEND GROTE HOEKWONING MET 5 SLAAPKAMERS, GARAGE EN GROTE TUIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Andre Kloosstraat 3
WOUW, WAT EEN RUIMTE!
Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met een fijne (grote) tuin en garage?
Aan de André Kloosstraat bieden wij nu een prachtige woning aan, voorzien van o.a. 5 slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer (met aanbouw én erker). Deze markante hoekwoning is in 2000 gebouwd en is prachtig gelegen met vrij uitzicht over de (autovrije) Sluisweg. Met een heerlijke (grote) tuin op het zuiden gelegen is dit een ideale woning voor gezinnen die veel ruimte zoeken. Komt u ook een kijkje nemen?

Indeling
Ruime entreehal (afgewerkt met een lichte tegelvloer) met ruimte voor uw garderobe. Toiletruimte (uitgevoerd met wandcloset en fonteintje) en meterkast (moderne Hager groepenkast met automatische zekeringen en aardlekbeveiliging).

Toegang tot de woonkamer, welke aan de achterzijde van de woning over de gehele breedte is uitgebouwd.
Deze fijne en vooral grote woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. Spachtelputz wandafwerking en een prachtige (warme) Jatoba houten planken vloer. Een sfeervolle houtkachel geeft op ... koude winteravonden extra warmte!

De in 2009 gerealiseerde uitbouw is voorzien van vloerverwarming. Daarom is hier een ‘multiplank’ vloer aangebracht met eenzelfde Jatoba houten toplaag / uitstraling.
De woonkamer is voorzien van een erker, welke aan de zijkant van de woning is gerealiseerd (vanaf de nieuwbouw). Hier kunt u fijn uw eettafel plaatsen.
Door de vele ramen is de woonkamer aangenaam licht.
En wordt het té licht of in de zomer té warm, dan kunt u een (elektrisch bedienbaar) zonnescherm (aan de achterzijde) gebruiken. (de woonkamer is immers op het zuiden gelegen).
In de herfst, winter of lente kunt u op frisse avonden gebruik maken van de houtkachel.

De achterpui van de uitbouw is volledig met ramen uitgevoerd. 2 Grote schuifdeuren zorgen er voor, dat er een grote opening en daarmee toegang mogelijk is naar de achtertuin.
Overigens is er nog een loopdeur beschikbaar om de achtertuin in te gaan vanuit de uitbouw.

Een handige trapkast is in de woonkamer aanwezig om uw voorraad op te slaan en/of bijvoorbeeld uw stofzuiger te plaatsen!
De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 49 m2.

De keuken is aan de voorzijde gelegen en kijkt dus geheel vrij uit op de groenstrook/plantsoen en autovrije Sluisweg.
De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. Het aanrechtblad is uitgevoerd in graniet en voorzien van een RVS spoelbak met uitlekbakje.
Uiteraard ontbreekt de inbouwapparatuur in deze keuken niet: zo heeft u de beschikking over een koelkast, combi oven/magnetron (2022 vernieuwd), RVS afzuigkap en vaatwasmachine (2022 vernieuwd). Het mooie (brede) Smeg gasfornuis beschikt over een oven en 6 gaspitten.
De verwarming in de keuken is in de onderplint weggewerkt en uitgevoerd als een ‘kickspace’ (aangesloten op centrale verwarmingssysteem).

De MDF keuken is verder voorzien van een apothekerskast, diverse boven- en onderkasten, laden en o.a. een carousselkast. De kleurstelling van de kasten is een combinatie van wit en ‘warm’ kersenhout.

De keuken is via twee ‘en-suite deuren' (uitgevoerd met glas-in-lood) af te sluiten van de woonkamer.
Maar als u de deuren openschuift, vallen ze weg in de muur en heeft u de beschikking over een ‘open keuken’!
Aan de kant van de keuken zijn aan weerszijden van én boven de 'en-suite deuren' nog handige inbouwkasten gerealiseerd.


Eerste verdieping
De overloop (waar een inbouwkast is gerealiseerd) geeft toegang tot de 2 grote slaapkamers en de ruime badkamer.

De 2 slaapkamers zijn qua formaat even groot en zijn beiden over de gehele breedte van de woning uitgevoerd. (afmeting circa 4,83 x 3,35 meter!)
De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een in hout uitgevoerde kastenwand met 6 deuren en een zogenaamd ‘Frans balkon’.
Qua afwerking zijn beide slaapkamers (en de overloop) voorzien van houten planken vloerdelen en zijn de wanden behangen.
De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van handbediende screens.

De grote badkamer (circa 2,62 x 3,23 meter) is compleet uitgerust met een duobad (met thermostaatkraan), een douchecabine (ook met thermostaatkraan), een wandcloset en een wastafelmeubel met 2 geïntegreerde wastafels in een natuurstenen blad, kasten en een bijbehorende spiegel.
De vloer en de wanden zijn nagenoeg geheel betegeld. Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer en het mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor ventilatie in de badkamer.


Tweede verdieping
De vaste trap geeft toegang tot de grote tweede verdieping.
Deze verdieping is net zo groot als de 1e verdieping en heeft geen schuine wanden!
Dat betekent een optimale aanwending van deze verdieping en dat blijkt ook wel, want u treft hier o.a. 3 slaapkamers aan!

Vanuit de ruime overloop zijn de slaapkamers bereikbaar.
Op de overloop zijn 2 kasten gerealiseerd; in één kast zit de CV-ketel, de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de mechanische ventilatie unit, in de andere kast kunt u de wasmachine en droger mooi uit het zicht plaatsen.
De CV-ketel is van het merk Remeha, type Tzerra (HR107/CW5) van het bouwjaar 2013.

De grote slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen (afmeting circa 3,31 x 4,83 meter).
De 2 overige slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Op deze kamers zijn (handbediende) screens aanwezig.
De 3 slaapkamers op deze verdieping zijn uitgevoerd met laminaat vloerafwerking.
Afmeting slaapkamer 4: circa 4,36 x 2,35 meter.
Afmeting slaapkamer 5: circa 4,36 x 2,37 meter.

Tuin
Wouw, wat een tuin! Dat zal ook uw eerste gedachte zijn van de tuin bij de bezichtiging.
Met een perceelsoppervlakte van 302 m2 is het natuurlijk duidelijk, dat u de beschikking heeft over een grote tuin, zelfs met de gerealiseerde uitbouw van de woning.

De tuin is gelegen vóór, naast en vooral áchter de woning.
Hier is een heerlijke tuin, die pal op het zuiden is gelegen, dus volledig zon georiënteerd.
De tuin is voorzien van sierbestrating (tegels), gazon, borders met beplanting en o.a. een prachtige grote olijfboom, een echte eyecatcher van de tuin!
Het is hier op zomerse dagen en avonden dan ook heerlijk genieten.
Het terras is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, zodat u hier ook heerlijk kunt genieten als het in de zomer erg warm wordt.

Een compact buitenzwembad met afmeting van 2 x 3 meter (diepte circa 90 cm) zorgt voor veel waterpret bij uw kinderen en misschien wel bij u zelf! Het zwembad is voorzien van een filter en pomp.

Zelfs de stenen barbecue in Provençaalse stijl ontbreekt niet in deze fijne tuin en maakt het zomerse gevoel natuurlijk helemaal af!

De achtertuin is geheel omheind, zodat u een optimale privacy geniet in uw eigen achtertuin.
Een smeedijzeren hekwerk (met poort) zorgt voor de afsluiting van de achtertuin naar de zijtuin.
De zij- en voortuin zijn eveneens netjes en verzorgd aangelegd (met o.a. siergrind) en uitgevoerd met een lage haag en diverse platanen.

Garage
Helemaal achter in de achtertuin bevindt zich de vrijstaande garage. Deze garage is gemakkelijk en veilig bereikbaar vanuit de binnenplaats.
De garage is voorzien van een stalen kanteldeur met loopdeur.
De aanwezige laadpaal is defect gegaan bij de stroomstoring in januari 2022, maar de aparte meter en bekabeling is verder intact.
Als u een nieuwe laadpaal plaatst, heeft u meteen de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden en bent ook u voorbereid op de toekomst (zeker in combinatie met de 14 zonnepanelen natuurlijk). Afmeting garage: circa 2,83 x 6,34 meter.


Bijzonderheden
- relatief jonge woning; de woning is omstreeks 2000 gebouwd, waardoor moderne en degelijke bouwmaterialen zijn gebruikt
- uitbouw woonkamer in 2009 gerealiseerd
- energielabel A, dus energiezuinig wonen
- markante woning op een prachtige en vooral heel rustige locatie aan de autovrije Sluisweg; u kijkt volledig in het groen weg
- forse afmeting woonkamer met 'speelse erker' en uitbouw en maar liefst 5 slaapkamers
- vrijstaande garage achter de woning gelegen
- 12 zonnepanelen (2014 geplaatst, 250 Wp per paneel, eigendom. Geschatte opbrengst circa 2.550 kWh per jaar)

Maatvoering
- woonoppervlakte circa 165 m2
- oppervlakte garage circa 18 m2
* inhoud circa 530 m3
* perceelsoppervlakte: 302 m2.


Ligging
Deze opvallend grote woning is gelegen in een rustige woonomgeving in de gewilde woonwijk Maaspoort.
Maaspoort kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.
Op korte afstand treft u bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort, dat geheel is overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (Jumbo en Albert Heijn), drogist (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, reisbureau, opticiens enz.
En naast winkels treft u in de nabijheid ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen, Maasoever) aan en dit alles vaak op een steenworp afstand.
Binnen enkele fietsminuten zit u op de prachtige Maasdijk met zicht op de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg