FIJNE TUSSENWONING MET RUIME ZOLDERKAMER DOOR VERHOOGDE NOK

Verkocht 's-Hertogenbosch Gageldonk 4
Op zoek naar een fijne (starters-)woning? Aan de Gageldonk bieden wij u nu een tussenwoning aan, welke vergroot is door het aanbrengen van een dakopbouw (verhoogde daknok). Hierdoor is de 2e verdieping (bereikbaar met vaste trap) als 4e slaap-/hobbykamer ideaal te gebruiken. De woning is voorzien van fijne terrasoverkapping in de achtertuin. En doordat de keuken is verplaatst, heeft u de beschikking over een ruime woonkamer.

Indeling
Entreehal met garderobenis, meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar) en toiletruimte (wandcloset met fonteintje, wanden geheel betegeld).
Ruime woonkamer met afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping en een handige trapkast.
De keuken is verplaatst naar de voormalige berging, waardoor de woonkamer extra ruim is geworden qua oppervlakte (circa 35 m2). De woonkamer is o.a. voorzien van laminaat vloerafwerking, Spachtelputz wandafwerking en inbouwverlichting, netjes in een lijst weggewerkt.

De keuken is voorzien van hoekopstelling en uitgevoerd met veel kastruimte en de volgende ... inbouwapparatuur: combi oven-magnetron, vaatwasmachine, gaskookplaat en afzuigkap (met afvoer naar buiten).

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de ruime 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn voorzien van behang wandafwerking en vloerbedekking.
Alle kamers zijn, zoals de gehele 1e verdieping en bijna de gehele begane grond, voorzien van kunststof ramen (met draai-/kiepstanden) met HR++ beglazing .
Afmeting slaapkamers: (indicatief)
- slaapkamer 1: 4,20 x 2,99 meter
- slaapkamer 2: 3,91 x 2,51 meter
- slaapkamer 3: 2,94 x 2,53 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een ruime douche (met lage douchebak en instap) en brede deur, een wastafelmeubel en een toilet. De vloer en wanden zijn geheel betegeld.

Tweede verdieping
Doordat er een ruime dakopbouw heeft plaatsgevonden (gerealiseerd in november 1999) is de 2e verdieping optimaal te gebruiken als ruime (zolder)kamer. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar.
En door de grote ramen aan voor- en achterzijde heeft u hier veel daglichtinval. De ramen zijn hier in hardhout uitgevoerd en voorzien van draai-/kiepstanden (en voorzien van isolatieglas).
Afmeting zolderkamer: circa 3,27 x 5,18 meter.

De moderne CV-ketel is op de 2e verdieping geïnstalleerd; u treft hier een Intergas HRE combiketel aan van het bouwjaar 2017. Deze HR ketel heeft een CW5 (hoge warmwatercapaciteit) en is in eigendom (u heeft dus niets met huur of lease van doen).


Tuin/plaats
In de achtertuin bevindt zich een ruime berging, welke als handige opslagruimte dient voor bijv fietsen, tuinmeubilair e.d. Afmeting berging: circa 2,90 x 3,15 meter).

Een fijne terrasoverkapping (in aluminium uitgevoerd) zorgt er voor, dat u heel lang gebruik kunt maken van de tuin, van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Afmeting terrasoverkapping: circa 3,50 x 2,38 meter.
Zo kunt u ideaal genieten van deze compacte achtertuin van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar!


Bijzonderheden
* nagenoeg alle ramen en deuren op de begane grond en 1e verdieping zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof, voorzien van HR++ isolatieglas
* 2e verdieping fors vergroot d.m.v. daknokverhoging; hierdoor is hier een grote zolderkamer gerealiseerd, voorzien van veel ramen (hardhouten kozijnen) met isolatieglas
* CV-ketel in 2017 vernieuwd
* fijne aluminium terrasoverkapping
* rustige ligging en op korte afstand van het overdekte winkelcentrum Lokerenpassage.


Ligging
Deze ruime eengezins-(starters-)woning is gelegen in een rustige woonomgeving in de wijk Maaspoort, in een kindvriendelijke woonomgeving.
Maaspoort kenmerkt zich door haar goede voorzieningenniveau; zo is bijvoorbeeld dichtbij bereikbaar het overdekte winkelcentrum Lokerenpassage met een scala aan winkels, supermarkten e.d.
Ook diverse scholen en kinderdagverblijven zijn binnen handbereik.
De bereikbaarheid van en naar de Maaspoort is erg goed. Zo zijn de in- en uitvalswegen van de A2 en A59 snel goed bereikbaar, maar ook het bruisende stadscentrum is snel en gemakkelijk bereikbaar.
Ook voor sportvoorzieningen en/of recreatie/ontspanning hoeft u niet ver te gaan; zo is het mooie Burgemeester van Zwietenpark aan de Noorderplas op korte afstand gelegen.


Maatvoering
* Inhoud: circa 358 m3
* Woonoppervlakte: circa 113 m2
* Perceeloppervlakte: 94 m2
* Bouwjaar 1984.


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg