GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET BERGING EN CARPORT EN VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Lokeren 54
U zoekt een goed onderhouden en fijne tussenwoning op een rustige locatie, met berging en carport, centraal gelegen in de woonwijk Maaspoort?
Dan moet u zeker eens naar de woning aan Lokeren 54 komen kijken! De woning is gelegen aan een autovrije straat en u heeft de mogelijkheid om de eigen auto aan de achterzijde onder de carport te parkeren. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen/ramen met HR++ beglazing.

Indeling:
Entreehal met garderobemogelijkheid en meterkast (automatische zekeringen, 5 groepen en 3 aardlekschakelaars).
De L-vormige woonkamer (oppervlakte circa 31 m2) is voorzien van een lichte tegelvloer (welke over de gehele begane grond is doorgetrokken).
Met uitzondering van de entreehal is de begane grond voorzien van vloerverwarming (2009 aangelegd).
De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. Spachtelputz wandafwerking en een schuurwerk plafond.

De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd.
De keuken is in hoekopstelling uitgevoerd en voorzien van diverse boven- en onderkasten en ... uiteraard voorzien van inbouwapparatuur, zoals een magnetron, heteluchtoven, 4-pitsgaskookplaat, vlakscherm afzuigkap (met afvoer naar buiten), koelkast en vaatwasmachine.

Alle kozijnen, ramen en deuren van de woning op de begane grond zijn uitgevoerd in kunststof met draai-/kiepstanden en HR++ isolatieglas. (2013)
Het raam in de woonkamer is voorzien van een hor en een zonneluifel.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer.
De 3 slaapkamers zijn voorzien van een nette vloerafwerking (laminaat) en de wanden netjes afgewerkt met behang, de plafonds met spuitwerk.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 4,55 x 2,90 meter
- slaapkamer 2: circa 3,56 x 2,90 meter
- slaapkamer 3: circa 3,55 x 2,52 meter.

Alle kozijnen en ramen zijn ook op deze verdieping uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met draai-/kiepstanden en HR++ isolatieglas. (2013)
De ramen op de slaapkamers en badkamer zijn uitgevoerd met horren.

De badkamer is voorzien van een kwartronde douchecabine, een wandcloset en een wastafelmeubel met spiegel en verlichting.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld.

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping: grote open zolder, netjes afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een Velux dakraam.
Er zijn hier diverse kasten ingebouwd: een kastenwand over de gehele diepte van de zolder alsmede bergkasten onder de lage kap aan beide zijden.
U heeft dus volop ruimte om uw spullen netjes op te bergen.
De CV-combiketel is hier geïnstalleerd (Vaillant VHR combiketel, bouwjaar 2005), alsmede de mechanische ventilatie unit.
Ook heeft u de mogelijkheid om hier uw wasmachine te plaatsen.

Natuurlijk is het mogelijk om de zolderverdieping nader in te delen en er bijv. een grote zolderkamer en voorzolder van te maken, indien gewenst.

Tuin
De achtertuin is netjes aangelegd, voornamelijk verhard en voorzien van borders met beplanting.
Een mooie (moderne) terrasoverkapping zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten in/van de achtertuin.
Deze in aluminium uitgevoerde overkapping is voorzien van inbouwverlichting en een elektrisch bedienbare zonnewering (op het dak van de terrasoverkapping).
Afmeting terrasoverkapping: circa 3,50 x 5,50 meter.
De achtertuin is voorzien van een buitenkraan.
Afmeting tuin: circa 5,65 x 9,30 meter.

Achter in de tuin bevindt zich de in steen opgetrokken berging (circa 2,35 x 3,00 meter), welke is voorzien van elektra en een handige werkbank en stellingkast.
Naast de berging treft u de carport aan. De carport (circa 4,25 x 3,10 meter) is af te sluiten via houten openslaande deuren.
Natuurlijk is dit een ideale plaats om uw eigen auto veilig op eigen terrein te parkeren. Dat geeft een fijn gevoel!

De achtertuin is op het westen/noord-westen gelegen, zodat u op het terras optimaal van de zon kunt genieten.


Bijzonderheden
* woning voorzien van kunststof deuren, kozijnen en ramen, dus zeer onderhoudsarm!
* 10 zonnepanelen aanwezig, zodat uw elektriciteitsrekening wel héél voordelig uitvalt!
* HR++ beglazing in nagenoeg de gehele woning uitgevoerd
* mooie en rustige ligging aan een autovrije straat, op slechts enkele meters afstand van het overdekte winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage
* energielabel: C
* instapklare woning.

Maatvoering:
* woonoppervlakte circa 105 m2
* oppervlakte berging circa 7 m2
* oppervlakte carport: circa 13 m2
* oppervlakte terrasoverkapping: circa 19 m2
* inhoud circa 345 m3
* perceeloppervlakte: 142 m2.

Ligging
Deze moderne en goed afgewerkte eengezinswoning is gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in de nabijheid van uitvalswegen (A2 en A59).
Er zijn uitstekende voorzieningen in de Maaspoort voor iedere doelgroep, maar met name voor jonge gezinnen: zo treft u in de nabijheid aan diverse kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en prima geregelde buitenschoolse opvang, alsmede enkele basisscholen.
Achter de woning (in de straat) zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig, maar u heeft ook een eigen parkeerplaats (carport), waar u dus altijd gemakkelijk uw eigen auto kunt parkeren.

Op een steenworp afstand treft u aan het overdekte winkelcentrum Lokerenpassage/Maaspoort met een groot scala aan winkels. En ook sportaccommodaties zijn volop aanwezig op Maaspoort.
De openbaar vervoer verbinding is uitstekend; bushalten zijn op korte loopafstand van de woning gelegen (Maaspoortweg en Fleringen).

Wonen op Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied: u zult zich er snel thuis voelen!

-----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u verzorgen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg