TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET BERGING, RUSTIG AAN HOFJE GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Bouvigne 37
Op een mooie en rustige locatie in de Maaspoort bevindt zich een hofje genaamd Bouvigne. In deze fijne woonomgeving - op een steenworp afstand van het mooie park aan de Noorderplas - bieden wij te koop aan een fijne twee-onder-een-kapwoning met berging en voor- en achtertuin.

Indeling
Entreehal (voorzien van laminaatvloer) met meterkast en toiletruimte (duobloc en fonteintje).
De speels ingedeelde, ruime woonkamer (met verschillende plafondhoogtes) biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellige inrichting; de vloer is netjes afgewerkt met een mooie eikenhouten parketvloer, de wanden uitgevoerd met strak/glad stucwerk en het plafond met schuurwerk.
Een houtkachel zorgt voor extra sfeer (en warmte) in de koude (winter-)maanden!
Het voorraam is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar zonnescreen, zodat op zonnige (zomer-)dagen de zon goed gefilterd kan worden. Een handige (trap-)kast zorgt er voor dat veel spullen in uw woonkamer uit het zicht opgeborgen kunnen worden en toch snel bij de hand genomen kunnen worden.

Via ... openslaande tuindeuren (voorzien van HR++ beglazing) heeft u een uitzicht op - en toegang tot de aangelegde achtertuin.
Een extra dakraam (groot uitgevoerd) geeft extra daglicht achter in de woning. Dit dakraam is uitgevoerd met een zonnewering (aan de buitenzijde), welke via een solar systeem op afstand bedienbaar is.

De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en een ware lust voor het oog!
Iedere (hobby-)kok kan hier heerlijk aan de slag met een keukeninrichting in hoekopstelling en centraal geplaatst kookeiland. Uiteraard is de keuken uitgevoerd met diverse onderkasten, een 5-pits Boretti gasfornuis met oven, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasmachine en close-in boiler. Het aanrechtblad is in Belgisch hardsteen uitgevoerd. De losse koelkast is eventueel ter overname beschikbaar.

1e verdieping.
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. laminaatvloeren.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 3,37 x 3,60 meter
- slaapkamer 2: circa 2,32 x 3,60 meter.

De badkamer is voorzien van een groot hoekligbad, 2 wastafels en een wandcloset. De vloer en wanden zijn betegeld en een designradiator zorgt voor de nodige warmte.

Vaste trap naar 2e verdieping.
Op deze volwaardige verdieping (gemetselde achtergevel loopt door tot deels 2e verdieping en uitgevoerd met een brede dakkapel) vindt u een grote voorzolder met diverse bergruimte, een opstellingsplaats t.b.v. wasmachine, de opstelling van de CV-combiketel (Intergas HR combiketel, januari 2013 geïnstalleerd), alsmede een grote slaapkamer.
Deze slaapkamer (afmeting circa 3,55 x 5.05 meter) is aanzienlijk vergroot door de plaatsing van een grote (brede) dakkapel aan de voorzijde van de woning en netjes afgewerkt met laminaatvloer en een wastafel (koud water)
Deze dakkapel zorgt ook voor meer ruimte (en daglichtinval) op de voorzolder.
De dakkapel is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik in de slaapkamer en een handbediend rolluik op de voorzolder. De kozijnen zijn in onderhoudsvrij kunststof uitgevoerd en de ramen voorzien van draai-/kiepstanden.

Berging
Naast de woning bevindt zich een ruime berging. Deze is uiteraard ook vanaf de voorzijde (en vanaf de achtertuin) te bereiken. De berging is uitgevoerd met verwarming en elektra.
Afmeting berging: circa 1,90 x 5,75 meter.

Achtertuin
De tuin maakt een verzorgde indruk en is aangelegd met sierbestrating (met terras), gazon en diverse borders met beplanting (en zelfs een 'mini-moestuintje). Een overkapping zorgt er voor dat u voldoende houtopslag heeft voor het stoken van de houtkachel.

Afmeting tuin: circa 8,00 x 8,10 meter.

De voortuin
Ook de voortuin is verzorgd en netjes aangelegd en voorzien van diverse beplanting.
Een klein deel van de voortuin is in gebruik bij de eigenaren van de woning en is eigendom van de gemeente. U heeft de mogelijkheid om dit stukje grond (circa 7 m2) te huren van de gemeente (meer info hierover is beschikbaar via de makelaar).

Parkeren
Vlakbij de woning (op het hofje) bevinden zich openbare parkeerplaatsen, dus parkeren is nooit een probleem in deze fijne woonomgeving.


Oppervlakte en inhoud
* totale gebruikersoppervlakte circa 126 m2
* woonoppervlakte circa 115 m2
* oppervlakte berging circa 11 m2
* inhoud circa 400 m3 inclusief aangebouwde berging .


Bijzonderheden
* ligging aan rustig woonplein
* goed onderhouden, buitenschilderwerk in 2020 uitgevoerd
* grote dakkapel op 2e verdieping aanwezig, voorzien van draai-/kiepramen en rolluiken
* gevel in 2014 geïmpregneerd en opnieuw opgevoegd
* horren aanwezig op de 2 slaapkamers op de 1e verdieping
* fijn wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik.

Ligging
Bouvigne ligt in de moderne en gewilde woonwijk Maaspoort.
Bouvigne is een hofje/pleintje en er is geen doorgaand verkeer mogelijk.
Dit werkt uiteraard positief mee in een heerlijk rustige woonomgeving, waar het goed en fijn wonen is.

Daarnaast is de Noorderplas met haar recreatiepark (Burgemeester van Zwietenpark) op een steenworp afstand gelegen.
Dit is recreëren in optima forma!

De Maaspoort kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitgebreide voorzieningenniveau. Op korte afstand bevindt zich bijvoorbeeld het overdekte winkelcentrum Maaspoort (met een keur aan winkels en supermarkten). Ook basisscholen en kinderdagverblijven zijn volop aanwezig in de Maaspoort.
En wat dacht u van diverse sportaccommodaties (voetbalvelden, tennisbanen, bowlingbaan, enz)? Het is er allemaal op Maaspoort.
En toch is ook de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch (en o.a. het NS-station) snel en goed bereikbaar, evenals de in- en uitvalswegen van en naar de A2 en A59.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen!

----------
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg