MODERN EN GEHEEL AFGEWERKTE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE AAN HUIS

Verkocht 's-Hertogenbosch Genualaan 19
Bent u op zoek naar een moderne en goed afgewerkte tweekapper op Maaspoort? In de Italiaanse wijk (Aqua Ducis) bieden wij aan een vanaf 2016 volledig gemoderniseerde woning, nagenoeg geheel instapklaar. U kunt zo verhuizen en heerlijk gaan wonen.
Deze ruime woning is de laatste jaren volledig onder handen genomen en o.a. uitgevoerd met een kantoor-/praktijkruimte aan huis. Ideaal voor de uitoefening van aan huis gebonden beroepen dus.

Indeling
Via de entreehal bereikt u de woning. Er is hier ruimte voor een garderobe. Meterkast met 9 groepen en 3 aardlekschakelaars.
Het moderne toilet is uitgevoerd met een wandcloset met soft-close zitting en fonteintje.
Onder de trap is nog extra bergruimte beschikbaar.
De vloer van nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een smaakvolle 'warme' tegel en uitgevoerd met vloerverwarming.

De ruime woonkamer is over de gehele breedte uitgevoerd en georiënteerd op de achtertuin. Omdat dit de zuidkant is, is de woonkamer vanwege het daglichtinval (schuifpui en veel ramen) altijd aangenaam ... licht.
De woonkamer is modern afgewerkt met o.a. een mooie 'warme' tegelvloer met vloerverwarming. (vloerverwarming ook in keuken, bijkeuken, hal en kantoor/praktijkruimte doorgetrokken).
Een brede schuifpui en 2 grote ramen geven direct zicht op en toegang tot de achtertuin. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk en het plafond voorzien van spuitwerk.
Oppervlakte woonkamer: circa 36 m2.

De open keuken is in 2016 geheel vernieuwd. De MDF hoogglans keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van diverse boven- en onderkasten (o.a. moderne hoek-carrouselkast) en uiteraard voorzien van alle moderne inbouw-apparatuur, zoals een 90 cm brede gaskookplaat met wokbrander, RVS afzuigkap (met afvoer naar buiten), combi-oven/magnetron, grote koelkast en vaatwasmachine. Merk apparatuur: Bosch.

Vanuit de woonkamer / keuken bereikt u de bijkeuken. Zo'n ruimte naast de keuken is ideaal in het dagelijkse gebruik.
U plaatst hier uw wasmachine en droger en een modern keukenblok met inbouw koel-/vriescombinatie, een spoelbak en kraan (warm en koud water) is natuurlijk heel handig.
Vanuit de bijkeuken is bereikbaar de geheel afgewerkte kantoor-/praktijkruimte. Ook hier een mooie tegelvloer, voorzien van vloerverwarming (welke op een aparte thermostaat is te bedienen).
Deze ruimte heeft een eigen ingang vanuit de voorzijde (straatkant). Ideaal dus voor het uitoefenen van een beroep aan huis.
Afmeting praktijkruimte: circa 4,44 x 2,39/3,23 meter.

1e verdieping
De overloop (met vaste kast) geeft toegang tot de 2 ruime slaapkamers (origineel zijn het 3 kamers, van 2 kamers is één grote slaapkamer gerealiseerd) en de gemoderniseerde badkamer.
De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met o.a. stucwerk wanden en laminaatvloeren. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een rolluik (op 1 raam) en een grote kastenwand. De slaapkamer aan de achterzijde is uitgevoerd met een inbouwkast.

De badkamer is in 2018 geheel vernieuwd en is een ware lust voor het oog! U heeft hier de beschikking over een ruime inloopdouche met een Grohe thermostatische chrome regendoucheset, een wastafelmeubel met een dubbele wastafel en een wandcloset met soft-close zitting.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

Afmeting slaapkamers (indicatie)
- slaapkamer 1: circa 3,53 x 4,55 meter
- slaapkamer 2: circa 2,68 x 4,55 meter.

2e verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.
Ook deze verdieping is keurig afgewerkt en voorzien van een voorzolder met bergruimte en een opvallend ruime 3e slaapkamer.
Op de voorzolder is een airco-unit (zomer 2017) geïnstalleerd, welke op warme zomerse dagen voor een heerlijk aangename temperatuur zorgt in de woning. Tevens is hier een nieuwe mechanische ventilatie unit geplaatst (januari 2021).

De ruime zolderkamer is netjes afgewerkt met o.a. 2 Velux dakramen (met blindering), laminaat vloerafwerking en een wastafelmeubel (met koud en warm water).

In een afgesloten kast is de moderne CV-combiketel geïnstalleerd (Intergas Hre HR/CW5, bouwjaar 2015, nieuw geïnstalleerd op 2/2/2017).
Afmeting slaapkamer: ca 4,05 x 3,49/2,17 meter (op circa 1,5 meter hoogte gemeten).

Oprit
Voor de kantoor-/praktijkruimte heeft u een eigen parkeermogelijkheid. Naast deze brede parkeerplaats is de toegang om langs de woning te gaan naar de houten berging, die daar is geplaatst in 2020. Handige berging (afmeting circa 2,00 x 3,20 meter) voor bijvoorbeeld het plaatsen van uw fietsen, containers en overige (tuin)accessoires. En zo kunt u op eigen terrein vanuit de straatkant ook de achtertuin bereiken.

Achtertuin
De achtertuin is mooi aangelegd (2017), fijn van formaat en op het zuiden gelegen.
De aanwezige (elektrisch bedienbare) zonneluifel is dan ook geen overbodige luxe op warme zomerse dagen. Op het terras (uitgevoerd met fraaie 60x60 cm tegels) is het dan heerlijk genieten!
De achtertuin is voorzien van een sproei-installatie (eenvoudig aan te sluiten op de buitenkraan).

Achter in de achtertuin bevindt zich een tuinberging. Deze in hout opgetrokken berging (afmeting circa 3,30 x 2,30 meter) is voorzien van elektra en wateraansluiting (fonteintje aanwezig).

Indicatieve afmeting tuin: circa 11,50 meter (maximale diepte) x 7,30 meter (gemiddelde breedte).

Bijzonderheden
* vanaf 2016 geheel gemoderniseerd
* hoog afwerkingsniveau
* vloerverwarming op begane grond
* moderne en luxe keuken (2016)
* moderne en complete badkamer (2018)
* mooi aangelegde achtertuin (2017)
* zinken dakgoten en zinken hemelwaterafvoeren vernieuwd in 2016.

Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 135 m2
* oppervlakte tuinberging 1(gebouwgebonden buitenruimte): circa 6 m2.
* oppervlakte tuinberging 2 (externe bergruimte): circa 8 m2
* totale inhoud circa 460 m3.


Ligging
Deze woning ligt in de Italiaanse wijk Aqua Ducis in een fraai deel van Maaspoort nabij het recreatiegebied De Noorderplas (Burgemeester van Zwietenpark). Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet met veel groen- en waterpartijen in de wijk.

De Maaspoort kenmerkt zich door haar uitgebreide en vooral goede voorzieningenpeil; sportaccommodaties, (basis-)scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en op loopafstand naar een ruim overdekt winkelcentrum, goede openbaar vervoer verbindingen enz. Maaspoort heeft het allemaal.
Daarnaast is Maaspoort goed en snel bereikbaar, zowel van (en naar) het stadscentrum als vanaf de snelwegen A-2 en A-59.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied.
U zult zich er snel thuis voelen!


----
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg