UITGEBOUWDE HOEKWONING MET GARAGE EN CARPORT

Verkocht 's-Hertogenbosch Zwartbroekweg 36
Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning en vindt u het geen probleem om enige moderniseringswerkzaamheden uit te voeren in een woning op Maaspoort?
Aan de Zwartbroekweg bieden wij nu aan een over de gehele breedte uitgebouwde hoekwoning met garage, carport en ook nog een behoorlijke achtertuin. De garage en carport zijn toegankelijk vanuit de Lupinevallei en zijn direct gelegen in de achtertuin van de woning.
Ziet u het wel zitten om een woning helemaal naar eigen wensen af te werken? De ruimte is er al, de afwerking kunt u naar eigen inzicht bepalen! Dan moet u zeker eens komen kijken bij deze ideale eengezinswoning aan de Zwartbroekweg 36.


Indeling
Entreehal met (in 2018) vernieuwde meterkast (12 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toiletruimte (duobloc wc met hoekfonteintje), toegang tot de ruime woonkamer.
Doordat de woning op de begane grond over de gehele breedte in 1999 is uitgebouwd, treft u een écht ruime woonoppervlakte aan; een heerlijke leefruimte met open keuken en woonkamer (met handige trapkast) met een ... totale oppervlakte van circa 47 m2!

De entreehal, woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een tegelvloer. De wanden in de woonkamer en keuken zijn voorzien van Spachtelputz, het plafond voorzien van schuurwerk en sierlijsten.
In de uitbouw van de woonkamer zijn 2 openslaande tuindeuren aangebracht, zodat u vanuit de woonkamer een mooi zicht heeft op de achtertuin.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.
U heeft hier de beschikking over een hoekkeuken, voorzien van boven- en onderkasten en een aanrecht met RVS spoelbak.
De keuken is uitgevoerd met een combi- oven/magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren; 1 slaapkamers is voorzien van granol wandafwerking, de overige 2 kamers voorzien van structuurverf wandafwerking.

Indicatie afmeting slaapkamers: (gemeten op 1,5 meter hoogte)
- slaapkamer 1: circa 3,42 x 3,00 meter
- slaapkamer 2: circa 3,00 x 3,00 meter
- slaapkamer 3: circa 2,30 x 2,10 meter.

De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een douchecabine (douche met thermostaatkraan), wastafelmeubel met spiegel en duobloc toilet De vloer en wanden zijn voorzien van tegelwerk.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de geheel afgewerkte en ingedeelde 2e verdieping: u treft hier aan een voorzolder en zolderkamer.
Op de voorzolder (met Velux dakraam uitgevoerd) is de CV-combiketel geïnstalleerd (Vaillant VHR-C, in 2006 geplaatst), evenals de mechanische ventilatie unit. Ook kunt u hier de wasmachine plaatsen. En voor het plaatsen van een droger is een aparte (elektra) groep aangelegd en is er een luchtafvoer aangebracht door het dak.

De afgewerkte zolderkamer is voorzien van een groot Velux dakraam en een verwarmingsradiator.
Zowel de voorzolder als de zolderkamer zijn afgewerkt met een laminaatvloer.
Onder de lage kap is bergruimte gerealiseerd op de voorzolder en in de zolderkamer.
Afmeting zolderkamer circa 2,68 x 2,78 meter (op 1,5 meter hoogte gemeten).

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin.
De achtertuin loopt diep door, zelfs met de uitbouw van de woonkamer. Hierdoor houdt u nog een behoorlijke tuin over om heerlijk te genieten van de zomerse dagen. De achtertuin is immers op het zuiden/zuid-westen gelegen.

De achtertuin is voornamelijk verhard (Cobblestone sierbestrating) en voorzien van een vijver en diverse borders voor beplanting.
De tuin is voorzien van een sproei-installatie. De pomp is evt ter overname, maar de installatie is evt ook op een waterkraan aan te sluiten.

De achtertuin is bereikbaar vanuit de brandgang door middel van een afsluitbare poort/deur en uiteraard vanuit de achterzijde (carport en garage).
Indicatieve afmeting van de tuin: circa 5,40 meter breed en circa 11 meter diep vanaf de uitbouw tot aan de garage.

Zoals aangegeven, is de achtertuin gelegen op het zuiden/zuid-westen, dus 'zon georiënteerd'!
Een elektrisch bedienbare zonneluifel zorgt dan weer voor de nodige verkoeling van de woning en uw terras op warme zomerdagen!

Garage en carport
Achter in de achtertuin bevindt zich de in spouw uitgevoerde garage en de daarnaast gelegen carport.
Omdat de eigenaar plannen had om een bedrijf te vestigen in een deel van de garage, is er in 2018 een nieuwe Hager groepenverdeelkast geplaatst in de garage. Hierdoor heeft u zelfs de beschikking over een krachtstroom aansluiting in de garage.
U kunt de garage natuurlijk ook weer gebruiken om evt uw auto of fietsen te gaan stallen.
Afmeting garage: circa 3,25 x 6,50 meter.

Naast de garage bevindt zich nog een carport, waar u ook uw (tweede) auto kunt parkeren.
Van zowel de garage als de carport is in 2016 de dakbedekking vernieuwd (kunststof dakbedekking PVC met in totaal 15 jaar garantie op lekkage).


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte garage circa 21 m2
- oppervlakte carport: circa 14 m2
* inhoud woning: circa 355 m3
* inhoud garage: circa 67 m3
* perceelsoppervlakte: 207 m2
* bouwjaar woning: 1991 / uitbouw woning in 1999 gerealiseerd.


Bijzonderheden
* hoekwoning
* over de gehele breedte aan de achterzijde uitgebouwd
* daardoor grote oppervlakte woonkamer met open keuken
* redelijk eenvoudig afwerkingsniveau
* garage (in spouw gebouwd) en carport aanwezig
* groot perceel van 207 m2.


Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de gewilde woonwijk Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk. Parkeermogelijkheden zijn (direct voor de woning) aanwezig en natuurlijk ook op eigen terrein in de garage en onder de carport (bereikbaar via de Lupinevallei).

De woonwijk is heel kindvriendelijk; basisscholen en kinderdagverblijf treft u vaak al op loopafstand aan!
Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn allemaal op steenworp afstand gelegen.
Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is op loopafstand gelegen; u treft hier o.a. aan een Plus supermarkt, restaurant, snackbar, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut. En slechts enkele meters verder vindt u een Praxis bouwmarkt.
Maar ook het grotere (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels en horecagelegenheden.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. Bushalten zijn nabij gelegen (lijn 7, 8 en 9 met o.a. verbindingen richting het station en stadscentrum).

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg