GROTE EENGEZINSWONING MET 4 WOONLAGEN, NAGENOEG GEHEEL GEMODERNISEERD EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Tweede Hambaken 67
IN PRIJS VERLAAGD!

WOUW! Achter deze gemoderniseerde voorgevel treft u verrassend veel ruimte aan. Deze woning is nagenoeg geheel gemoderniseerd en kent een andere indeling dan u wellicht van een grote drive-in woning zou verwachten. Zo heeft u een prachtige leefkeuken op de begane grond en is de tuin een heerlijk verlengstuk van de woning geworden. In het grote tuinhuis kunt u heerlijk vertoeven, terwijl de pizza in de grote pizza-oven wordt bereid.

Kom kijken en laat u verrassen naar de indeling en afwerking van deze heerlijke woning, waar sfeer, gezelligheid en leven met het gezin centraal staat. Tweede Hambaken 67, gezelligheid in optima forma!


Indeling
Begane grond
Via de luxe voordeur met veilige 5-punt-sluiting bereikt u de entreehal.
U merkt al meteen, dat deze woning geheel is verbouwd.
De entreehal is, met zoals nagenoeg de gehele begane grond, netjes afgewerkt met een Chinees Basalt natuurstenen vloer.
De meterkast is uitgevoerd met een vernieuwde groepenkast en is zeer uitgebreid (14 groepen, ... automatische zekeringen en 5 aardlekschakelaars).

De inpandige berging is, net zoals de bijkeuken en het toilet, met een handige schuifdeur te bereiken.
De berging en bijkeuken zijn voorzien van LED-paneelverlichting.

De bijkeuken is voorzien van een keukenblok (kraan met close-in boiler voor direct warm water). De wanden zijn geheel betegeld en de wasmachine en droger zijn op hoogte te plaatsen; handig en ergonomisch!

Onder de trap is een toiletruimte aangebracht, uiteraard met wandcloset en hoekfonteintje uitgevoerd.
Dan bereikt u de grote keuken. Zo'n keuken zie je niet vaak. Ruim opgesteld met veel kastruimte en inbouwapparatuur ontbreekt het u hier aan niets.
U heeft de beschikking over een groot eiland met werkblad, alsmede een in U-opstelling geplaatste keuken werkbladen zijn met aluminium strip afgewerkt).
De keuken is voorzien van een grote koelkast, combi oven/magnetron, combi oven/stoomoven, 5-pits gaskookplaat, elektrische grillplaat (inbouw), dubbele afzuigkap, laden koelkast (in het 'eiland' geplaatst) en een vaatwasmachine.
De kraan bij de RVS spoelbak is voorzien van een plintboiler (handig, altijd meteen warm water en toch geen ruimteverlies in de onderkast!).

Achter de keuken bevindt zich de achtertuin met overkapping. Het is hier heerlijk genieten vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. U kunt de overkapping eventueel nog afsluiten met een elektrisch bedienbaar rolluik.
Deze overkapte ruimte is ook al voorbereid om een beamer te plaatsen. Via een slim elektrisch bedienbaar systeem kan de beamer in het plafond opgeborgen worden en komt met één druk op de knop omlaag.
Het elektrisch bedienbaar scherm blijft achter, echter de beamer neemt de verkoper mee.
De overkapping is ca 2,35 meter diep en ca 4,50 meter breed.


1e verdieping
Ook de eerste verdieping is helemaal verbouwd; u heeft hier nu de beschikking over een grote woonkamer (bijna 10 meter lang en 4,54 meter breed). In een kast is een 'mini-pantry' geplaatst met een kleine wastafel/fonteintje en de mogelijkheid om bijv een koffiemachine te plaatsen. Erg praktisch en wéér goed over nagedacht door de verkopers bij de indeling van deze verdieping!

De wanden zijn modern afgewerkt met Spachtelputz en het plafond is uitgevoerd in schuurwerk. De radiatoren aan de voorzijde zijn voorzien van een ombouw en aan de achterzijde is een mooie design radiator geplaatst.
Horren e.d. zijn aanwezig op voor de schuifpui en de diverse ramen.

Het vergrote balkon (ca 3,74 x 4,45 meter) aan de achterzijde van de woning is bereikbaar via een brede (kunststof) schuifpui (vanuit de woonkamer) en is geheel betegeld en voorzien van een elektrisch bedienbare zonnewering. Het balkon is voorzien van 2 kasten, waarvan in 1 kast een wastafel met kraan.


2e verdieping
De tweede verdieping, eveneens bereikbaar via een fraaie trap (hier is net zoals op de trap naar de 1e verdieping traprenovatie toegepast).
Op deze verdieping zijn van origine 3 slaapkamers. 2 Slaapkamers zijn bij elkaar getrokken, waardoor er nu op deze verdieping 2 grote slaapkamers aanwezig zijn. Tevens is de badkamer vergroot.
De slaapkamers zijn afgewerkt met o.a. laminaatvloeren en schuurwerk plafonds.
En voor de warme dagen is het fijn om te weten, dat iedere slaapkamer is voorzien van een airco. (voorste slaapkamer is niet voorzien van een afvoer t.b.v. condenswater, dit wordt via een bak opgevangen).

De vergrote badkamer (ca 3,35 x 2,04 meter) is voorzien van een douchecabine (massagedouche), wandcloset, ligbad en dubbele wastafel. De vloer en wanden zijn geheel betegeld. De aanwezige designradiator is niet aangesloten.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca 4,58 x 3,62 meter
- slaapkamer 2: ca 4,58 x 3,12/2,270 meter.

De tweede verdieping is verder netjes afgewerkt, alleen moeten de binnenwanden wel nog een keer afgewerkt worden (bijv texen); dit was een van de laatste projecten van de eigenaren, die nog op de planning stonden, ware het niet, dat ze vervolgens besloten om een andere woning te gaan kopen!

3e verdieping
Via een vaste trap (met vloerbedekking bekleed) is de zolder-/slaapkamer bereikbaar.
In het trapportaal is een dakraam aangebracht, evenals in de zolderkamer zelf.
De vaste ramen zijn ook hier vervangen in kunststof (met HR++ beglazing).
De CV-ketel is in 2018 door de eigenaren vervangen. U heeft hier de beschikking over een moderne CV-combiketel (eigendom).

De zolderkamer is netjes afgewerkt en voorzien van bergruimte onder de lage kap en een heuse inloopkast!


Tuin
De eigenaren hebben de achterzijde van het perceel helemaal laten uitvoeren met een betonnen constructievloer (voorzien van bewapening).
Voordeel hiervan is dat de tegelvloer, zoals deze binnen ligt, ook doorgelegd kon worden naar buiten (wel is er een speciale dikkere tegel voor buiten gebruikt, maar het is dezelfde tegelvloer).
Daarmee is er een geweldige verbinding gemaakt van binnenleven met buitenleven!
(En u heeft meteen geen last meer van onkruid)

Achter in de tuin bevindt zich het gezellige tuinhuis. Met een echte pizza-oven kunt u zich voorstellen, dat het hier gezellig zal zijn tot in de late uurtjes! (De aanwezige BBQ en rookkast zijn beiden evt ter overname).
U heeft hier volop ruimte om een grote tafel en stoelen/banken te plaatsen en deze ruimte gezellig in te richten.
Totale afmeting: circa 4,00 x 4,50 meter.
Het tuinhuis heeft aan de achterzijde een deur, die dienst doet als mogelijke achteruitgang.


Oprit
Voor de woning bevindt zich een ruime oprit. Deze grond is eigendom van de gemeente, zoals bij alle drive-in woningen in de wijk. De eigenaar van de woning heeft de oprit vorig jaar geheel vernieuwd en u treft ook hier een mooi afgewerkte oprit aan, die geheel in stijl (en ook qua kwaliteit) met de woning is.
De elektrische laadpaal t.b.v. het laden van een elektrische auto wordt verwijderd.


Bijzonderheden:
* nagenoeg alle ramen en kozijnen (m.u..v. achtergevel begane grond) in kunststof uitgevoerd
* beglazing in HR++ uitgevoerd
* uitgebouwd aan achterzijde met vergroot balkon op 1e verdieping
* vloerverwarming is aanwezig in de entreehal, gang en de keuken
* 3 slaapkamers allen voorzien van airco (merk Mitsubishi, 1 buiten-unit met 3 binnen-units)
* 10 zonnepanelen op dak aanwezig
* gezellig tuinhuis met pizza-oven
* door aanbrengen van o.a. hoogwaardige kozijnen en ramen is de woning onderhoudsarm
* uitbouw woning omstreeks 2006 gerealiseerd, tuinhuis omstreeks 2012 en 2016.


Maatvoering:
* woonoppervlakte: circa 148 m2
* overig inpandige ruimte: ca 7 m2 (berging begane grond)
* gebouwgebonden buitenruimte (balkon): circa 16 m2
* inhoud circa 490 m3
* perceelsoppervlakte: 124 m2.


LIGGING
Deze ruime en over de gehele breedte uitgebouwde woning is gelegen in 's-Hertogenbosch-Noord op korte afstand van de in- en uitvalswegen (oprit A-59). Het stadscentrum is snel en goed bereikbaar. Hierdoor bereikt u vlot het NS-station, maar ook het bruisende en gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.
Winkelcentra zijn op korte afstand gelegen. Het winkelcentrum Het Wielsem is zelfs op loopafstand binnen enkele minuten te bereiken, waar o.a. een grote supermarkt (Lidl) is gevestigd.
Het geheel overdekte winkelcentrum Rompertpassage is eveneens vergelijkbaar snel bereikbaar; hier heeft u een groot aanbod van winkels, supermarkten e.d. onder één dak.


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg