FIJNE MODERNE EENGEZINSWONING, CENTRAAL IN MAASPOORT GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Polakhof 22
Op zoek naar een gemoderniseerde tussenwoning op Maaspoort? Aan de Polakhof bieden wij u een woning aan, o.a. voorzien van een moderne keuken (2016), badkamer (2018), toilet (2019), voorzien van 4 slaapkamers en parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen grond.

Indeling:
entreehal met meterkast (in 2019 gemoderniseerde groepenkast).
Ruime woonkamer (de keuken zat van origine 'in' de woonkamer, maar is verplaatst naar de uitbouw), netjes afgewerkt met o.a laminaatvloer (2017).

De keuken is in 2016 geheel vernieuwd (keukenapparatuur 5 jaar garantie, derhalve tot september 2021) en in hoekopstelling geplaatst. U heeft hier de beschikking over veel kastruimte en uiteraard moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasmachine, combi oven/magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. De vloer is modern afgewerkt met vinyl.

Via de trapportaal (met een in 2019 gemoderniseerde toiletruimte, voorzien van wandcloset met fonteintje) bereikt u de verdieping.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. ...
De slaapkamers zijn afgewerkt met vinyl vloeren.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca 2.80 x 4,40 meter
- slaapkamer 2: ca 2,20 x 3,35 meter
- slaapkamer 3: ca 2,85 x 3,70 meter.

De in 2018 gemoderniseerde badkamer (ca 1.92 x 2,44 meter) is een ware lust voor het oog! U heeft hier de beschikking over een brede inloopdouche (met glazen schuifdeur), een wandcloset en een brede wastafel, voorzien van 2 kranen en brede spiegel met verlichting.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping.
Deze verdieping is ingedeeld in een voorzolder en zolderkamer.
Op de voorzolder (met vinyl vloer afgewerkt) is de CV-ketel geplaatst (netjes weggewerkt in een kast). Deze ketel is in 2018 vernieuwd (Vaillant Ecotec 30/34 combiketel, bouwjaar 2017).
Ook kunt u hier de wasmachine en droger plaatsen.

De zolderkamer is netjes afgewerkt met vloerbedekking en is voorzien van 2 grote (Velux) dakramen.
Afmeting zolderkamer: circa 2.84 x 3,24 meter (op 1,5 m hoogte gemeten).

Achtertuin
De achtertuin is geheel verhard met sierbestrating. Een mooie terrasoverkapping (2017) zorgt er voor dat u lang van de achtertuin kunt gebruik maken, overdekt en beschut voor de (te) warme zomerse dagen.
De achtertuin is immers pal op het zuiden gelegen.

Achter in de achtertuin bevindt zich de stenen berging en overkapping.
De berging is voorzien van elektra. Afmeting berging: ca 2,80 x 2,65 meter.
Via een afsluitbare deur/poort is de brandgang aan de achterzijde te bereiken.

Voortuin/parkeerplaatsen
Aan de voorzijde van de woning heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen. Ideaal dus om uw eigen auto('s) op eigen grond recht voor de voordeur te parkeren. Handig en veilig.

Maatvoering:
* woonoppervlakte: circa 103 m2
* oppervlakte berging: circa 7 m2
* inhoud circa 335 m3
* bouwjaar:1987.

Bijzonderheden:
* de laatste jaren is deze woning verder verbeterd en gemoderniseerd
* keuken in 2016 vernieuwd
* badkamer in 2018 vernieuwd
* toiletruimte in 2019 vernieuwd
* elektrische installatie (groepenkast) in 2019 vernieuwd
* CV-ketel (eigendom) in 2018 vervangen.


Ligging
Deze woning is centraal gelegen in de woonwijk Maaspoort. Op korte afstand is het overdekte winkelcentrum “Lokerenpassage” gelegen. Dit winkelcentrum biedt een keur aan winkels, zoals 2 supermarkten, opticiens, drogisten, een reisbureau, slager, bakker, groenteboer enz.

Ook een ruim aanbod aan scholen, diverse sportaccommodaties en recreatieve mogelijkheden enz, is er binnen de Maaspoort.
Wonen op Maaspoort is dan ook wonen in een veelzijdig woongebied: u zult zich er snel thuis voelen!

De centrale ligging zorgt er ook voor, dat bijvoorbeeld de bruisende binnenstad snel en goed bereikbaar is, zowel met de eigen auto, als op de fiets of met het openbaar vervoer.
Gaat u met de auto verder weg, dan is het goed te weten, dat de in- en uitvalswegen van de A2 en A59 ook vlot en goed bereikbaar zijn.---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.


Lees meer Verberg