RUIME EENGEZINSWONING MET VOOR- EN ACHTERTUIN EN BERGING, IN/NABIJ CENTRUM VAN EMPEL GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Klaverstraat 3
Ideale starterswoning, nagenoeg in het centrum van Empel gelegen, met fijne achtertuin (op zuid-westen). De woning is o.a. voorzien van 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer met separaat toilet en een vaste trap naar 2e verdieping, waar een ruime 4e (slaap-)kamer is. De koper dient wel rekening te houden met enige moderniseringswerkzaamheden.

Indeling
Ruime entreehal met meterkast (gemoderniseerde groepenkast met automatische zekeringen en aardlekbeveiliging), trapkast en toiletruimte (toilet met fonteintje).
Toegang tot de woonkamer (ca 8.00 meter x 3,27 / 3,55 meter), welke is voorzien van een open haard. De wanden zijn afgewerkt met behang en de vloer voorzien van vloerbedekking.
De dichte keuken is uitgevoerd met een eikenhouten keuken en voorzien van boven- en onderkasten en een elektrische kookplaat, oven, RVS spoelbak en koelkast.

Eerste verdieping: overloop met toiletruimte, 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn uitgevoerd met vloerbedekking/tapijttegels (2 kamers) en novylon/zeil (1 ... kamer) op de vloeren en de wanden zijn behangen. De ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 2,58 x 2,99 meter
- slaapkamer 2: circa 3,30 x 4,00 meter
- slaapkamer 3: circa 3,60 x 4,00 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met spatscherm en verzonken goot en een wastafel(meubel).
De vloer en wanden zijn geheel betegeld en het plafond is voorzien van inbouwspots.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap.
U treft hier aan een ruime voorzolder en grote zolderkamer. De voorzolder is voorzien van een dakraam. Op de voorzolder is de CV-ketel geïnstalleerd (Bosch HR combiketel (HR/CW4), in 2011 geplaatst) en heeft u de mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen.
De zolderkamer is aan weerszijden voorzien van grote bergruimten (via deur afsluitbaar) en een groot Velux dakraam.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin.
De achtertuin is op het zuid-westen gelegen, dus zongeoriënteerd. Onder de (elektrisch bedienbare) zonnewering is het dan ook goed toeven in de achtertuin.
De achtertuin is circa 10,40 meter diep tot aan de berging. De stenen berging (4 x 3 meter) is voorzien van elektra en via de schuifdeur vanuit de brandgang gemakkelijk te bereiken. U kunt hier met gemak diverse fietsen kwijt, alsmede uw tuinmeubilair en gereedschap.


Maatvoering
* woonoppervlakte circa 120 m2
* oppervlakte stenen berging in achtertuin: circa 12 m2
* inhoud circa 380 m3.


Bijzonderheden
* nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel beglazing
* ideale starterswoning
* 4 slaapkamers
* koper dient rekening te houden met enige moderniseringswerkzaamheden.


Ligging
Deze woning is gelegen in/nabij het centrum van Empel (gemeente 's-Hertogenbosch).
Wonen in Empel is wonen aan de rand van de stad, vlakbij de Maas in de onmiddellijke omgeving van alle belangrijke uitvalswegen en het centrum van 's-Hertogenbosch, ontmoetingsstad bij uitstek!

In Empel heeft u de beschikking over diverse (basis-)scholen, een supermarkt (Plus), diverse winkels en o.a. diverse mogelijkheden voor sport en recreatie in de directe omgeving. Echt een fijne omgeving om in te wonen, gelegen direct aan de Maas met zijn uiterwaarden en schitterende vergezichten. Met volop mogelijkheden voor passieve of actieve recreatie.
Kortom een centrale plek om te wonen, vlakbij de vrije natuur met veel woon- en leefruimte en met de gemakken van de grote stad direct onder handbereik!


Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg