FIJNE RUIME (STARTERS-)WONING MET O.A. 4 GROTE SLAAPKAMERS, TUIN, CARPORT EN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Rompertcentrum 4
Ideale (starters-)woning met voor- en achtertuin, berging en carport, gelegen aan het Rompertcentrum in 's-Hertogenbosch.

Indeling
Entreehal met meterkast en toiletruimte.
De woonkamer (ca 5,10 x 5,19 meter = circa 26 m2) is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een vrij uitzicht op de achtertuin.
De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.
Het grote raam van de woonkamer is uitgerust met een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De in een hoek opgestelde keuken is recent gerenoveerd en voorzien van MDF hoogglans keukendeurtjes en een kunststof keukenblad.
De keuken is netjes uitgevoerd en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast, oven en RVS spoelbak met uitlekbakje.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot 2 grote slaapkamers, de badkamer en de CV-/bergruimte.
De 2 slaapkamers zijn echt ruim te noemen. De ene slaapkamer is met een afmeting van 2,25 x 4,15 meter al groot (9,3 m2), de andere slaapkamer is ... met 2,87 x 5,37 meter echt fors bemeten (15,4 m2!).
De badkamer is eveneens ruim (2,85 x 2,40 meter) en voorzien van een ligbad, wandcloset, douchecabine, wastafel en een design radiator. Zowel het ligbad als de douche is uitgevoerd met een thermostaatkraan. De vloer en wanden zijn geheel betegeld.

De CV-ketel is geplaatst in de CV-/bergruimte. De Vaillant combiketel is van bouwjaar 1996.
Ook de mechanische ventilatie unit is in deze ruimte geplaatst en is er in deze ruimte een wasmachine aansluiting. Daarnaast blijft er meer dan voldoende ruimte over om deze kamer verder als bergruimte in te richten.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping.

2e verdieping
Ook hier een volwaardige verdieping. Vanuit de overloop zijn de 2 slaapkamers bereikbaar, die beiden weer een ruime afmeting hebben.
Zo is de kleinere slaapkamer circa 2,27 x 3,10 meter en de grote kamer circa 2,84 x 5,40 meter (beiden op 1,5 meter hoogte gemeten). Ook deze laatste kamer is dus ruim 15 m2 groot!

Achtertuin
De ruime achtertuin (circa 14 meter diep inclusief de carport) is aangelegd met veel beplanting en o.a. een terras tegen de achtergevel aan. Een elektrisch bedienbare zonnewering zorgt voor schaduw op uw terras op warme zomerse dagen; de achtertuin ligt immers op het zuid-westen en is daarmee dus zon-georiënteerd!

Helemaal achter in de tuin bevindt zich de stenen berging (afmeting circa 2 x 3 meter) met de daarnaast gelegen carport.
Heel handig, u parkeert uw auto achter op uw perceel overdekt en stapt zo uw achtertuin in!
U heeft dus altijd de beschikking over een eigen overdekte parkeerplaats.
Tegenover de woning is overigens de grote parkeerplaats van het winkelcentrum.
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.


BIJZONDERHEDEN
* fijne (starters-)woning, lekker ruim en met grote tuin en carport
* met enkele moderniseringswerkzaamheden kan de woning naar eigen smaak aangepast worden
* ruime en complete badkamer
* 4 grote slaapkamers
* keuken is gerenoveerd (o.a. alle deurpanelen zijn vernieuwd)
* ideale ligging achter het winkelcentrum De Rompertpassage; u heeft alle voorzieningen in de vorm van een prachtig overdekt winkelcentrum 'tegenover' uw woning!

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 116 m2
* externe bergruimte (tuinberging) circa 6 m2
* oppervlakte carport circa 15 m2
* perceelsoppervlakte 141 m2.

LIGGING
Deze woning is gelegen in de woonwijk De Rompert. Het Rompertcentrum is een doodlopende straat, die uitkomt aan de achterzijde van de woning.
De voorzijde kijkt direct uit op de parkeerplaats van het winkelcentrum "De Rompertpassage'.
Dit grote overdekte winkelcentrum is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd; het is hier gezellig winkelen met een keur aan verschillende winkels, supermarkten, horeca-gelegenheden e.d. onder een dak.

De gezellige binnenstad (en het Centraal Station) is op korte afstand en snel bereikbaar. Dat kan met de eigen auto, maar ook via de prima busverbindingen, die er zijn. De bushalte is vlak bij de woning gelegen.

Diverse scholen (basisschool en scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs) zijn in de nabijheid gelegen.
De in- en uitvalswegen naar A-2 en A-59 zijn snel en goed bereikbaar.
Kortom, wonen aan het Rompertcentrum is centraal wonen in 's-Hertogenbosch met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik!


ALGEMEEN
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg