TWEEKAPPER MET GARAGE, GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK IN ENGELEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Hoogveldweg 9
Op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning in Engelen? Aan de Hoogveldweg bieden wij nu een woning aan, gelegen op 299 m2 grond, met een lange oprit, carport en grote garage.

Indeling
Entreehal, voorzien van tegelvloer (deze vloer loopt door naar woonkamer en open keuken).
Verdiepte trap-/kelderkast waar de huurboiler is geplaatst. Meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar) en toiletruimte (modern toilet, wandcloset en fonteintje, vloer en wanden geheel betegeld).

Toegang tot de woonkamer en open keuken.
De woonkamer (oppervlakte circa 23 m2) is netjes afgewerkt met een tegelvloer en Spachtelputz wanden. Het voorraam is uitgevoerd met een zonnescreen.

De open keuken is voorzien van een moderne hoekkeuken (uitgevoerd in wit MDF) en voorzien van een koelkast, combi oven/magnetron, gaskookplaat en vlakscherm afzuigkap. Er is voldoende kastruimte aanwezig, waaronder o.a. een carrousel-hoekkast. Het kunststof aanrechtblad is voorzien van een RVS spoelbak met uitlekbakje.
De keuken is voorzien van een zijraam (extra ... daglichtinval), welke is uitgevoerd met een rolluik.

Achter de keuken bevindt zich een kleine en eenvoudig uitgevoerde portaalruimte. Handig te gebruiken als 'tochtportaal' voor de achter in- en uitgang van de woning. Dit portaal heeft dezelfde tegelvloer afwerking als in de woonkamer en keuken.

1e verdieping
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers zijn netjes uitgevoerd met o.a. zeil op de vloeren en Spachtelputz wandafwerking. De beglazing is hier - net zoals in de woonkamer en keuken - dubbel uitgevoerd.
Indicatieve afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca 3,60 x 3,72 meter
- slaapkamer 2: ca 3,60 x 2,65 meter
- slaapkamer 3: ca 2,53 x 2,80 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine (en voorzien van een thermostaatkraan), toilet en wastafel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld. Afmeting badkamer (indicatief): 1,17 x 2,52 meter.

2e verdieping
Via de vaste trap is de tweede verdieping goed te bereiken.
Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel. Deze moderne Intergas HR ketel (bouwjaar 2018) wordt thans - net zoals de boiler - gehuurd van/via Kemkens.
Overname van de huurovereenkomsten behoort tot de mogelijkheden, evenals evt afkoop van de contracten, waardoor de CV-ketel en boiler uw eigendom wordt. (nadere informatie beschikbaar via de verkopende makelaar)

De afgewerkte zolderkamer is voorzien van een groot dakraam en verwarmingsradiator. Onder de lage kap is aan weerszijden bergruimte (met schuifdeuren) gerealiseerd.
Omdat de hoogte hier (door het aangebrachte plafond) nét geen 2 meter bedraagt, wordt deze ruimte als 'overig inpandige ruimte' berekend. (afmeting: 6,26 meter x 1,75 meter, gemeten op circa 1,50 meter hoogte).

Garage
De grote vrijstaande garage (ca 9,60 x 3,10 meter) is voorzien van 2 openslaande garagedeuren. De garage is in spouw gebouwd en voorzien van een verwarmingsradiator en een stortbakje. Tevens is hier een aansluiting gerealiseerd om uw wasmachine en evt. droger te plaatsen. Er is volop daglichtinval in de garage door de ramen en ook een lichtkoepel.

Carport en oprit
Voor de garage bevindt zich nog een carport (met lichtkoepel) met een afmeting van circa 5,70 x 3,00 meter.
U kunt uw auto dus in de grote garage parkeren, of evt. onder de carport. De carport is voorzien van moderne inbouwverlichting.

En vóór de carport heeft u nog een grote oprit van circa 15 meter lang, zodat u hier met gemak diverse auto's kunt parkeren op eigen terrein. Aan parkeerruimte dus geen gebrek!

Tuin
De achtertuin (afmeting indicatief 14,45 meter x 6,10 meter, gemeten vanaf het aangebouwde portaal) is voorzien van een terras, gazon met vijverpartij en nog een terras met een fijne (brede) terrasoverkapping (afmeting ca 2,95 x 6,20 meter).
Een heel ruime achtertuin dus, waar u altijd een heerlijk plekje kunt vinden om te vertoeven in de zon of juist de schaduw op kunt zoeken.


BIJZONDERHEDEN
* isolerende beglazing aangebracht in nagenoeg de gehele woning (m.u.v. bijvoorbeeld het portaaltje en o.a. de voordeur)
* ruim perceel van 299 m2, met zowel een ruime voor- en achtertuin, lange oprit en carport
* vrijstaande grote garage, ca 9,60 meter lang

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 80 m2 (begane grond en 1e verdieping)
* oppervlakte 2e verdieping ca 11 m2 (op 1,5 m hoogte gemeten)
* oppervlakte garage circa 29,7 m2
* oppervlakte terrasoverkapping in achtertuin circa 18,3 m2
* inhoud woning circa 325 m3
* inhoud garage circa 90 m3.


LIGGING
Deze woning is gelegen in Engelen (gemeente 's-Hertogenbosch) in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.
Engelen beschikt over basisscholen, kinderdagverblijf, een supermarkt (Plus supermarkt 'om de hoek'), sportvelden enz. En wat dacht u van de golfbaan BurgGolf bij Haverleij?
Wonen in Engelen is wonen met de grote voordelen van een dorp midden in de natuur, terwijl de stad 's-Hertogenbosch op een steenworp afstand is gelegen.
Het bruisende stadscentrum met zijn gezellige terrasjes en cafeetjes is dan ook snel en gemakkelijk bereikbaar.
Engelen is snel en goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer (busverbindingen) als met de auto. De op- en afrit van de autosnelweg A-59 is nabij gelegen.

ALGEMEEN
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg