RUIM UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET GARAGE, TERRASOVERKAPPING EN VERWARMD ZWEMBAD

Verkocht 's-Hertogenbosch Anjervallei 23
Op zoek naar een uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met garage, gelegen op Maaspoort?
Aan de Anjervallei in de gewilde woonwijk Maasvallei (Maaspoort) gelegen, bieden wij nu een ruime twee-onder-een-kapwoning aan, welke aan de achterzijde is uitgebouwd en uitgevoerd met een (inpandig bereikbare) grote garage, terrasoverkapping en verwarmd buitenzwembad!

INDELING Begane grond
Via de verharde ruime oprit (ruimte voor 2 auto's, die u naast elkaar kunt parkeren) bereikt u via de carport- welke is voorzien van een lichtkoepel - de overdekte entree.
Entreehal met meterkast ( 7 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte (wandcloset met fonteintje).

Woonkamer
De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde. en is voorzien van o.a. een tegelvloer en een schuifpui naar de uitbouw (serre/tuinkamer). Afmeting woonkamer circa 5,51 x 5,52 meter.

De ruime uitbouw - welke in 1994 is gerealiseerd - is voorzien van openslaande tuindeuren. Een lichtkoepel zorgt voor veel daglicht. Deze ideale tuinkamer/serre heeft als ... afmeting circa 3,10 x 5,54 meter en is hiermee een ideale extra zitkamer. In totaal heeft u dus de beschikking over circa 47 m2 oppervlakte in de woonkamer en serre/tuinkamer!
De woonkamer is - net zoals de hal, keuken en serre/tuinkamer) voorzien van vloerverwarming.

Keuken
De keuken is aan de voorzijde gelegen, in U-opstelling uitgevoerd en voorzien van een werkblad dat in composiet is uitgevoerd.
Behalve veel kastruimte ontbreekt uiteraard de inbouw-apparatuur niet. U heeft de beschikking over een inductie kookplaat, afzuigkap (ca 2 jaar oud), koelkast, vaatwasmachine (ca 2 jaar oud), elektrische oven en magnetron (ca 2 jaar oud). Een close-in boiler zorgt er voor, dat u direct warm water heeft in de keuken.

Garage en berging
De garage en berging/bijkeuken (circa 29 m2) is inpandig bereikbaar vanuit de woonkamer (uitbouw). De stalen kanteldeur is elektrisch (en op afstand) bedienbaar en voorzien van een handige loopdeur.
Achter in de garage is de 'bijkeuken' gerealiseerd. U vindt hier de aansluitingen voor de wasmachine.
In de garage is een CV-ketel (Intergas ketel, bouwjaar 2015) geplaatst t.b.v. de verwarming van het buitenzwembad.
De in de berging aanwezige kasten, droger, koelkast en 2 vriezers blijven achter.


1e verdieping
Vanuit de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn verzorgd afgewerkt met o.a. laminaat vloeren en behang.

Afmeting slaapkamers (indicatief):
- slaapkamer 1: 4,52 x 3,10 meter
- slaapkamer 2: 3,10 x 3,77 meter
- slaapkamer 3: 2,32 x 3,53 meter.

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele spoelbak en wandcloset. De wanden en vloer zijn geheel betegeld. Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.


2e verdieping
De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar.
Op de overloop is de CV-ketel geïnstalleerd (moderne Intergas HRE 36/30 CW5 + A-label pomp, bouwjaar 2016).
Dit betreft een huurketel. U heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst te continueren/over te nemen of tot afkoop van de huurovereenkomst over te gaan, waarna u eigenaar wordt van de CV-ketel.
Nadere informatie is beschikbaar bij de makelaar.

De voorzolder geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers, welke beiden voorzien zijn van (minimaal) een Velux dakraam. Onder de lage kap is bergruimte gecreëerd.

Afmeting zolderkamers:
- zolderkamer 1: ca 2,24 x 3,66 meter
- zolderkamer 2: ca 2,20 x 3,65 / 5,50 meter.


Achtertuin
De achtertuin is voorzien van een fijne veranda/tuinoverkapping (juli 2012 gerealiseerd), welke in aluminium is uitgevoerd en voorzien van inbouwverlichting.
Het is hier heerlijk vertoeven vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar. Afmeting veranda: circa 3,10 x 5,54 meter. De veranda/terrasoverkapping is gedeeltelijk te sluiten met glazen schuifdeuren.

Het verwarmbaar zwembad (2004 gerealiseerd) met een afmeting van circa 5,60 x 3,50 meter en een waterdiepte van circa 1,50 meter is de kers op de taart van deze achtertuin.
Hoe heerlijk is het, om in zomerse dagen gebruik te maken van uw eigen zwembad!
Natuurlijk is het zwembad voorzien van een pomp en filter. Deze installatie is onder een (recent vernieuwde) overkapping geplaatst in de achtertuin.
De achtertuin is gedeeltelijk verhard door middel van siertegels en gedeeltelijk voorzien van een grote border, waar diverse beplanting aanwezig is.

Oprit/carport
De voortuin is geheel verhard en daarmee een uitbreiding van de oprit geworden.
Er zijn in totaal 2 parkeerplaatsen t.b.v. personenauto's gerealiseerd, waarvan één onder de carport.
Voor de woning bevinden zich voldoende openbare parkeerplaatsen, zodat u altijd voldoende parkeerruimte op eigen grond en rondom de woning beschikbaar heeft.


BIJZONDERHEDEN
* omdat de economische levensduur van de dakbedekking was verstreken, zorgde de verkoper er voor, dat de dakbedekking van de platte daken (m.u.v. carport) werd vernieuwd in januari 2019; u heeft dus een gloednieuwe dakbedekking!
* fijne, ruim uitgebouwde en dus vooral grote twee-onder-een-kapwoning met inpandig bereikbare garage
* verwarmbaar (ingebouwd) zwembad met eigen (separate) verwarmingsketel
* veranda/terrasoverkapping in de achtertuin
* in kindvriendelijke woonomgeving op Maaspoort (diverse speeltuinen in de nabije omgeving aanwezig)
* ruim perceel voor een twee-onder-een-kapwoning

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 134 m2
* oppervlakte garage en inpandige berging/bijkeuken circa 29 m2
* perceeloppervlakte: 291 m2
* inhoud woning (incl inpandige garage en berging/bijkeuken) circa 545 m3
* bouwjaar 1992.


LIGGING
Deze woning is gelegen in de Maasvallei, een ruim opgezet deel van de Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen en diverse gemeentelijke plantsoenen met speeltoestellen voor (kleine) kinderen op loopafstand aan.
De woonwijk is zeer kindvriendelijk; diverse basisscholen en kinderdagverblijven treft u op loop- en/of fietsafstand aan!
Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied "De Noorderplas" zijn allemaal op steenworp afstand gelegen.

Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is dichtbij gelegen; u treft hier o.a. een supermarkt, cafetaria, restaurant en fysiotherapeut.
Het grote (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel bereikbaar. Dit winkelcentrum biedt u een veel groter aanbod aan winkels, o.a Jumbo, Albert Heijn, Kruidvat, Etos, opticiens, bakker, reisbureau, boekhandel enz.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. De A2 en A59 liggen op een enkele autominuut van de woning. Bushaltes zijn nabij gelegen, welke onder andere een rechtstreekse verbinding met het NS-station onderhouden.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is dan ook wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


ALGEMEEN
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden..
Lees meer Verberg