OPVALLEND GROTE EENGEZINSWONING (> 400 M3!) RUSTIG AAN GROENSTROOK GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch André Kloosstraat 13
Verrassend ruime eengezinswoning, deels uitgebouwd, met berging en eigen parkeerplaats, fraai en vrij gelegen met uitzicht over gemeentelijk plantsoen en autovrije Sluisweg!

Indeling
Entreehal met toiletruimte (duobloc toilet met fonteintje) en meterkast (automatische zekeringen, aardlekbeveiliging).
Toegang tot de grote woonkamer, welke aan de achterzijde van de woning (over de gehele breedte) is gelegen en dus tuin- en zongeörienteerd (zuid ligging!). De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met o.a. een multifunctionele ruimte (bijkeuken, werkkamer, kantoorruimte, speelkamer of welke functie je er aan wilt geven, de ruimte is voorzien van een wastafel) en de daarnaast gelegen fraaie overkapping van een deel van de achtertuin.

De woonkamer is netjes afgewerkt met o.a. een moderne PVC vloer, welke doorloopt in de open keuken en entreehal.
De wanden zijn afgewerkt met Spachtelputz. Een handige trapkast is aanwezig om uw voorraad op te slaan en/of uw stofzuiger te plaatsen!

De open keuken is aan de voorzijde gelegen en ... kijkt dus geheel vrij uit op de groenstrook/plantsoen en autovrije Sluisweg.
De keuken is voorzien van hoekopstelling. Het aanrechtblad is uitgevoerd in graniet. Uiteraard ontbreekt de moderne inbouwapparatuur in deze keuken niet: inductie-kookplaat, grote koelkast, vrieskast (4-laden),vaatwasmachine en RVS afzuigschouw, bijna alles van het kwaliteitsmerk Siemens. De keuken is verder voorzien van een losse combi magnetron/oven, boven- en onderkasten, laden en o.a. een carousselkast.


Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer.

De ouderslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gelegen en derhalve bijzonder ruim te noemen (afmeting circa 4,84 x 3,03 meter = circa 15 m2) en is uitgevoerd met een grote schuifkastenwand.

De overige 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en hebben de volgende afmetingen: circa 2,13 x 3,03 meter en circa 4,08 x 2,62 meter.

De wanden (en plafond) in de slaapkamers zijn netjes verzorgd en uitgevoerd met spuitwerk.
De overloop en de slaapkamers zijn uitgevoerd met een moderne laminaatvloer.

De moderne badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld.

De vaste trap geeft toegang tot de opvallend grote tweede verdieping.
Waar de meeste zolderverdiepingen 'last' hebben van de schuin aflopende kap, is hier het tegendeel aan de orde; het grootste deel van de woning is voorzien van een plat dak, waardoor u een zeer royaal bemeten 2e verdieping aantreft.
Hier kunnen met gemak nog evt 2 slaap-/hobbykamers gerealiseerd worden, indien wenselijk!
2 Grote Velux dakramen zorgen voor voldoende lichtinval en ventilatie-mogelijkheden.
Uiteraard bevinden zich op deze verdieping de aansluitingen t.b.v. de wasmachine, alsmede de moderne CV-combiketel (Nefit Trendline HR). Deze ketel is in oktober 2017 geplaatst en is eigendom.


Tuin
De achtertuin is pal op het zuiden gelegen.
Door de grote overkapping (ca 3,05 x 3,00 meter), netjes afgewerkt met o.a. tegelvloer en grote lichtkoepel, wordt het 'buiten leven' enorm verlengd; al vroeg in het voorjaar zult u genieten van de achtertuin en dat tot diep in het najaar! U treft hier diverse elektra-punten aan, alsmede een CAI-aansluiting!

De achtertuin is afgescheiden via een poort van de parkeerplaats (ca 5,50 x 3,00 m), welke eveneens op eigen terrein is aangebracht.
U treft hier ook de handige buitenberging (circa 1,90 x 5,38 meter) aan, welke is voorzien van elektra-aansluiting.


Bijzonderheden
* relatief jonge woning; de woning is omstreeks 2000 gebouwd, waardoor moderne en degelijke bouwmaterialen zijn gebruikt
* goede isolatie, dus erg prettig voor uw energieverbruik
* fraai gelegen op unieke en vooral heel rustige locatie aan de autovrije Sluisweg; u kijkt volledig in het groen weg
* forse afmetingen woonkamer en slaapkamers en met name de 2e verdieping is opvallend ruim; dieptemaat woning (begane grond en 1e verdieping) binnenzijde is 9,45 meter en de inhoud bedraagt circa 440 m3
* eigen parkeerplaats achter de woning gelegen.

Maatvoering
* woonoppervlakte circa 133 m2
* oppervlakte overkapping circa 9 m2
* oppervlakte berging circa 10 m2
* inhoud circa 440 m3
* perceelsoppervlakte: 141 m2.


Ligging
Deze ruime eengezinswoning is gelegen in een rustige woonomgeving in de gewilde woonwijk Maaspoort.
Maaspoort kenmerkt zich door haar veelzijdigheid en uitstekend voorzieningenniveau.
Op korte afstand treft u bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Lokerenpassage/ Maaspoort, dat geheel is overdekt. Hier vindt u een scala aan winkels, o.a. 2 supermarkten (Jumbo en Albert Heijn), drogist (Kruidvat, Etos), schoenmaker, slijter, bakker, slager, reisbureau, opticiens enz.
En naast winkels treft u in de nabijheid ook scholen, kinderdagverblijven, sportaccommodaties, recreatiegebieden (o.a. Noorderplas met Burgemeester van Zwietenplantsoen, Maasoever) aan en dit alles vaak op een steenworp afstand.
Binnen enkele fietsminuten zit u op de prachtige Maasdijk met zicht op de uiterwaarden en hun fraaie flora en fauna. Ideaal om te ontspannen te voet of per fiets.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen en hebt alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik!


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg