MODERNE GROTE TUSSENWONING MET TERRASOVERKAPPING EN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Tongelaer 6
In de mooie woonwijk Maaspoort is deze geheel gemoderniseerde tussenwoning met berging gelegen, welke recent is voorzien van een nieuwe keuken. Door uitbouw van de woonkamer aan de voorzijde is een fijne en ruime woonoppervlakte ontstaan.

Indeling: entreehal met meterkast (uitgevoerd met moderne groepenkast)
Toegang tot de woonkamer, welke fraai is afgewerkt met een moderne antracietkleurige tegelvloer (tegels 50 x 50 cm), voorzien van vloerverwarming.
(deze vloer met vloerverwarming loopt door in de entreehal en keuken). De woonkamer is voorzien van een open haard met gasaansluiting en uitgevoerd met een brede schuifpui, welke een mooi zicht (en toegang) geeft op de achtertuin met de terrasoverkapping.

Doordat de woonkamer aan de voorzijde is uitgebouwd, beschikt u over een riante oppervlakte van circa 27 m2. (woonkamer). De wanden zijn modern afgewerkt met Spachtelputz.
Een gloednieuwe airco-installatie (met buiten-unit), geïnstalleerd juni 2018!) zorgt voor een heel aangename temperatuur in de woonkamer.

De open ... keuken is ruim van opzet en is in februari 2017 geheel vernieuwd. U treft hier een keuken in hoekopstelling aan, met diverse kasten, alsmede inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap (met afvoer naar buiten), combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasmachine en close-in boiler.
Op deze keuken en keukenapparatuur zit nog garantie.

Vanuit de keuken bereikt u de (in spouw uitgevoerde) bijkeuken. Deze handige opbergruimte is ideaal naast de keuken gelegen en is voorzien van een handige vliering (t.b.v. meer bergruimte).

Via het trapportaal (met toiletruimte, voorzien van wandcloset) bereikt u de verdiepingen.

1e verdieping
De ruime overloop (met vaste kast, welke is voorzien van een wasmachine aansluiting) geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers (en overloop) zijn netjes afgewerkt met o.a. moderne Flexx-floors (kunststof plaklaminaat) vloerafwerking.

Afmetingen slaapkamers: (op ca 1,5 meter hoogte gemeten)
- circa 3,00 x 4,00 meter
- circa 2,50 x 3, 5 meter
- circa 3,20 x 2,73 meter.

De ruime badkamer is voorzien van een fijne inloopdouche met verzonken watergoot, een wandcloset en 2 wastafelmeubels. De vloer en wanden zijn geheel betegeld en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur. Het verlaagde plafond is voorzien van inbouwverlichting.

2e verdieping
Via de vaste trap is de grote 2e verdieping te bereiken, welke is ingedeeld in een voorzolder en zolderkamer.
Op de voorzolder is de CV-combiketel geïnstalleerd in een afgesloten ruimte (Remeha Avanta HR 107/CW4, bouwjaar 2007). Tevens is op de voorzolder een stortbakje geplaatst.

De ruime zolderkamer is eveneens afgewerkt met een Flexx-floors kunststof plaklaminaat. Onder de lage kap bevindt zich nog extra bergruimte.

Parkeerplaats
De woning is voorzien van een parkeerplaats op eigen grond. Op deze wijze kunt u altijd uw auto (gemakkelijk en zonder risico op parkeerbeschadigingen) parkeren recht voor uw deur!

Tuin
De achtertuin is grotendeels verhard (sierbestrating). Een fijne terrasoverkapping zorgt er voor, dat u vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunt blijven genieten van uw achtertuin.

Achter in de tuin bevindt zich nog de stenen berging, welke is voorzien van elektra.
De achtertuin is via een poort bereikbaar.


Bijzonderheden
* keuken februari 2017 geheel vernieuwd
* modern afwerkingsniveau begane grond met o.a. airco-installatie
* schuifpui in woonkamer achterzijde
* opvallend grote woning (circa 430 m3 inhoud) met grote slaapkamers.


Ligging
De Tongelaer is een rustig gelegen straat in de woonwijk Maaspoort.
Het overdekte winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op korte afstand gelegen, evenals (op een steenworp afstand) het mooie recreatiepark Noorderplas (Burgemeester van Zwietenplantsoen) met zijn prachtige wandelmogelijkheden.
De Maaspoort staat bekend om haar goede voorzieningenniveau; basisscholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, winkels, sportaccommodaties, openbaar vervoer verbindingen e.d. zijn binnen handbereik beschikbaar/aanwezig.

De op- en afrit van de autosnelwegen A2 en A-59 zijn snel en goed bereikbaar.
Ook het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch is snel bereikbaar, zowel met eigen als ook met openbaar vervoer.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied; u zult zich er snel thuis voelen!
Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg