INSTAPKLARE, OVER DE BREEDTE UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET MODERN AFWERKINGSNIVEAU

Verkocht 's-Hertogenbosch Spaanse Matplein 11
U bent op zoek naar een instapklare woning, waar u weinig meer aan hoeft te doen? Dan moet u zeker komen kijken naar deze woning aan het Spaanse Matplein!
U treft hier aan een goed onderhouden, over de breedte uitgebouwde tussenwoning met voor- en achtertuin en berging. De woning is mooi gelegen in een ruim opgezette woonwijk, direct aan een gemeentelijk plantsoen/plein in de moderne woonwijk Maaspoort.

Indeling: entreehal met meterkast, ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is keurig afgewerkt met o.a. een moderne PVC-vloer (deze vloer loopt door in keuken, bergkast en trapportaal), Spachtelputz wandafwerking en glad stucwerk plafond.
De luxe open keuken is voorzien van vloerverwarming (met PVC-vloerafwerking).
De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en natuurlijk voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals 5-pits gaskookplaat (incl wokbrander), roestvrijstalen afzuigschouw, oven (circa 1 jaar oud), koelkast met vriesvak (circa 2 jaar oud) en vaatwasmachine. Het aanrechtblad is uitgevoerd in composiet.

Doordat ... de begane grond in 2005 is uitgebouwd over de gehele breedte, beschikt u op de begane grond over een fijne en lekker ruime woon-/leefruimte. In de woonkamer treft u nog de trapkast aan, alsmede een handige (grote) bergkast in de uitbouw.

Via de trapportaal (met moderne toiletruimte, uitgevoerd met wandcloset en fonteintje) bereikt u de verdiepingen.

1e verdieping:
Overloop, 3 grote slaapkamers, voorzien van laminaatvloer. 2 Slaapkamers zijn voorzien van draai-/kiepramen.
Indicatie afmetingen slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 4,37 x 3,05* meter
- slaapkamer 2: circa 3,40 x 2,95* meter
- slaapkamer 3: circa 3,28 x 2,41 meter.

* = indicatie gemiddelde breedte

Luxe, in 2010 geheel vernieuwde badkamer, uitgevoerd met een ligbad (met douchecombinatie), wandcloset en wastafelmeubel met spiegel.
De vloer en wanden zijn geheel betegeld.
Een moderne designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.

2e verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping goed toegankelijk.
Deze verdieping is enige jaren geleden (circa 2013) geheel vergroot door het plaatsen van een brede dakkapel van circa 7 meter. De kozijnen en ramen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van draai-/kiepstanden.
De verdieping is ingedeeld in een ruime zolderkamer, welke is voorzien van een verwarmingsradiator, en een grote CV-/wasmachine-/bergruimte. Tevens bevindt zich hier de CV-combiketel (merk: Itho, Hoog Rendement met warmwatercapaciteit CW4, omstreeks 2007 geïnstalleerd) en de mechanische afzuigunit.

Achtertuin
De achtertuin is netjes aangelegd en onderhouden en o.a. voorzien van sierbestrating (terras), gazon en diverse beplanting.
Achter in de achtertuin bevindt zich de (houten) berging (voorzien van elektra).
Via de brandgang is de achtertuin gemakkelijk bereikbaar.
Ook de voortuin is netjes aangelegd en o.a. voorzien van bestrating en diverse beplanting.

MAATVOERING
* woonoppervlakte circa 119 m2
* oppervlakte berging: circa 8 m2
* inhoud circa 365 m3
* perceeloppervlakte: 172 m2.

BIJZONDERHEDEN
* uitgebouwd op begane grond (2005)
* 2e verdieping voorzien van brede dakkapel (omstreeks 2013) en ingedeeld met voorzolder en ruime zolderkamer
* net afwerkingsniveau van o.a. wanden, vloeren en plafonds
* keuken en sanitair modern van uitvoering
* fraaie ligging met vrij uitzicht op Spaanse Matplein in een kindvriendelijke woonomgeving op Maaspoort.


Ligging
Deze woning ligt aan het Spaanse Matplein in een ruim opgezette woonomgeving.
Het Spaanse Matplein vindt u in de woonwijk Maaspoort.

De woonomgeving is erg fijn om in te wonen. Tegenover de woning bevindt zich een groot gemeentelijk plantsoen/plein met o.a. kinderspeeltoestellen. (de woningen zijn rondom het Spaanse Matplein gesitueerd)
Op Maaspoort treft u alle belangrijke voorzieningen vaak binnen handbereik aan. Te denken valt dan aan (basis-)scholen, sportaccommodaties, recreatiemogelijkheden, winkels, busverbindingen enz. De binnenstad van 's-Hertogenbosch is snel en gemakkelijk te bereiken, evenals de uitvalswegen A59 en A2.-----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg