RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE, GARAGE EN BERGING

Vraagprijs: € 429.000 k.k. 's-Hertogenbosch Turijnstraat 4
IN PRIJS VERLAAGD.

Bent u op zoek naar een ruime woning met de mogelijkheid van kantoor/praktijk aan huis?
In de mooie Italiaanse wijk Aqua Ducis op Maaspoort bieden wij u nu de ideale mogelijkheid om wonen en werken met elkaar te combineren.
Aan de Turijnstraat 4 is deze verrassend grote twee-onder-een-kapwoning gelegen, welke behalve kantoorruimte ook voorzien is van een inpandige garage, berging en in bijzondere vormgeving is uitgevoerd.
De woning is in 2017 geheel voorzien van hoogwaardige kunststof ramen (uitgevoerd met draai-/kiepstand), kozijnen en deuren en uitgevoerd met HR++ beglazing. Hiermee is de isolatie aanzienlijk verbeterd en heeft u geen terugkerend schilderwerk en onderhoud meer aan kozijnen en ramen!


Indeling
Entreehal, meterkast (moderne Hager groepenkast met uitgebreid aantal groepen en aardlekbeveiliging), toiletruimte (uitgevoerd met een wandcloset, fonteintje en de wanden zijn deels voorzien van tegelwerk).
Op de begane grond bevindt zich een sauna met bijbehorende douchecabine (uitgevoerd met ... marmer tegelwerk). U heeft dus de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in eigen woning!

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen, welke is ingericht met 2 keukenblokken en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In 2017 is er een nieuwe inductiekookplaat, elektrische heteluchtoven en afzuigkap geïnstalleerd en is het werkblad vernieuwd. Verder is de keuken nog voorzien van een koelkast en vaatwasmachine.

Vanuit de keuken en/of entreehal bereikt u de vergrote woonkamer. Oorspronkelijk trof u hier een slaapkamer naast de woonkamer aan, doch deze is bij de woonkamer betrokken.
Hierdoor heeft u de beschikking over een ruime living met eet- en zithoek met een totale oppervlakte van circa 56 m2.
De woonkamer is uitgevoerd met een vide en trapopgang naar de slaapkamers. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin en is netjes afgewerkt met o.a. een Jotoba houten planken vloer en (glad) stucwerk wandafwerking.

Via een eigen ingang, maar ook binnendoor vanuit de woning is de kantoor-/praktijk-/ multifunctionele ruimte, garage en inpandige berging bereikbaar.
De kantoor-/praktijkruimte (circa 37 m2) is modern afgewerkt met o.a. een laminaatvloer en systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen.
Vanuit de kantoorruimte is de garage en bergruimte bereikbaar (beide voorzien van een sectionaal garagedeur).
De kantoorruimte is voorzien van een (eigen) entreehal en toiletruimte.
Naast het toilet bevindt zich de bijkeuken met o.a. aansluiting t.b.v. de wasmachine.Eerste verdieping
Doordat de 1e verdieping is uitgebouwd, treft u hier extra ruimte aan. U vindt hier 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een eigen balkon en schuifkastenwand onder de lage kap.
Afmeting slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 6,43 x 2,67 meter
- slaapkamer 2: circa 4,00 x 2,41 meter
- slaapkamer 3: circa 4,00 x 3,00 meter.

De badkamer is mooi afgewerkt en voorzien van een hoekbad (whirlpool, voorzien van thermostaatkraan), wastafel, wandcloset en een douchecabine (ook voorzien van een thermostaatkraan).
De vloer en wanden zijn geheel betegeld (uitgevoerd met getrommeld marmer) en een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.

Op de overloop bevindt zich de CV-kast. U treft hier aan een moderne combiketel (Nefit Proline HRC24/CW4), welke in 2013 is vernieuwd/geïnstalleerd, alsmede de mechanische ventilatie unit.


Achtertuin
De achtertuin ligt geheel beschut en biedt voldoende privacy. De achtertuin is op het zuiden gelegen, dus kunt u hier optimale bezonning verwachten! De tuin is ingedeeld met een terras, gazon en diverse beplanting.


Voortuin
Ook de voortuin is netjes aangelegd en voorzien van diverse begroeiing.


Parkeerplaatsen/oprit
Direct voor het kantoor bevindt zich een parkeerplaats/oprit t.b.v. het parkeren van een personenauto op eigen terrein. Tegenover de woning is er een mogelijkheid om (op de openbare weg) 3 à 4 auto's te parkeren.


Bijzonderheden
* mogelijkheid om op begane grond slaap- en badkamer te realiseren
* fraaie houten planken vloer (Jotoba hout)
* verzorgde afwerking
* gehele woning is in 2017 voorzien van hoogwaardige kunststof ramen, kozijnen en deuren (garantie) en HR++ isolerende beglazing, ventilatieroosters. Alle kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
* grote living
* sauna met eigen doucheruimte op begane grond
* ideaal voor aan huis gebonden beroepen
* vermelde inhoud is inclusief kantoorruimte en inpandige garage/bergruimte.


Ligging
Deze woning is gelegen bij de entree van de prachtige woonwijk Aqua Ducis.
Aqua Ducis is een van de mooiste wijken in de moderne woonwijk Maaspoort, ter plaatse van de Noorderplas. U treft hier een prachtig woongebied aan, gelegen in een parkachtige omgeving.

Maaspoort biedt u alle voorzieningen binnen handbereik. Zo treft u diverse (basis-)scholen aan, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, sportaccommodaties, winkels enz. Het overdekte winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op steenworp afstand gelegen.

De verbindingen met de binnenstad zijn uitstekend te noemen; u bereikt de binnenstad en het NS-station snel en eenvoudig. Ook openbaar vervoer verbindingen (busdienst) zijn beschikbaar.
En gaat u met de auto? De op- en afrit naar de autosnelweg A-59 is op zeer korte afstand gelegen.

Wonen in de Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied. U zult zich er snel thuis voelen!


Maatvoering
* woonoppervlakte (inclusief kantoor-/praktijk-/multifunctionele ruimte) circa 180 m2
* oppervlakte inpandige garage circa 14 m2
* oppervlakte (verkorte) inpandige garage/berging circa 7 m2
* perceeloppervlakte: 411 m2
* inhoud woning (incl kantoorruimte en garage/berging) circa 700 m3
* bouwjaar circa 1987.Algemeen
Deze brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc.. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons ter hand gestelde tekeningen. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maatvoering).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg