FIJNE EENGEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS OP MAASPOORT GELEGEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Meester Joerdenslaan 29
In de fijne woonwijk Maaspoort gelegen zonnige tussenwoning.
De woning is voorzien van een brede dakkapel op de 1e verdieping en geheel afgewerkte zolderkamer met ook een dakkapel. De woning beschikt over een fijne achtertuin, die op het zuiden is gelegen en dus heerlijk zongeoriënteerd is
In de achtertuin bevindt zich een in steen opgetrokken berging, welke over de gehele breedte is uitgevoerd.

Indeling
Entreehal (met leistenen vloertegels) met meterkast en toiletruimte (toilet met fonteintje), toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is in Z-vorm uitgevoerd met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde, grenzend aan de keuken, het eetgedeelte.
De woonkamer is uitgevoerd met een leistenen vloer, welke voorzien is van vloerverwarming als bijverwarming (thans is vloerverwarming overigens niet in gebruik) en is voorzien van een designradiator, welke is geplaatst naast de brede (in kunststof uitgevoerde) schuif-/kanteldeur. Hierdoor heeft u veel lichtinval in de woonkamer en keuken en is er vanuit de woonkamer zicht ... op de achtertuin.

De keuken is in U-vorm opgesteld en is, behalve veel kastruimte, voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, keramische kookplaat, combi-oven, afzuigschouw en close-in boiler.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

De overloop en de slaapkamers zijn allen voorzien van laminaatvloeren.
De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel (voorzien van kunststof kozijnen en ramen met draai-/kiepstanden). Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met (handbediend) rolluiken.

Afmeting slaapkamers: (indicatie)
- slaapkamer 1: circa 3,88 x 3,00 meter
- slaapkamer 2: circa 3,00 x 3,00 meter
- slaapkamer 3: circa 2,83 x 2,00 meter.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad met douchecombinatie, wastafelmeubel met 2 wastafels en spiegel en een wandcloset. De badkamer is ook voorzien van een leistenen vloer en (getrommeld marmer) tegelwerk op de wanden.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Deze verdieping is enkele jaren geleden geheel opnieuw afgewerkt.
Deze verdieping is ingedeeld met voorzolder en zolderkamer, welke beiden zijn afgewerkt met een mooie laminaatvloer.
De muren zijn met strak stucwerk afgewerkt en het plafond voorzien van inbouwspots; de voorzolder is voorzien van een modern Velux dakraam en de zolderkamer is uitgevoerd met een dakkapel en groot dakraam.
De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen en (draai-/kiep)ramen en uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik.

Op de voorzolder is de CV-combiketel geïnstalleerd (bouwjaar 2005 ,merk Vaillant, typoe VHR-C).
Tevens treft u hier de mechanische ventilatie unit aan.


Tuin
De achtertuin afgewerkt met leistenen tegels en kunstgras.
De achtertuin is circa 5,40 meter breed en maximaal (gemiddeld) circa 8,60.meter diep (tot aan de berging) en is door de ligging op het zuiden optimaal zongeoriënteerd.

In de achtertuin bevindt zich de in steen opgetrokken berging (afmeting circa 2,00. x 5,40 meter). Deze berging is voorzien van elektra-aansluiting en erg handig om bijvoorbeeld uw fietsen, tuinmeubilair e.d. te plaatsen.

Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 90 m2
* oppervlakte externe bergruimte:10 m2
* inhoud woning: circa 285 m3
* perceeloppervlakte: 118 m2
* bouwjaar woning: 1990.

Bijzonderheden
* grote schuif-/kantelpui in woonkamer (kunststof uitvoering)
* brede dakkapel op 1e verdieping t.b.v. 2 slaapkamers
* alle slaapkamers voorzien van rolluiken
* afgewerkte zolderkamer met dakkapel, voorzien van elektrisch bedienbaar rolluik.

Ligging/omgeving
Deze woning is centraal gelegen in de fijne woonwijk Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk. Openbare parkeermogelijkheden zijn voor de woning aanwezig.


De woonwijk is zeer kindvriendelijk, met veel speeltuintjes in de buurt (ook in de straat); basisscholen en kinderdagverblijf treft u op loopafstand aan!

Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn op een steenworp afstand gelegen.
Het wijkwinkelcentrum Goulmy- en Baarplein is op loopafstand gelegen; u treft hier onder andere aan een Plus supermarkt, restaurant, snackbar, huisartsenpraktijk en fysiotherapeut. Maar ook het grotere (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op fietsafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels en horecagelegenheden.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. Bushalten zijn nabij gelegen.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!

----
Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg