MODERNE EN OPVALLEND GROOT UITGEBOUWDE HOEKWONING, PRACHTIG GELEGEN AAN GEMEENTELIJK PLANTSOEN

Verkocht 's-Hertogenbosch Vlethof 1
Bent u op zoek naar een instapklare, ruim uitgebouwde hoekwoning met modern wooncomfort en grote woonkamer, prachtig gelegen aan een gemeentelijk plantsoen?
Kom dan zeker kijken naar deze fraaie woning aan de Vlethof in 's-Hertogenbosch (Maaspoort) en ervaar zelf het rijke gevoel van wonen in een groene en rustige woonomgeving! Deze woning is de laatste jaren geheel gemoderniseerd met nieuwe keuken, sanitair en kent een hoog afwerkingsniveau.

Indeling
Entreehal met garderobe-mogelijkheid, meterkast en toiletruimte (gemoderniseerd, voorzien van wandcloset, fonteintje en modern tegelwerk).
Vanuit de hal bereikt u de ruim bemeten woonkamer. Doordat deze woning aan de achterzijde én zijkant is uitgebouwd, treft u hier een woonkamer aan van circa 7,7 x 6,25/7,10 meter! De woonkamer is aan de achterzijde uitgevoerd met (hoge) openslaande tuindeuren en een aparte achterdeur. Hierdoor heeft u veel lichtinval en wordt de tuin als het ware bij de woonkamer betrokken.
U treft in de woonkamer (en keuken) ook nog design radiatoren aan, ... alsmede 2 plintradiatoren, welke in combinatie met de vloerverwarming voor een prettig leefklimaat zorgen.
Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over een gemeentelijk plantsoen. Een mooiere (vrije) uitkijk kunt u zich niet wensen!

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De in hoekopstelling geplaatste inrichting is in 2012 geheel vernieuwd. U heeft hier de beschikking over een natuurstenen werkblad en de nodige inbouwapparatuur, zoals een combi-magnetron, koelkast, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en geïntegreerde afzuiging inclusief koof. Een uplighter zorgt voor indirecte lichtval in de keuken.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel, welke is uitgevoerd met hardhouten kozijnen en draai-/kiepramen.
De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer in lichte kleurstelling.
Afmeting van de slaapkamers:
circa 4,15 x 2,55/3,00 meter, 3,10 x 2,55 meter en 3,00 x 3,55 meter.

De badkamer is in 2013 geheel vernieuwd. U treft hier aan een geheel compleet ingerichte ruimte, uitgevoerd met een ligbad, brede inloopdouche met glazen schuifdeur en verzonken watergoot/afvoer, wandtoilet en brede wastafel met 2 kranen.
De vloer en wanden zijn hier betegeld.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de verrassend ruime tweede verdieping. Deze verdieping is eveneens geheel voorzien van laminaat vloerafwerking.
Met name door de vormgeving van deze woning (geen zadeldak) is hier een grote voorzolder en volwaardige slaapkamer gerealiseerd.
Op de voorzolder (met Velux dakraam) bevinden zich de aansluitingen voor een wasmachine en evt. condensdroger.

De CV-combiketel (Nefit Topline HR, bouwjaar 2008) is eveneens hier geïnstalleerd.

Een handige tussenverdieping is aangebracht, waardoor u een extra bergruimte heeft voor al die zaken, die u niet dagelijks gebruikt.

De grote zolderkamer (afmeting circa 3 x 4,55 meter) is netjes afgewerkt en voorzien van een groot Velux dakraam. Doordat de vloer deels is verhoogd, is een handige extra bergruimte gerealiseerd.

Tuin
De achtertuin is in 2013 geheel vernieuwd en onder architectuur aangelegd.
De tuin is grotendeels verhard met siertegels en ook voorzien van enige beplanting.
Afmeting circa 10 x 7,5 meter.

De achtertuin is voorzien van omheining (houten schutting en combinatie van metselwerk en houtwerk) en garandeert een goede privacy.
Vanwege de zuidligging is de bezonning optimaal te noemen.

Berging
In de achtertuin bevindt zich de stenen berging (voorzien van elektra-aansluiting).

Bijzonderheden
* volledig instapklare woning met hoog afwerkingsniveau
* begane grond geheel voorzien van vloerverwarming
* opvallend grote woonkamer van circa 51 m²!!
* gasaansluiting aanwezig in woonkamer t.b.v. sfeerhaard
* achterzijde 1e verdieping voorzien van grote dakkapel
* prachtig gelegen aan gemeentelijk plantsoen met vrije uitkijk
* grote hoekwoning van circa 450 m³
* keuken in 2012 vernieuwd, badkamer en tuinaanleg in 2013 vernieuwd, schilderwerk begane grond in 2014 uitgevoerd.

Ligging
Deze uitgebouwde hoekwoning ligt in de 'schepenbuurt' in een fraai deel van Maaspoort. Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet met veel groen- en waterpartijen in de wijk. De woning kijkt vrij uit over een gemeentelijk plantsoen.

De Maaspoort kenmerkt zich door haar uitgebreide en vooral goede voorzieningenpeil; sportaccommodaties, (basis-)scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, winkels, goede openbaar vervoer verbindingen enz. Maaspoort heeft het allemaal.
Daarnaast is Maaspoort goed en snel bereikbaar, zowel van (en naar) het stadscentrum als vanaf de snelwegen A-2 en A-59.

Wonen in Maaspoort is wonen in een veelzijdig woongebied.
U zult zich er snel thuis voelen!


---
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer Verberg