VRIJSTAAND WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE, OPRIT EN GROTE TUIN

Verkocht 's-Hertogenbosch Sint Corneliusweg 8
Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, oprit en grote tuin, mooi gelegen aan de Sint Corneliusweg in Bokhoven, met vrij uitzicht over landerijen richting de Maas. De woning is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond en daarmee dus ook eventueel ideaal voor senioren geschikt!


Indeling
Begane grond
Via de voordeur komt u in de ruime entreehal met vide. De hal is uitgevoerd met tegelvloer en een fraaie eikenhouten trap geeft toegang tot de verdieping. In de entreehal is de meterkast en toiletruimte (wandcloset met fonteintje, wanden gedeeltelijk betegeld).

De woonkamer (circa 7,47 x 3,82 meter) is over de gehele diepte van de woning uitgevoerd. U kijkt derhalve aan de voorzijde vrij uit over de landerijen richting de Maas en aan de achterzijde heeft u zicht op de achtertuin. De woonkamer is voorzien van tegelvloer en o.a open haard.
De open keuken (circa 3,44 x 3,00 meter) is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. De keuken is uitgevoerd met een natuurstenen werkblad, RVS spoelbak met uitlekbakje, ... gaskookplaat (1 pit is defect), afzuigkap, oven, vaatwasmachine en close-in boiler.
Achter de keuken bevindt zich de tuinkamer (circa 3,00 x 2,69 meter). Deze kamer heeft 'rondom' zicht op de achtertuin en is voorzien van een tegelvloer, uitgevoerd met vloerverwarming.

Vanuit de entreehal is ook de slaapkamer en badkamer te bereiken. U heeft dus de mogelijkheid om geheel op de begane grond te 'leven', omdat alle voorzieningen op de begane grond aanwezig zijn.
De ruime slaapkamer (circa 4,00 x 3,38 meter) is afgewerkt met vloerbedekking en uitgevoerd met 2 vaste kasten.

De badkamer (circa 3,30 x 2,15 meter) is geheel gemoderniseerd en maakt een mooie en frisse indruk. De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine , ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, spiegel en verlichting en een wandcloset.

Verdieping
Vanuit de hal met vide is de verdieping te bereiken.
U treft hier 3 ruime slaapkamers aan. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met o.a laminaatvloeren.
De 2 grote slaapkamers zijn voorzien van (grote/diepe) inbouwkasten, welke ideaal dienst kunnen doen om uw spulletjes goed op te bergen. Tevens zijn deze 2 kamers uitgevoerd met een wastafel.
Een slaapkamer is voorzien van een balkon en een slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Afmeting slaapkamers:
- circa 3,84 x 4,00 meter
- circa 3,38 x 4,00 meter
- circa 3,25 x 3,00 meter.


Vrijstaande garage
De vrijstaande garage (uitgevoerd met smeerput) is goed bereikbaar via een grote oprit (tevens ideale parkeerruimte op eigen terrein voor meerdere auto's).
De garage is voorzien van een stortbakje en ook de CV-ketel is hier geïnstalleerd.
Een handige vliering/bergzolder boven de garage is aanwezig voor extra opslag.
Afmeting garage: circa 8,05 x 3,70 meter (begane grond).

Berging
De berging is uitgevoerd met een keukenblokje en is voorzien van een aansluiting t.b.v. de wasmachine.
Afmeting berging: circa 2,55 x 2,20 meter.

Kas
Wilt u uw eigen groenten e.d. gaan kweken? Achter in de tuin bevindt zich hiervoor een glazen kas met een afmeting van circa 6 x 3 meter.


Tuin
De grote tuin is geheel rondom de woning aangelegd. De achtertuin is op het zuiden/zuid-oosten gelegen, dus optimaal qua bezonning. Het is dan ook heerlijk vertoeven in de achtertuin, o.a onder een van de twee terrasoverkappingen.
De tuin is voorzien van een bewateringssysteem met vaste leidingen.

Oprit
Ten behoeve van het parkeren van uw auto's is er een grote oprit voor de garage aanwezig.
Aan ruimte voor parkeren derhalve geen enkel gebrek! U kunt er minimaal 4 auto's parkeren.


Bijzonderheden
* ruim perceel
* mooie ligging met prachtig vrij uitzicht over landerijen en de (dijk van de) Maas
* spouwmuurisolatie als na-isolatie toegepast en vanuit de bouw vloer- en dakisolatie
* slaapkamer en badkamer op begane grond, dus ook geschikt voor senioren
* kruipruimte onder de gehele woning.

Maatvoering
* inhoud woning circa 485 m3
* inhoud garage circa 115 m3
* woonoppervlakte circa 127 m2
* oppervlakte garage circa 30 m2
* oppervlakte woonkamer circa 29 m2
* oppervlakte keuken circa 10 m2
* perceeloppervlakte: 810 m2.


Ligging
De woning is prachtig gelegen midden in het kleine dorpje Bokhoven (gemeente 's-Hertogenbosch). U heeft een prachtig vrij uitzicht over landerijen (bestemming 'Agrarische doeleinden met landschappelijke waarde') en daarachter de rivier de Maas.

Bokhoven is een bijzonder dijkdorp in het noordwesten van de gemeente 's-Hertogenbosch. De historische kern en de compacte ligging in het open poldergebied maken Bokhoven bijzonder. Bokhoven is niet voor niets aangewezen als gemeentelijk beschermd dorpsgezicht.

Bokhoven is een dorp, aan de Maas gelegen, met circa 300 inwoners en hoort bij de gemeente 's-Hertogenbosch.
In Bokhoven kunt u in alle rust wonen en genieten van het leven, echter met alle gemakken van een grote stad op een steenworp afstand gelegen.
En dat de hoofdstad van Noord-Brabant beschikt over een uitstekend voorzieningenpeil, dat moge duidelijk zijn. Een gezellig stadscentrum met vele winkels, gezellige cafeetjes en restaurantjes. Maar ook overige accommodaties, zoals scholen, sportaccommodaties, recreatie-mogelijkheden, het is er allemaal in 's-Hertogenbosch.

Bokhoven is snel en gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit 's-Hertogenbosch en omliggende gemeenten, als ook vanaf de autosnelweg A-59 (afslag Engelen).
Vanwege de recent gerealiseerde (volledige) randweg van 's-Hertogenbosch, is de centrale ligging ook een pré voor 's-Hertogenbosch; u bereikt snel steden als Eindhoven, Tilburg, Utrecht enz.----
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg