UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE

Verkocht 's-Hertogenbosch Oeterselaan 73
Aan de Oeterselaan, gelegen aan de westkant van het stadscentrum, op korte afstand van centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bieden wij een eenvoudig uitgevoerde, maar wel uitgebouwde hoekwoning aan met grote garage. Het object is gelegen op een perceel van 264 m2. De woning is in 2009 aan de buitenzijde geheel gemoderniseerd en verbeterd. Hierdoor past deze woning geheel in de wijk met eenzelfde uitstraling als de omliggende woningen. De woning dient wel volledig gemoderniseerd te worden aan de binnenzijde.

Indeling:
Entreehal met meterkast, trapkast en toiletruimte (gedateerd sanitair en tegelwerk). Ruime L-vormige woonkamer (circa 30 m2), voorzien van vloerbedekking en grote aangebouwde woon-/eetkeuken van circa 19 m2.
Door deze grootte kan gemakkelijk een eettafel in de uitbouw geplaatst worden in de keuken. De keuken is sober en gedateerd qua uitvoering, voorzien van een houten keuken en uitgevoerd met elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en dubbele spoelbak.

Achter de keuken bevindt zich de berging. Hier is ... een extra keukenblokje geplaatst en bevindt zich de (oude) keukengeiser.

1e verdieping:
overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers zijn eenvoudig afgewerkt en voorzien van vloerbedekking.
Afmeting slaapkamers (indicatie):
- slaapkamer 1: 3,85 x 3,55 meter
- slaapkamer 2: 3,00 x 3,55 meter
- slaapkamer 3: 1,88 x 2,60 meter.

De gedateerde badkamer is voorzien van een douchehoek (thans klein ligbad in geplaatst) en wastafel.

Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.
Hier heeft u de beschikking over een grote bergzolder (beperkte hoogte) voor de opslag van al uw spullen. De CV-ketel (Radson, bouwjaar 1997) is hier geïnstalleerd.

Garage
Naast de woning bevindt zich een ruime garage (circa 5,30 x 6,70 meter) met voorgelegen carport. Hierdoor is het mogelijk om uw auto('s) op eigen terrein te parkeren. De garage is voorzien van elektra-aansluiting.

Renovatie buitenzijde
In 2009 heeft deze woning meegedaan aan een wijkrenovatieplan. Hierbij zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- dakpannen vernieuwd
- dak voorzien van isolatie
- goten vernieuwd
- veel ramen en kozijnen vernieuwd (Meranti FSC) en voorzien van HR++ beglazing

Tuin
Doordat er in het verleden door de eigenaar een perceel is bijgekocht, beschikt dit object over een vrij groot perceeloppervlak. Hierdoor was het mogelijk om een garage te bouwen en toch een behoorlijke tuin over te houden. De tuin is voorzien van verharding (terras), gazon en overdekte oprit (carport).


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 96 m2
* oppervlakte aangebouwde berging: circa 6 m2
* oppervlakte garage circa 35 m2
* inhoud woning: circa 337 m3
* perceeloppervlakte: 264 m2
* bouwjaar woning: 1952, renovatiejaar (buitenzijde) 2009.


Bijzonderheden
* fijne eengezinswoning in rustige woonomgeving gelegen
* op korte afstand van stadscentrum
* modernisering algehele afwerking binnenzijde noodzakelijk (thans zeer gedateerde uitvoering)
* met grote (vrijstaande) garage en carport
* parkeren op eigen terrein mogelijk
* ruim perceel
* ideale woning voor de koper, die zijn handen niet omdraait voor een grondige modernisering/verbouwing.


Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de woonwijk Deuteren. Deze woonomgeving heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. U woont in een geheel gemoderniseerde (en deels nieuwbouw) wijk.
Uiteraard parkeert u uw eigen auto onder de carport of in de garage!
Voor bezoekers zijn er in de nabije omgeving openbare parkeermogelijkheden aanwezig (betaald parkeren).

Het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch bevindt zich op zeer korte afstand, evenals het NS-station. Ook de nieuwe randweg van 's-Hertogenbosch (met verbinding naar A2 en A59) zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg