GROTE HOEKWONING MET VOOR-, ACHTERTUIN EN BERGING

Verkocht 's-Hertogenbosch Seldensate 43
Op zoek naar een grote eengezinswoning? Aan Seldensate, op Maaspoort gelegen, bieden wij te koop aan een fijne hoekwoning met opvallend veel ruimte. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers. De ramen en kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van isolatieglas. Fijn wonen op Maaspoort!

Indeling:
Via de entreehal (met meterkast) bereikt u de woonkamer.
De L-vormige woonkamer (oppervlakte circa 36 m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen. De kamer is netjes afgewerkt met o.a een laminaatvloer en voorzien van een trapkast.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok met boven- en onderkasten. Ook de keuken is uitgevoerd met een laminaatvloer.

Via de trapportaal (met toiletruimte voorzien van wc met fonteintje) bereikt u de verdiepingen.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De grote slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en allen voorzien (zoals de gehele woning) met kunststof kozijnen en ramen, ... uitgevoerd met isolatieglas (deels HR++).

Afmetingen slaapkamers:
- slaapkamer 1: circa 5,00 x 3,00 meter
- slaapkamer 2: circa 3,10 x 3,00 meter
- slaapkamer 3: circa 4,00 x 2,40 meter.

De ruime badkamer (afmeting circa 2,39 x 2,14 meter) is uitgevoerd met een douchecabine met verzonken watergoot, wastafel en toilet.De wanden zijn (tot circa 1,80 meter hoogte) betegeld, evenals de vloer.
De designradiator zorgt voor de nodige warmte in de badkamer. Fijn is ook dat er een (in kunststof uitgevoerd) raam in de badkamer aanwezig is; zo heeft u lichtinval en extra ventilatie-mogelijkheid (naast de mechanische ventilatie) in deze sanitaire ruimte.

Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar:
Hier is pas echt goed merkbaar, dat het hier een groot type eengezinswoning betreft; u heeft hier een volwaardige verdieping ter beschikking, welke is ingedeeld met een voorportaal/overloop, berging/CV-ruimte en zeer grote slaapkamer.
De berging is voorzien van wasmachine aansluiting. Tevens is hier de moderne CV-combiketel (bouwjaar 2012) geïnstalleerd. Verder is hier nog volop bergruimte aanwezig, om uw spulletjes netjes op te bergen.

De opvallend ruime slaap-/hobby-/werkkamer is afgewerkt met o.a een laminaatvloer. Doordat de voorgevel hoog is opgemetseld, heeft u in deze kamer 'gewone' ramen en kozijnen (ook in kunststof uitgevoerd) en kunt u deze ruimte als ideale kamer gebruiken. Afmeting: circa 5,50 x 4,00 meter!)
Via een ladder is de bovengelegen (open) bergzolder of entresol nog te bereiken. U heeft hier dus nog meer bergruimte ter beschikking.


Tuin
De achtertuin is geheel verhard en voorzien van tuinverlichting.
Achter in de achtertuin bevindt zich de in steen opgetrokken berging (afmeting circa 2,00 x 3,10 meter). Deze berging is voorzien van elektra-aansluiting en erg handig om bijvoorbeeld uw fietsen en tuinmeubilair te plaatsen.


Maatvoering
* woonoppervlakte: circa 130 m2
* oppervlakte externe bergruimte: circa 6 m2
* inhoud woning: circa 430 m3
* perceeloppervlakte: 129 m2
* bouwjaar woning: 1980.


Bijzonderheden
* fijne en vooral ruime hoekwoning
* ramen en kozijnen in kunststof uitgevoerd, dus geen terugkerend schilderwerk meer!
* 4 echt grote slaapkamers
* dubbele beglazing in kunststof ramen en kozijnen
* ideale starterswoning.


Ligging/omgeving
Deze woning is gelegen in de moderne woonwijk Maaspoort. U treft hier veel groen- en waterpartijen aan in de wijk.

De woonwijk Maaspoort is heel kindvriendelijk aangelegd, met veel speeltuintjes in de buurt; basisscholen en kinderdagverblijf treft u op korte afstand aan!

Sportaccommodaties, alsmede het recreatiegebied De Noorderplas zijn op een steenworp afstand gelegen.
Het (overdekte) winkelcentrum Maaspoort/Lokerenpassage is op loopafstand gelegen en dus snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier treft u een ruim aanbod aan qua winkels (o.a. Jumbo, AH, Kruidvat, Etos, Blokker, Shoeby enz) en horecagelegenheden.

U bereikt de Maaspoort snel en gemakkelijk, zowel met de eigen auto als ook met het openbaar vervoer. Bushalten zijn nabij gelegen.

Wonen in dit deel van de Maaspoort is wonen in een veelzijdige woonwijk. U zult zich er snel thuis voelen!


Algemeen
Deze brochure (met indelingstekeningen) is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Lees meer Verberg